Irem
Irem = Cennet bahçesi.
Evet, lk okuyuşta iyi güzel gibi gözükse de değildir aslında!
Irem, Allahın sevmediği yalan Cennettir.
Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.
Allahın gazabına uğramış bir yerin ismini koymak hiç doğru değil.
hayırlı olsun cnm güle güle büyüttkızlar listeyi kim düzenliyo acaba?
benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?
canım benim gönderdiğim yazıyı okuduysan o isimlerin hepsi kuranda geçiyo ama maalesef anlamları kötü yada anlamsız bence hangi dilde olursa olsun anlamlı isim koymalı çocuğaben de hala erkek ismi arıyom
aslında efe koymak istiyomda eşim kuranda da geçsin diyo
kuranda geçenleri de sölemesialgılanması zor oluyo
ne yapcam bilmirem ben kısa isim ağza kolay gelen istiyom
karakızım gelmişhihoyyyt
kız nasılsın bakim
özledim gı seni
gel de öpem seniŞenizŞeniz
haklısın canım
efe bey
can bey
arda bey
beren bey bak bu olmadı sanırsam
burak bey nasıl ama
canım hoşbulduk bende sizleri özledim ama sürekli yatakta olduğum için pek giremiyorum
amniyosentez yaptırdık canım allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alacağız dualarınızı eksik etmeyin canım ihtiyacım var cunku ara ara sizlere bakarım ama cevap yazamassam kızmayın olurmu yatakta ancak bu kadar oluyo işte tatlım
allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
canım hoşbulduk bende sizleri özledim ama sürekli yatakta olduğum için pek giremiyorum
amniyosentez yaptırdık canım allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alacağız dualarınızı eksik etmeyin canım ihtiyacım var cunku ara ara sizlere bakarım ama cevap yazamassam kızmayın olurmu yatakta ancak bu kadar oluyo işte tatlım
allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
bu arada sabahtan beri az once gidip camasir atabildim makineye. siz ev hanimlari nasil hem burda herkese yetisip, hemde eve yetisiyorsunuz yaw!:uhm:
piştt bugün kalk azcık ağrın sızın yoksa evde tur at 5 dk sonra oturur duruma geçebilirsin..İyi olmana çok seviniyorum birde ne diyeceğim sana internetten öğrendik biz ilk sonuçları bakabilirsiniz canım Cuma günü sabahı hangi labaratuar vs kimlik noyla alabiliyorsun sonuçlarınıŞenizyerimseniben
bu arada sabahtan beri az once gidip camasir atabildim makineye. siz ev hanimlari nasil hem burda herkese yetisip, hemde eve yetisiyorsunuz yaw!:uhm:
kızlar ben halit ismini koymak istiyorum herkes çok eski isim diye itiraz ediyo. siz ne dersiniz?
Nasıl istersen tatlım yaa bebek sizin ömrü güzel olsun sen ne koyarsan biz öyle severiz onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ..Bu konuda ben çok kişiye söz hakkı vermemiştimde kaydirigubbakcemile3
Bak deneme yapalım"Halittt teyzesinin tatlısıı yerim ben onu yerim ":hooray::hooray:
Nasıl istersen tatlım yaa bebek sizin ömrü güzel olsun sen ne koyarsan biz öyle severiz onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ..Bu konuda ben çok kişiye söz hakkı vermemiştimde kaydirigubbakcemile3
Bak deneme yapalım"Halittt teyzesinin tatlısıı yerim ben onu yerim ":hooray::hooray:
canımmm gercektenmi sonuçları kendşmşz öğrenebliyoruz yani netten öylemi ayy bak heyecan yaptım şimdiden allahım inşallah müjdeli haberler vereceğim herkese hepimiize
bu arada dolanabılırmıyıö acık yani belim kırıldı yatmaktan sırtüstü inan ama herşey yavrum için ona birşey olmasın o sağlıklı olsun yeterki yatarım hiç önemli değil
canımmmmm çok teşekkür ederim
yaa dimi... ben biraz fazla insanlara fikrini soruyorum. sonra kafam karışıyo. :bbo:
canım sen burayı düşünme şimdilik dinlen iyi olmanı duymak bizleride mutlu ediyor
elbetteki dularımız seninle bitanem
amniyontez sonucu ne zaman belli olcak peki canım
hepimiz zamanı geldiğinde bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza alacaz inaşalah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?