nurancigim kusura bakma tam nete girdim efe uyandi cikmak zorunda kaldim..kekin nasil oldu nartan beyendimi? benimkiler kek degilde browni tarzi seylere bayiliyolar bende ayniyim daha islakimsi olcak kek ..ama ben malesef hazir kek karisimi var ondan yapiyorum buranin unlari degisik bi turlu kivamini tutturamiyorum bende hazir karisim yapiyorum artik oda cok guzel oluyo
tatlimmmm sebnemcigim sorun degil az cok halini anliyor ve kusura bakmiyoruz tabi ki yien de cok iyisin burada vakit bile gecirebiliyorsun
ayyy sebnemcigim gece altinin baglanmamasi falan daha o devrelere gelmedik sanirim beceremez ki daha benim ki sirf meraktan ama gunduzleri bezi olmasa biraz hava alsa ona da raziyim hepinizin dedigi gibi dha erken
günaydın kasım anneleri nasılsınız?dün hiç giremedim nete kotayı aşmışızda...
nurancım ne güzel nartanın wcye gitmesi ben yazın alıştırmak istiyorum buralar çok soğuk iyice hasta etmekten korkuyorum...
meralcim halı çok güzel ama bizim bıcırık onun üstünde oynamaz o ancak nerde oynanamaması gereken şeyler var onlarla oynuyo..
sebnemcim ay bak ben bunları bilmiyodum demek gece altını bezlememek lazımmış bu bilgiler çok işimize yarıyacak
kızlar çağan ocağı açıp kapatmasını öğrenmiş bana bakarak çok korkuyorum dün süt ısıtıyodum arkamı bi döndüm oacağı kapatıp balkon kapısına doğru kaçmış hiç oyuncaklrıyla oynamayı bilmiyo..
bide çağan bizi çok ısırıyo sizlerde oluyomu böyle şeyler eğer ben izin vermezsem kendini ısırıyo...
neyse annesinin yuzunu kara cikarmadi ya bir wc ye gitti yaptiya ona da sukur kizlar
deryacigim