2009 Kasm Anneleri

ayy canım benimde çok kaşınıyor çatlamasıınn, ilkinde benimde çatlamadı hiç. badem yağı ve bepanthane sürdüm, dr um demişti.bunda daha başlamadım bşeyler sürmeye.

walla bilmiyorumki ama ben ilkinde hiç bişey sürmedim ama ilkinde kaşındığını hiç hatırlamıyom

krspi cim kızın çok şeker gözleri kızımın gözleriyle aynı renk benziyorlarda. kaderleride güzel olur inşallahh

yok kııızz ırsi olsaydı bizim ailede bi ben çatlamadım annem ablamlar harita gibiler maşşallah bi görsen göbişlerini gözlerin kayar :roflol::roflol:

yaa ilk defa duydumm ayy çatlamaz inşallah. yinede yağlamak lazım çilek ve kakao yağını okudum buradan onlardan alıp denemek lazım.

hosgeldin aramiza
bizde öyle kabul etmemek diye bisey yok her gelen kapimiz acik yeterki sen tutarli bir sekilde yazis vereliniortak..öyle selam verip kacmak yok buldugun lafin orta yerinde dal kimse sorun etmezyerimseniben

selam kızlar off benimde göbeğim kaşınıyor yoksam bu sefer çatlayacakmıyım üleynnn ilk hamilelikte okadar gerildi cildim çatlamadımda neden bu sefer kaşınıyor göbüşüm yaaa
canimcigim dün görümcemle konusuyodum kosmetik bölümü mezunu kendisi dediki yaglar yerine nemlendiriciler daha iyi..yag devamlilik yapio insanda ve süremedigin anda cildi dahada kurutuyo..gercektende bende aynisi oldu bacaklarim kurumasin diye bir ara bebeyagi kullanyiodum ama bir kez sürmeyince pul pul dökülüyodu derilerim...ben simdilik yag yerine nemlendirici kullanyiorum catlak patkal bise yok coksükür...sende dene bakalim ise yarar belki hem yumusacik yapio

krspi cim kızın çok şeker gözleri kızımın gözleriyle aynı renk benziyorlarda. kaderleride güzel olur inşallahh

ewet ewet aynı gözler felan seninkide çok güzel hatta ben awatardaki bebeğinin resmini görünce karpostal sandım kız maşşallah seninkide çok şeker rabbim bahtlarını güzel yapsın aralarında 1 yaş war galiba benim kız 2006 ağustos doğumlu

walla bilmiyomki ama diyorumki zaten ilk gebelikte derim iyice gerilmişti çatlamadı ikincidede çatlamayacağnı tahmin ediyom arkadaşımın iki kızı war ikisindede çatlamadı şimdi üçüncüye hamile 20 gün sonra doğuracak bakalım o zaman ne olacak onunki çatlamazsa benimde çatlamaz he

çatlada patla oooohhhhhhhh çatlada patla ooooohhh
amaaan çatlarsa çatlar napalım yani podyuma çıkıp mankenlik yapmayacaz demi

çatlada patla oooohhhhhhhh çatlada patla ooooohhh
amaaan çatlarsa çatlar napalım yani podyuma çıkıp mankenlik yapmayacaz demi

accik irsi bu isler diolar ama bilemem benim anam harita gibi tedbir almazsam bendede olur kesin..bazilarinin dogumdan sonra bile catliomus deri geri toplanirken catlak yapiomus
hem niye öyle diyon bacim kocalar görcek podyuma ne hacet onlara mankenlik yapioz yaz emuszemus

görürse görsün anam ben ona ewlat doğuruyom çatlaklarıma dert edecekse çıkamam onun için podyuma felan öle kabul etsin beni
kız bende anam gibi6 tane doğurursam tabikide çatlarım ablamlar çok kilo almışlar ben onada bağlıyorum biraz ne kadar az kilo okadar az çatlak ben 13 kilo almıştım bu hamileliğide 10 kilo ile kapatacam inşallah hedefim 10 kilo

EliFatihEFU

Tesekkur ederim :smiley-cool:

Amacim sizlerle kaynasmak ve tanismak. Ayni ayda sizlerle ortak bir seyi paylasmanin guzelligine ortak olmak ve tabiki fikir alisverisinde bulunmak.

Lakin, o kadar seri ilerleyen bir sayfa ki ve cok kalabalik olmasindan dolayi takip edip edemeyecegim celiskisine dustum her nedense :) Sanirim gozumu korkuttu 80 kisi :) Yani sicaklik kuramayacak ve surekli mesafeli olacakmisim gibi hisediyorum. Neyse bakalim belli bir sure devam etmeye calisayim :)

Bu arada su vucudu yaglama ve sonrasindaki pullanma fikrinede tamamiyla katiliyorum. Nemlendirici vucut bakimi icin cok daha ideal :)

On sayfalarda da yazdigim gibi, kakao yagi benim vazgecilmezim, buradaki bir cok annenin de :) Ben oglumda hic catlamadim, gerci cok kilo sorunum olmadi 9.5 kiloyla tamamlamistim hamisligimi. Su ana kadarda daha hic kullanmadim krem, 5. ayimdan sonra baslarim sanirim, su an icin henuz karnim hic cikmadi

Bu arada sizlerin karinlari ne durumda ? benim oglumda da boyleydi, hic karnim yoktu , fakat ben hamile oldugum anlasilsin istiyorum Istersen olmuyor iste ...

günaydın hoş geldin canım bende ilk başlarda senin gibi düşündüm ama gördükçe yazılanlar cvp veriliyor emin ol

kızlar şimdi çıkacam dok gidecem bana dua edin belki cinsiyetinide öğrenirim bu arada yanlız pazartesi gününe kadar yokum annemlerdeyim size haberi hayırlısıyla pazartesi veririm hoşçakalınby

günaydın kzılar nasılsınız bugün hafta sonu kimsecikler yok öçgleden sonra dökülürsünüz galiba...bende 1 kadar buradayım..sonra eve daha sonrada güne çagırdı arkadaşalr hem mecburi görüşmüş oluruz diye ne zmandan beri görüşecegiz çünkü...ayy nasılda güzel mamlar yapmışlardır bakalım yiyebilirsem ben öyle diyorum ama agzıma atamıyorum öyle sanırım gebelik ebni iştahsızlıgada sürükledi malum bulantılar doktorumda bulantılar senin kilo almanı önledi dedi yoksa korkmuş gözü benden alırım diye..neyse tahtaya vurayımda fazla almadan bitiririm hamileligimi....karın kaşınmasından bahsetmişsiniz benimde çok kaşınıyor sanırım göbüşlerimiz büyümeye başlıyor herkes farketmeye başladı artık belli oluyor diye..bende lierac krem vardı arkadaşım vermişti onu kullanıyorum sonra sanırım bebe yagına geçerim evde bekliyor sürülmek için ama şu kakao yagı tüm gebelik forumlarında yazıyor neredeyse..çilegide ben burada duymuştum onun ne gibi bir etkisi var bilmiyorum ama badem yagı tüylenme yapıyor diye duymuştum ne kadar dogru bilmem...benim zaten göbüşümde birsürü kıl tüy var malum bende önceden pko vardı o yüzden tüylenme çok oldu uzun uzun çıktılar göbegimi bu yüzden begenmiyorum ama içindekini düşününce sevmeden geri kalamıyorum...bu arada cinsiyet belli olunca sevmek daha rahat oluyormuş eşim daha farklı sevmeye başladı ultrasonda net görünce ellerini ayaklarını yanaklarını tombiş tombiş diyor..parmak emişini daha bir benimsedi öyle ...kızım diye sevebiliyoruz...

neyse daldım yine ...ee millet neredesiniz? sweet monster hoşgeldin?

canım biz cinsiyete normal ultrasonda baktırmıştık geçen hafta dr. %90 kız dedi.yani şu an bi kız geliyor gibi inşallah.haftaya 4 boyutluya gireceğiz.artık orada daha kesin olur herhalde.sizin dr kesin kız demişmiydi yoksa oda böyle oranlamı yanıtladı.ya ben ya yanıldıysa diye evham yapıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…