selaaaaaaaaaaaammmm ben geldüüümmmmmmmmmmmmmmm
nediniz bakem
hoş geldin canım yav sana bişi sorcem senin oglanın emmesi düzeldi mi? benimki sadece500 almış bu ay:gitme:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaaaaaaaaaaammmm ben geldüüümmmmmmmmmmmmmmm
nediniz bakem
hoş geldin canım yav sana bişi sorcem senin oglanın emmesi düzeldi mi? benimki sadece500 almış bu ay:gitme::sm_confused:
benimki bugün erkenden uyudu gece uyur inşallah..hep 10 da uyurdu..bugün 8.30 da sızdı resmen..uyandı arada emdi tekrar uyudu..ama akşama kadar 45 dk uyudu sadece..
oğluşun ütülerini yaptım,benimde çok uykum var ya uyuyabilirim heran..:bbo:
kenyaaaaaa kız zayıflamak için ne yapıyon banada deeeeeeeeeeeeee
uyur canım uyansa bile uykusunu çok açmadan geri yatır ben öyle yapiiim hep erken uyuyunca daha rahat uyuyo valla....
ıyı geceler kızlar.bende bugunlerde elma ve armu suyu verıorum,2-3 kasıkla baslayıp su sıra 6,7 kasık verıom yalana yalana yıyolar.songunlerde bıde benım bebıslerde uyurken korkma ve ağlama basladı yanı sanırım korktuğu ıcın bağırarak aglıo.ıcını cekıo yavrum.varmı bole olan.bırde ellerını heran yutabılşrler.sureklı agızda ben hala elıven takıyorum olede ağızda ıslanıo.cıkarıyorum parmaklar emılıyo.noluyo bunlara yaaa.
ii gecelerr cici annecikler napıyosunuzzz bakiimm ??
ayy kenya aferin sana yaa...bende acaip bi uyuşukluk var hç bişey yapasım yok( bi de kilomda bi değişiklik olmadığı halde vücumda bi tuhaflık var son bi kaç gündür...yoksa bu kilolar dötüme göbeğime iice yerleşiyo mu yaa akannehir
biraz önce bi yazı okudum...
hamilelikte en az 4-5 kg yağ depolanırmış vücutta ...emzirme için gerekli olan enerjiyi karşılaması için... emzirme süresince de bu yağlardan kurtulmak çok çok zormuş.. vücut her hangi bi kıtlık anında bebeğin ihtiyacı olan sütü yapabilmek için bu yağları kullanmaz depolarmış... en az 9 ay sonra vücut eski haline dönebilirmiş...
selam kızlar.kenyammm
bende 1 a ceyrek kala yanına yattım emzırmeye bucuk oldu kalktım halaaaa adamkıpır kıpır ne hıkmetse
aksam olunca zor uyuyo gec saatte uyumaya alıstı ya erkene cekınce sasırdı
gunduzde uyutmuyom artık en cok 1 saat oda parca paarca yada eger uyuyosa ogleden onceye bırakıym aksam uykusu olmasın dıye
ama ıkı gundur gunduz uykularını terkk ettı
tw odasında uyuyo.yerıne koydum kıtap baslıyorum herkesı optum
moralim cok bozuluyo dolabın basına gecip en sevdiğim kotlarıma girip nefes alamıyorum hep aynı seyleri giymekten sıkıldım valla
dün dısarı cıktık ben yine esofmanla cıktım zaten esofman giyerim hep ama artık kotlarıma girmek istiyorum
nolur 9 ay kalmasın bu yaglar cok sıkıldım kendimden
selam kızlar.kenyammm
bende 1 a ceyrek kala yanına yattım emzırmeye bucuk oldu kalktım halaaaa adamkıpır kıpır ne hıkmetse
aksam olunca zor uyuyo gec saatte uyumaya alıstı ya erkene cekınce sasırdı
gunduzde uyutmuyom artık en cok 1 saat oda parca paarca yada eger uyuyosa ogleden onceye bırakıym aksam uykusu olmasın dıye
ama ıkı gundur gunduz uykularını terkk ettı
tw odasında uyuyo.yerıne koydum kıtap baslıyorum herkesı optum