gunumun ozetiiii..... bir o yana yattimmmm bir bu yana yattimmmm baktim aksam olmussss :))))) bu seneyi boyle gecistirip seneye iyi bir klima alacaktik ama artik dayanamiyorum esimde halime uzuldu geceleri uyuyamiyorum yaa kac gun oldu gozlerim sisti morardi zombi oldum resmen. yarin klima alicagiz artik orta derece falan ama napalim hic yoktan iyidir. bi tane vardi esi ona el attim baktim kafayi iycene yemis :)) sogutacagina isitmaya baslamis dura dura..... bi ara cocuklari parka goturdum mircan orda turk bi kadinla tanistim ona ne dese begenirsiniz '' annemin karninda bi tane bebek var o benim kiz kardesim ben oyle istiyorum'' ayy bi utandim oglum teyze sordumu sana hemen soylyorsun ayip ayip diyebildim sadece :)) ehhh cocuktan al haberi demisler ya aynen dogru yani.. ayy bikeresindede esime saka yollu vurmustum onu annem babami dovdu diye herheze soylemisti :))) konusmaya baslayincada boyle inciler dokuluyo agizlarindan hee ona gore ayaginzi denk alin hani yanlis manzara falan hak getire elaleme rezil olursunuz heee :))