2009 Kasm Anneleri

kızlar aksam yemeğine ben tekim patlıcanım vardı canım ali nazik istedi hemen yapıverdim çağanı uyutunca ohh keyif yapıp rahatça yemeğimi yiycem o uyakken çok ağlıyo o yüzden yemek yiyemiyorum bende onu uyutup rahatça yiyorum

sağol cnm yorgunum ama iyiyim şuan:)iyi alıştılar dışarda gezmeye ya hep çıkmak istiyorlar,sık sık balkona çıkarıyorum ne yapayım her dakka parka goturemenkı.menu süpermiş,masanızda yer var mı:10::10::10:

amam bebişlerimiz iyi olsunda işleribir şekilde hallederiz..bendede difrizde birseyler var onlardan hazırlayayım,eşim gelmek üzeredir.goruşuruz,op benim için tuğkan'ı

sizin oyun grubu olayınıza da bayıldım ne kadr guzel kafa dengi insanlar bir araya gelmişsiniz.çocuklar için çok iyi oluyordur:55::emir_bebek:
buyur gel cnm vallhi süper olur kuzularda kaynaşır vallhi oyun gurubu gibide değil aslında ama oynuyorlar birbirlerine alıştılar artık 50 günlüktü tuğkan arkadaşlaryla ilk görüştüğünde sürekli görüşüyoruz hemde kk da tanıştık evlerimizde yakın anneler içinde çok güsel bir olay artık birbirlerine çok güsel alıştılar inş. kopmazlarda birbirlerinden ilerde daha güzel oyun arkadaşı olurlar ders paylaşırlar

kızlar aksam yemeğine ben tekim patlıcanım vardı canım ali nazik istedi hemen yapıverdim çağanı uyutunca ohh keyif yapıp rahatça yemeğimi yiycem o uyakken çok ağlıyo o yüzden yemek yiyemiyorum bende onu uyutup rahatça yiyorum

neden ağlıyorki çağan yemek istediği içinmi canımı sıkılıyor cnm sen ilgilenmediğin için yemek yerken bizimkini ben mama sandalyesine oturtuyorum önünede yiyecek bişeyler veya tabak kaşıklı yiyecekler veya oyuncak yemiycekse 10-15 dk sabrediyor o arda ben hallediyorum birde şimdi uyursa çağan akşam nemzna uyuycak cnm ben artık gündüz 1 kere uyutuyorum vllhi 1,5 saat uyur en fazla geneldede 1 saat akşamda en geç 10-10,30 gibi uyur şimdi uyutsam gece yarısına kadar oturur bizimle vallhi tuğkan

neden ağlıyorki çağan yemek istediği içinmi canımı sıkılıyor cnm sen ilgilenmediğin için yemek yerken bizimkini ben mama sandalyesine oturtuyorum önünede yiyecek bişeyler veya tabak kaşıklı yiyecekler veya oyuncak yemiycekse 10-15 dk sabrediyor o arda ben hallediyorum birde şimdi uyursa çağan akşam nemzna uyuycak cnm ben artık gündüz 1 kere uyutuyorum vllhi 1,5 saat uyur en fazla geneldede 1 saat akşamda en geç 10-10,30 gibi uyur şimdi uyutsam gece yarısına kadar oturur bizimle vallhi tuğkan

gamzecim yemiyor yesede az yiyor gerisindede dağıtmak istiyor ben izin vermeyince ağlıyoo eline masanın üstündekilerden başka bişey verdiğin zaman kabul etmiyor illaki masanın üzerini yani yemekleri dağıtacak aksam uykusuna gelincede canım çağanın uyku düzeni şöle; aksam 9 gibi yatar eğer dışarıdaysak biraz sarkar sabah 6 yada 7 gibi uyanır aralıksız uyur eğer bi yeri ağrımıyorsa bide arada gece uyanıp gülmelerimizde var oynamak ister bazen öğlende sabah erken uyandığı için 12 de uyur 1 yada 2 saat arasında uyur yine aksam 9 böyle devam ediyo eğer bu düzeni olmazsa gece uyutamıyorum öğlen uykusuna geç yatmış oluyoo aksam uykusuna yatmıyoo hatta bi ara gece bile uyutamıyoduk eşimle gece 2 de 3 de artık pes edip dışarı çıkıyoduk arabada gezerek uyutuyoduk eve geliyodukk çok çektim yani yeni yeni rahatladım

selam kızlar nasılsınız bizde bisiklet aldık kızıma hani bebek bisikletlerinden varya 3tekerlekli üstü tenteli ay bayıldı kuzum ya kıyamam bende rahat ettim sürerken emniyet bende oh gezdiririm artık hayırlısıyla...

selam kızlar nasılsınız bizde bisiklet aldık kızıma hani bebek bisikletlerinden varya 3tekerlekli üstü tenteli ay bayıldı kuzum ya kıyamam bende rahat ettim sürerken emniyet bende oh gezdiririm artık hayırlısıyla...

slm bircancım iyiyiz seni sormalı güle güle kullanın canım bisikletinizi

evet gamze ikisini birden aradan cikariyorum valla ilerde kardes kardes oynarlar yas farki da yok fala bir de iki erkek hayirlisiyla bakalim sen de pek cesaret edemiyorsun sanirim oyle zorlar ki yani insan cesaret edmiyor ben de kardessiz olacak diye uzulurken birden supriz yumurta oldu belki takip etmissindir mukadderat isteeee allahim hayirlisiyla istiyorsan sana da tugkan a da kardes nasip etsin :9:

gule gule kullanin canim bisikletinizi nartan in da var arada biniyor ama kullanamiyor tabi biz arkasindan itiyoruz yaaani kisacasi yine kendi kendine oyalanamiyor

günaydın kızlar nasılsınız?bugün açılışı ben yapayım gerçi pazar bugün pek kimseler uğramaz

günaydın kızlar nasılsınız?bugün açılışı ben yapayım gerçi pazar bugün pek kimseler uğramaz[/QU

slm canım ben buralardayımm eşime nöbet yazmışlarr yinee :57::57: birsürü şey yazmıştımm ama nasıl olduysa silindiii :52::52:bi pazarmız varr hayrte bişi yaaa başkasını yerine tutcak nöbetii gecen haftada nöbetçiydiiii:43:

günaydın kızlar nasılsınız?bugün açılışı ben yapayım gerçi pazar bugün pek kimseler uğramaz[/QU

slm canım ben buralardayımm eşime nöbet yazmışlarr yinee :57::57: birsürü şey yazmıştımm ama nasıl olduysa silindiii :52::52:bi pazarmız varr hayrte bişi yaaa başkasını yerine tutcak nöbetii gecen haftada nöbetçiydiiii:43:

slm canım kötü olmuş eşinin nöbette olması benim eşimde hastanede şimdi dünden bu yana şiddetli karın ağrısı ve halsizlik vardıı bide nefes alamıyorum diyodu sabahta kötüydü işe gidiyorum diye evden çıktı hastaneye gitmiş

slm canım kötü olmuş eşinin nöbette olması benim eşimde hastanede şimdi dünden bu yana şiddetli karın ağrısı ve halsizlik vardıı bide nefes alamıyorum diyodu sabahta kötüydü işe gidiyorum diye evden çıktı hastaneye gitmiş

geçmiş olsun canımm yaaaa allah acil şifa versin bebeklerimiz iyi sıra bizlerde galibaa benimde kolarım ve bacaklarımın heryerinde kırmızı kırmı nohut büyüklüğünde kızarıklıklar var anlamdım ki ne oldu nesliye hemen baktım onda yokk kızlar ölüyrum galiba hakkkınızı helal edin eşimde yok bişi olursa yardıma koşun olmadı itfayecimi çağırınn :1::1:belki nagihan söndürür beniii

geçmiş olsun canımm yaaaa allah acil şifa versin bebeklerimiz iyi sıra bizlerde galibaa benimde kolarım ve bacaklarımın heryerinde kırmızı kırmı nohut büyüklüğünde kızarıklıklar var anlamdım ki ne oldu nesliye hemen baktım onda yokk kızlar ölüyrum galiba hakkkınızı helal edin eşimde yok bişi olursa yardıma koşun olmadı itfayecimi çağırınn :1::1:belki nagihan söndürür beniii

aa ayıpsın lise mezuniyetimde hemşirelik bebemmm on parmakta on marifet yani :52:
şaka bir yana geçmiş olsun inş neslime geçmez seni es geçiyorum analar herşeye katlanıyo :1:
deryacım eşinede acil şifalar inş önemli bişey değildir

aa ayıpsın lise mezuniyetimde hemşirelik bebemmm on parmakta on marifet yani :52:
şaka bir yana geçmiş olsun inş neslime geçmez seni es geçiyorum analar herşeye katlanıyo :1:
deryacım eşinede acil şifalar inş önemli bişey değildir[/QUOTE

analara bişi olmaz zaten demirbilek onlarr dimii şaka maka biyana kızarıklıklar var ama rengi sönmeye başladııı....

derya canımm nerdesin eşin nasıl olduuu ağır iş temposu yoruyo kocalarımııızııı:31::31:

sağolun kızlar eşime bugünlük rapor vermişler eve geldi çok kötüydü bişeyler yedi şimdi uyuyoo inş çabuk iyileşir benimde çok uykum var ya

minecim sanada geçmiş olsun hayırdır böcek filan ısırmış olabilirmi?

deryacım eşinede acil şifalar inş önemli bişey değildir[/QUOTE

analara bişi olmaz zaten demirbilek onlarr dimii şaka maka biyana kızarıklıklar var ama rengi sönmeye başladııı....

derya canımm nerdesin eşin nasıl olduuu ağır iş temposu yoruyo kocalarımııızııı:31::31:

burdayım canım aynı anda yazmışız eşim yatıyo kötü evet işleri çok yorucu dünde bugünde mağazalarında kampanya vardı sabahtan geceye kadar mal indir mal kaldır ne olacak

kızlar belki biliyosunuz ama ben bilmeyenle için söylüyeyeyim kuzularımın biberonları varya hani bazen içinde sütü unutuyoruz ki benim genelde unutuluyoo bitek gece yatarken unutmuyorumm hemen alıp yıkıyorum sabah 5 te süt içince bidaha kalkmak zor geldiği için 10 da falan yıkıyabiliyorumm içinde kalan tortular varya onu temizlmek için biberon fırçası almıştım 5 ay önce gerçekten harikaymışş ama ondan daha harika bişi var oda pirinç biberonun içine birazcık pirinç birazda su atıp çalkalıyosunuz muhteşem temizliyor :46::46::46:benden söylemsiiii

kızlar belki biliyosunuz ama ben bilmeyenle için söylüyeyeyim kuzularımın biberonları varya hani bazen içinde sütü unutuyoruz ki benim genelde unutuluyoo bitek gece yatarken unutmuyorumm hemen alıp yıkıyorum sabah 5 te süt içince bidaha kalkmak zor geldiği için 10 da falan yıkıyabiliyorumm içinde kalan tortular varya onu temizlmek için biberon fırçası almıştım 5 ay önce gerçekten harikaymışş ama ondan daha harika bişi var oda pirinç biberonun içine birazcık pirinç birazda su atıp çalkalıyosunuz muhteşem temizliyor :46::46::46:benden söylemsiiii

hadi ya ben hiç duymadım bak ilk yıkamada deniycem sağol canım

sağolun kızlar eşime bugünlük rapor vermişler eve geldi çok kötüydü bişeyler yedi şimdi uyuyoo inş çabuk iyileşir benimde çok uykum var ya

minecim sanada geçmiş olsun hayırdır böcek filan ısırmış olabilirmi?

bana böcek demeeeeeeeeeee nerden sokcakki evde birden bira otururken olduuu vc de farkettimm bendeee türkün aklı ya .. yaaa .... benimkid eo hesap bi baktım heryerim kıpkırmızıı:52::52::52: böceğe alerjim var görmeye dayanıom kaşınıom kaşınıommm bi görsen hailimi o yüzden hiç riske atmam heryeri çamaşır sularıyla silerim günü gününe bide üsütnden geçerim yüzey temizleyicelerle takıntılıyımdırr yanii :27::27:onlar benden kokrsunn babam bile der kızım sen evlendin gittin bizim eve sinek giriyo artıkkk sinek bile giremz yanii bulunduğum eveee:19::19:

zor işleri canımmm ya allah herksin yardımcısı olsunn benimkide göreve gidip geldimi değişioo gece yanlışlıkla çarpsam kalkıp boğazıma yapışıyooo benim durum daha vahimmm:43:

Back
X