yaa cerin ben kafayı bozdum bebiş eşyalarıyla bugün keşke çıkmasaydım hiç dışarıı
ooof bebişim doğsun istiyooomm
sen aldın mı oyun halısından
iyi geceler kızlar, napıyonuzz
kızlar ya karnım baya büyüdü 17 haftalık suanda ve yumurtalıgımdakı kasıgımda sıddetlı bır agrı oluyor gecelerı ayaklarımı uzattıgımda sıddetlenıyor karnıma dogru cekınce azalıyor ve sola yatıbnca azalıyor sızce bu sancı normal mı pazartesı dr. gıdecegım 3 test ıcın fakat bu sancı benı cok panık yapıyor...fisfisfis
ya bu tarz şeyler herkeste oluyo galiba canım bilmem ki ama sen yinede dikkat et kendine canım
tsk ederim sizde hosgeldınız...ınsallah herhangı bır sorun yoktur..hayırlısı artık...tebrıkler allah hepımızın kucagına saglıklı bır sekılde nasıp etsın bebişlerimizi...:Saruboceq:Kartanesi merhaba ve hosbuldum :)
Demek seninde kizin oluyor tebrik ederim. Kizlar cogunluktami yoksa :) Eger oglum olursa gelin adaylarim olacaklar :)
Sevtap sanada merhaba,
Acaba rahim buyudugu ve gerildigi icin oyle bir agri cekiyor olabilirmisin? Benim bu bebegimde henuz pek agrilarim olmadi, fakat oglumda yasamistim . Tabiki ayni agrimidir bilemiyorum. Sen yinede dr. danis istersen.
Kartanesi merhaba ve hosbuldum :)
Demek seninde kizin oluyor tebrik ederim. Kizlar cogunluktami yoksa :) Eger oglum olursa gelin adaylarim olacaklar :)
Sevtap sanada merhaba,
Acaba rahim buyudugu ve gerildigi icin oyle bir agri cekiyor olabilirmisin? Benim bu bebegimde henuz pek agrilarim olmadi, fakat oglumda yasamistim . Tabiki ayni agrimidir bilemiyorum. Sen yinede dr. danis istersen.
ii geceler canım napalım işte valla ben tv izliom göbeeemi kaşıyom bi yandan da buraya laf yetiştiriomm :roflol:
buarada oglusum olacak benımde..:))))
buarada oglusum olacak benımde..:))))
ya cerincim senimde mi kaşınıyo karnın, benim de kaşınıyo öff delikafadulden
ayyyyyy vallaha bayılazaaaam yine erkekkk kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlı olsun şekerrr
Evet Cerin, saatlerimiz takisacak :) sizde simdi saat aksam 10 , bende ise ogleden sonra 2 :)
Ehh napalim, bende aksamdan aksama goruse bildiklerimle tanisir sohbet ederim :) hem yavas yavas tanimis olurum herkesi, benim icin de iyi :) Oyle birden 80 kisiyle tanisip kaynasmak cok guc olurdu benim icin :)
hayırlı olsun canım a.s. benim de bir oğlum var bi tane de yolda gamyoncuiremsu
saol canım ....senın kız oluyormus galıba tebrık ederım allah sana bagıslasın..benımde karnım cok kasınıyor fakat 12 .haftasından beri cilek ve kakao yagı suruyorum sabah aksam henuz catlak yok ayrıca cılek yagı kasıntıyıda alıyor..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?