- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abaaaooowwww bak bak nasılda iftira atiii ddeeettttttttttttttt hade ordan:mymeka::mymeka: asıl senin kızın sulandı oğluma öyleki ağzının suyu bilem aktı pc ye:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
neeeeeeeeeeeeeeeeee fatooooooooooooooo ne diii bu ayşeee :mymeka:
yalan diii nan valla ilk başta onun kızını almadım diye yapi bunnarı hatırlıyosan bu ayşe karusu bağa kızımı alımisin demişti bağa kıskani yaaaa
cam açtık doğruı ama oğluşum heç bakmadı bile onun kızının ağzının suyu kalvyeleri öptü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
wannam canım benim çok geçmiş olsun inşalalh çabucak geçer :Saruboceq:
aysecim sizede çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan korktuğun gibi olmamış çok şükür :Saruboceq:
şimdide emıyo içi geçiyozemuszemuskımse yokmuuu
ayşeeeeeeeeeeeee napıon kıs görüşemez olduk senlee hemşeri sayılırız şunun şurasındaaaaa
iidir elif napalım kafaltı ediyodumm kargomun peşine düştümmm
slm kızlar..
laptopu açık unutmuşum yine dün akşamdan berisempatiksalakcinnidaimi buradayım hehezemuszemus
oğluşumu aşıya götüreyim bugün dedim ama dışarısı çok rüzgarlı ne edicem bilmem
sağlık ocağına gidicem orası da 10 dk yürüme mesafesinde..taksi filan almaz yakın yani..
yarında götürebilirim ama yarın işlerim var,cmts şehirdışından arkadaşlar gelicek hazırlık yapmam da lazım,temizlik filan ohooo-tatlicadiarzu-
ayşe canım geçmiş olsun,atlatmışınız:1hug:
bende ettım ortalıgı topladım esım cıktı amaa mutfaga gıdemedımdaha oglum durmadı sımdı belkım durursa bende gıdıcemayşeeeeeeeeeeeee napıon kıs görüşemez olduk senlee hemşeri sayılırız şunun şurasındaaaaa
iidir elif napalım kafaltı ediyodumm kargomun peşine düştümmm
canim biliyosun asidan sonra huysuzlaniyor bebeler.. yarin yaptirirsan biraz zor ev isi yaparsin.. bugün götürmeye calis bence..
saol tatlim.. atlattik cok sükür.opuyorumnanaktan
hosgeldin asrinin annesikaydirigubbakcemile3 nasilsin?