2009 Kasm Anneleri

yaa cerin ben kafayı bozdum bebiş eşyalarıyla bugün keşke çıkmasaydım hiç dışarıı
ooof bebişim doğsun istiyooomm
sen aldın mı oyun halısından

canım alazaaam da kredi kartı hesap kesimi bekliomm :jeyyar: salı sipariş vereceeeem kıs pinti sen kıyamican galba ben yeğenime de alim istersen zemuszemus

ya bu tarz şeyler herkeste oluyo galiba canım bilmem ki ama sen yinede dikkat et kendine canım

Kartanesi merhaba ve hosbuldum :)

Demek seninde kizin oluyor tebrik ederim. Kizlar cogunluktami yoksa :) Eger oglum olursa gelin adaylarim olacaklar :)

Sevtap sanada merhaba,
Acaba rahim buyudugu ve gerildigi icin oyle bir agri cekiyor olabilirmisin? Benim bu bebegimde henuz pek agrilarim olmadi, fakat oglumda yasamistim . Tabiki ayni agrimidir bilemiyorum. Sen yinede dr. danis istersen.

tsk ederim sizde hosgeldınız...ınsallah herhangı bır sorun yoktur..hayırlısı artık...tebrıkler allah hepımızın kucagına saglıklı bır sekılde nasıp etsın bebişlerimizi...:Saruboceq:

Evet Cerin, saatlerimiz takisacak :) sizde simdi saat aksam 10 , bende ise ogleden sonra 2 :)

Ehh napalim, bende aksamdan aksama goruse bildiklerimle tanisir sohbet ederim :) hem yavas yavas tanimis olurum herkesi, benim icin de iyi :) Oyle birden 80 kisiyle tanisip kaynasmak cok guc olurdu benim icin :)

canım erkekler açık ara farkla öndeeee ortalık erkek bebik kaynio kizlar daha azzz zemuszemus

ayyyyyy vallaha bayılazaaaam yine erkekkk kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlı olsun şekerrr

saol canım ....senın kız oluyormus galıba tebrık ederım allah sana bagıslasın..benımde karnım cok kasınıyor fakat 12 .haftasından beri cilek ve kakao yagı suruyorum sabah aksam henuz catlak yok ayrıca cılek yagı kasıntıyıda alıyor..a.s

Sevtap , senide tebrik ederim :) simdiye kadar 3 erkek -2 kiz saydim sanirim :)

Bir sorun olmadigini umut ediyorum, fakat sidetli ve seni (seni diyorum ama sakincasi yoktur umarim) gercekten rahatsiz edecek kadarsa, lutfen onemsememezlik etmeyin (!). Gerci her hamilelikte bu tarz agrilari yasasakta, yinede dr. danisip ondan iyi teyidini almadan rahat edemiyorum . :)

ayyy burda bazen bi karışıyo ortalık oo kim dr gitti kimin test sonucu çıktı falan ama çok güzel hergün herkes bi haberle gelio herşeyi paylaşıyoruz bide biraz fazla resmi konuşmuyos burda lan lun ooo herkes içinden geldii gibii alkisalkisalkis

ozlem , senide tebrik ederim :) gercekten erkek bebek dolu etraf:)

Ogluma hamileykende erkek yiliydi sanki, kimi gorsem erkek bebege hamisti. Acaba benimde oglusum olacak ne :) Sabirsizlaniyorum :)

ben lierac krem kullanıyom sadece ama ii nemlenmiyo mu acaba pul pul vucudum balık gibi oldum kıss naniknanik çilek yağı nası bişi amma güzel kokar haa renkli mi bak taktım şimdik :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…