günaydın kızlar.. tatil geldi diye sevinmişken bizzim kız perşembedn beri hast 3 gecedir babası özellikle uyumuyoruz beni azad ediyor eşim durumumdan dolayı ama kendisi mahvoldu öksürük tıkanıklık uyuyamıyor süreekli ağlıyor dün doktora gittik antibiyotik verdi ciğer filmi çekildi birde balgam sökücü ama içirmek ne mümkün tükürüyor bizde bağırdık durduk hastanede bir şirinlilkler sormayın herkesne tatlı çok uslu galiba dedi akşam düşüp dudağını patlattı kan oldu üstübaşı göstermiyoda neresine ne olduğunu ödümüz patladı bin kere kafayı bir yerlere vurdu nazarlandı galiba gücü yok diye galiba patalak düşüp duruyor kendini tutamıyor yemekte hakgetire iice sinirleirmizi laçka etti 2 kişi bir çocukla uğraşamıyoruz bide memeye düştü emerken ısırmazmı oyun zannediyor zaten çok acıyolar uçları özellikle yeni emzirmeye başlamış gibiyim yani dua ediyoruzki 2.si bu kadar zorlamsın yoksa tımarhaneye gidicez allahım ne olur azcık uslansız bu kız bakıyom milletinkine hasta çocuk uslu uslu oturuyor mecali yok bizimki ordan oraya koşturuyor abilerini sataşıyor çekiştiriyor miniklere bakmıo çok büyük ya bu arada kilosuda 8500gr.30 gr vermiş gören ne zayıf dedi bizmi çok abartıyoz yoksa gerçekten herkesinki bölemi bilemedim ..Nurancım sana soracaktım nartanı memeden ne zman kestin ben nasıl kesicem hiç fikrim yok
canım çok geçmiş olsun ya çağan 11 kilo biz ona zayıfmı diyoruzki sizinki bayağı zayıfmıs dr ne diyo kilosuna filan ayrıca biranönce memeden kesmen lazım değilmi?