• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...

günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...

benim kızımda geçenlerde 6 gün yapamadı en sonunda fitil verdim fitili verir vermez çocuğun içi dışı boşaldı iki bez birden yaptı korkma yani normall

canım böyle devam ederse dr a danış bence benimkide haftada 1 yapıyodu 1 ay kilo vermiş drun ilk sordugu kakasını yapıyomuydu ve bagırsak düzenleyici verdi ve emmesi düzeldi ...

walla regl olmama sadece stres yarayıyo hepsı o
olmamayı tercıh ederım cunku bıde bebekle onu hıııccc cekemem

walla regl olmama sadece stres yarayıyo hepsı o
olmamayı tercıh ederım cunku bıde bebekle onu hıııccc cekemem

aynennn olmadım hamile kalma korkum olmasa regl olmak isteiyorum bir süreliğine

benimde oğluş geçenlerde 3 gün yapmadı ama 4 gün 3 günün acısını çıkardı üst baş her yer batırırcasına yaptı benim dr 6 güne kadar normal ama 6 gün olursa gel dedi

slm kızlar biz dr dan geldik kızımboğaz enfeksiyonu geçirmiş o yüzden ateş ve huysuzluğu varmış döküntü yaptı bide 7kilo 65cm olmuş heryolunda şey yani çok şükür ilaç verdi gaz içinde bi ilaç verdi bakalım inş i olsun bütün kuzucuklar...

slm kızlar biz dr dan geldik kızımboğaz enfeksiyonu geçirmiş o yüzden ateş ve huysuzluğu varmış döküntü yaptı bide 7kilo 65cm olmuş heryolunda şey yani çok şükür ilaç verdi gaz içinde bi ilaç verdi bakalım inş i olsun bütün kuzucuklar...

gecmis olsun canim.
bak huzursuzlugunun altinda varmis bisey.
cabucak gecer insallah.

geçmiş olsun canaım
bu arada maşallah :nazar:

Back
X