2009 Kasm Anneleri

selam milleeeeeeeeet kızcemi uyuttum kafaltımı aldım geldiiimm kimse yok heraldee

abaaaooowwww bak bak nasılda iftira atiii ddeeettttttttttttttt hade ordan:mymeka::mymeka: asıl senin kızın sulandı oğluma öyleki ağzının suyu bilem aktı pc ye:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

deeeett nasilda gülücükler atiyordu furkan.. benim kizimin agzinin suyu akmadi.. kustu beyazdi görmedinmi.. begenmedi oglusunu ohhh olsunkaydirigubbakcemile3

neeeeeeeeeeeeeeeeee fatooooooooooooooo ne diii bu ayşeee :mymeka:

valla kizim biz yüz versek coktan raziydi..ama ben vermem kizimi behlüle.. capkin o capkin.. delikafadulden

yalan diii nan valla ilk başta onun kızını almadım diye yapi bunnarı hatırlıyosan bu ayşe karusu bağa kızımı alımisin demişti bağa kıskani yaaaa
cam açtık doğruı ama oğluşum heç bakmadı bile onun kızının ağzının suyu kalvyeleri öptü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allahtan bakmadi hee agzini kocaman acip gülüyodu yaa.. kustu kizim kustuuuu midesi bulandi:roflol:

wannam canım benim çok geçmiş olsun inşalalh çabucak geçer :Saruboceq:
aysecim sizede çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan korktuğun gibi olmamış çok şükür :Saruboceq:

saol canim..evet atlattik cok süküropuyorumnanaktan

selaaaam kizlar nasilsiniz bugün bakalim???opuyorumnanaktan

selam kızlarr...benımde bı mutfagım toplanıcak
oglumu yuz ustu koydum aglıyo cewır dıye

off be heyecanla kızımın oyuncağını bekliyom gerizekalı ups dün gitmiş yanlış adrese teslim etmiş

ayşeeeeeeeeeeeee napıon kıs görüşemez olduk senlee hemşeri sayılırız şunun şurasındaaaaa

iidir elif napalım kafaltı ediyodumm kargomun peşine düştümmm

slm kızlar..
laptopu açık unutmuşum yine dün akşamdan berisempatiksalakcinnidaimi buradayım hehezemuszemus
oğluşumu aşıya götüreyim bugün dedim ama dışarısı çok rüzgarlı ne edicem bilmem
sağlık ocağına gidicem orası da 10 dk yürüme mesafesinde..taksi filan almaz yakın yani..
yarında götürebilirim ama yarın işlerim var,cmts şehirdışından arkadaşlar gelicek hazırlık yapmam da lazım,temizlik filan ohooo-tatlicadiarzu-

3516fgpasqua261hv2.gif

şimdide emıyo içi geçiyozemuszemuskımse yokmuuu

oyyy kiyamam oglusunaopuyorumnanaktan

ayşeeeeeeeeeeeee napıon kıs görüşemez olduk senlee hemşeri sayılırız şunun şurasındaaaaa

evet yaa hemseri sayiliriz biraz dessek belki akrabayizdirdakaydirigubbakcemile3

ama güzelim berosumu behlüle verdin ya ne diyim sana.:oklava:

nilayin vajinasinda yapisiklik vardi onu atlattik cok sükür simdi mayisi bekliyoruz kalbinden ses geliyo dedi doktor cok azmis ses önemli degildir dedi.. 6 aylik olunca gecer dedi.. ama tedbir olarak ultrasyon ve ekg yapilcak.. insallah önemli bisey cikmaz.. bide kizim 5720gr mis 6yi bulamadik daha yaa.. doktor iyi dedi ama burda kiyaslayinca cok az gibi geliyor bana

slm kızlar..
laptopu açık unutmuşum yine dün akşamdan berisempatiksalakcinnidaimi buradayım hehezemuszemus
oğluşumu aşıya götüreyim bugün dedim ama dışarısı çok rüzgarlı ne edicem bilmem
sağlık ocağına gidicem orası da 10 dk yürüme mesafesinde..taksi filan almaz yakın yani..
yarında götürebilirim ama yarın işlerim var,cmts şehirdışından arkadaşlar gelicek hazırlık yapmam da lazım,temizlik filan ohooo-tatlicadiarzu-

canim biliyosun asidan sonra huysuzlaniyor bebeler.. yarin yaptirirsan biraz zor ev isi yaparsin.. bugün götürmeye calis bence..

ayşe canım geçmiş olsun,atlatmışınız:1hug:

saol tatlim.. atlattik cok sükür.opuyorumnanaktan

bende ettım ortalıgı topladım esım cıktı amaa mutfaga gıdemedımdaha oglum durmadı sımdı belkım durursa bende gıdıcem
ne oyuncagı canım
,benımkınınde hıc oyuncagı yok ya

canim biliyosun asidan sonra huysuzlaniyor bebeler.. yarin yaptirirsan biraz zor ev isi yaparsin.. bugün götürmeye calis bence..

saol tatlim.. atlattik cok sükür.opuyorumnanaktan

doğru diosun tatlım bugün götürmeye çalışayım ne yapim hızlı hızlı yürürrüz artık:bbo:

kızlar oyuncaktan bahsetmişken ben oğluşuma bi oyuncak aldım süper ya hem eğitio hem eğlendirio sizede tavsiye ederim ..ahada bu

fisherPrice_kopekcik.jpg

Back
X