Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyur gel cnm vallhi süper olur kuzularda kaynaşır vallhi oyun gurubu gibide değil aslında ama oynuyorlar birbirlerine alıştılar artık 50 günlüktü tuğkan arkadaşlaryla ilk görüştüğünde sürekli görüşüyoruz hemde kk da tanıştık evlerimizde yakın anneler içinde çok güsel bir olay artık birbirlerine çok güsel alıştılar inş. kopmazlarda birbirlerinden ilerde daha güzel oyun arkadaşı olurlar ders paylaşırlarsağol cnm yorgunum ama iyiyim şuan:)iyi alıştılar dışarda gezmeye ya hep çıkmak istiyorlar,sık sık balkona çıkarıyorum ne yapayım her dakka parka goturemenkı.menu süpermiş,masanızda yer var mı
amam bebişlerimiz iyi olsunda işleribir şekilde hallederiz..bendede difrizde birseyler var onlardan hazırlayayım,eşim gelmek üzeredir.goruşuruz,op benim için tuğkan'ı
sizin oyun grubu olayınıza da bayıldım ne kadr guzel kafa dengi insanlar bir araya gelmişsiniz.çocuklar için çok iyi oluyordur![]()
kızlar aksam yemeğine ben tekim patlıcanım vardı canım ali nazik istedi hemen yapıverdim çağanı uyutunca ohh keyif yapıp rahatça yemeğimi yiycem o uyakken çok ağlıyo o yüzden yemek yiyemiyorum bende onu uyutup rahatça yiyorum
neden ağlıyorki çağan yemek istediği içinmi canımı sıkılıyor cnm sen ilgilenmediğin için yemek yerken bizimkini ben mama sandalyesine oturtuyorum önünede yiyecek bişeyler veya tabak kaşıklı yiyecekler veya oyuncak yemiycekse 10-15 dk sabrediyor o arda ben hallediyorum birde şimdi uyursa çağan akşam nemzna uyuycak cnm ben artık gündüz 1 kere uyutuyorum vllhi 1,5 saat uyur en fazla geneldede 1 saat akşamda en geç 10-10,30 gibi uyur şimdi uyutsam gece yarısına kadar oturur bizimle vallhi tuğkan
selam kızlar nasılsınız bizde bisiklet aldık kızıma hani bebek bisikletlerinden varya 3tekerlekli üstü tenteli ay bayıldı kuzum ya kıyamam bende rahat ettim sürerken emniyet bende oh gezdiririm artık hayırlısıyla...
selam kızlar nasılsınız bizde bisiklet aldık kızıma hani bebek bisikletlerinden varya 3tekerlekli üstü tenteli ay bayıldı kuzum ya kıyamam bende rahat ettim sürerken emniyet bende oh gezdiririm artık hayırlısıyla...
günaydın kızlar nasılsınız?bugün açılışı ben yapayım gerçi pazar bugün pek kimseler uğramaz[/QU
slm canım ben buralardayımm eşime nöbet yazmışlarr yineebirsürü şey yazmıştımm ama nasıl olduysa silindiii
bi pazarmız varr hayrte bişi yaaa başkasını yerine tutcak nöbetii gecen haftada nöbetçiydiiii
![]()
günaydın kızlar nasılsınız?bugün açılışı ben yapayım gerçi pazar bugün pek kimseler uğramaz[/QU
slm canım ben buralardayımm eşime nöbet yazmışlarr yineebirsürü şey yazmıştımm ama nasıl olduysa silindiii
bi pazarmız varr hayrte bişi yaaa başkasını yerine tutcak nöbetii gecen haftada nöbetçiydiiii
![]()
slm canım kötü olmuş eşinin nöbette olması benim eşimde hastanede şimdi dünden bu yana şiddetli karın ağrısı ve halsizlik vardıı bide nefes alamıyorum diyodu sabahta kötüydü işe gidiyorum diye evden çıktı hastaneye gitmiş
slm canım kötü olmuş eşinin nöbette olması benim eşimde hastanede şimdi dünden bu yana şiddetli karın ağrısı ve halsizlik vardıı bide nefes alamıyorum diyodu sabahta kötüydü işe gidiyorum diye evden çıktı hastaneye gitmiş
geçmiş olsun canımm yaaaa allah acil şifa versin bebeklerimiz iyi sıra bizlerde galibaa benimde kolarım ve bacaklarımın heryerinde kırmızı kırmı nohut büyüklüğünde kızarıklıklar var anlamdım ki ne oldu nesliye hemen baktım onda yokk kızlar ölüyrum galiba hakkkınızı helal edin eşimde yok bişi olursa yardıma koşun olmadı itfayecimi çağırınnbelki nagihan söndürür beniii
geçmiş olsun canımm yaaaa allah acil şifa versin bebeklerimiz iyi sıra bizlerde galibaa benimde kolarım ve bacaklarımın heryerinde kırmızı kırmı nohut büyüklüğünde kızarıklıklar var anlamdım ki ne oldu nesliye hemen baktım onda yokk kızlar ölüyrum galiba hakkkınızı helal edin eşimde yok bişi olursa yardıma koşun olmadı itfayecimi çağırınnbelki nagihan söndürür beniii
aa ayıpsın lise mezuniyetimde hemşirelik bebemmm on parmakta on marifet yani
şaka bir yana geçmiş olsun inş neslime geçmez seni es geçiyorum analar herşeye katlanıyo
deryacım eşinede acil şifalar inş önemli bişey değildir
şaka bir yana geçmiş olsun inş neslime geçmez seni es geçiyorum analar herşeye katlanıyo
deryacım eşinede acil şifalar inş önemli bişey değildir[/QUOTE
analara bişi olmaz zaten demirbilek onlarr dimii şaka maka biyana kızarıklıklar var ama rengi sönmeye başladııı....
derya canımm nerdesin eşin nasıl olduuu ağır iş temposu yoruyo kocalarımııızııı![]()
deryacım eşinede acil şifalar inş önemli bişey değildir[/QUOTE
analara bişi olmaz zaten demirbilek onlarr dimii şaka maka biyana kızarıklıklar var ama rengi sönmeye başladııı....
derya canımm nerdesin eşin nasıl olduuu ağır iş temposu yoruyo kocalarımııızııı![]()
burdayım canım aynı anda yazmışız eşim yatıyo kötü evet işleri çok yorucu dünde bugünde mağazalarında kampanya vardı sabahtan geceye kadar mal indir mal kaldır ne olacak
kızlar belki biliyosunuz ama ben bilmeyenle için söylüyeyeyim kuzularımın biberonları varya hani bazen içinde sütü unutuyoruz ki benim genelde unutuluyoo bitek gece yatarken unutmuyorumm hemen alıp yıkıyorum sabah 5 te süt içince bidaha kalkmak zor geldiği için 10 da falan yıkıyabiliyorumm içinde kalan tortular varya onu temizlmek için biberon fırçası almıştım 5 ay önce gerçekten harikaymışş ama ondan daha harika bişi var oda pirinç biberonun içine birazcık pirinç birazda su atıp çalkalıyosunuz muhteşem temizliyorbenden söylemsiiii
sağolun kızlar eşime bugünlük rapor vermişler eve geldi çok kötüydü bişeyler yedi şimdi uyuyoo inş çabuk iyileşir benimde çok uykum var ya
minecim sanada geçmiş olsun hayırdır böcek filan ısırmış olabilirmi?