2009 Kasm Anneleri

arkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir

arkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir

hoşgeldin canım.

geçmişi az az okuyorum sgumus canım geçmiş olsun çokk dıkkat et kendıne bıtanemmm
nazlım yaa inanma öyle şeylere bir tek Rabbım bilir.sakın moralını bozma bunun için haa çok kızarım bakkk canım benım sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimiziii
sağolun kızlarr güzel duygularınız içinnn

sağol canım iyice tembel oldum zaten

gözün aydın arkadaşım tüm bekleyenler iyi haberler alsın inşallah :Saruboceq:

tşk ederim canımm...sana da geçmiş olsun tekrar....dikkat et kendine ....:1hug:

hoşgeldiiiinnn.... ooohh maşallah kocaman olmuş artıkkk :) cinsiyeti öğrenirsin bence de... hihoyyyt şimdiye kadar sorun yaşamadıysan bundan sonra da yaşamazsın canımm en zor zamanlar geçmişş... :nazar:

hoş geldin canım allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senle hemen hemen aynıyız yarın dr. gidip gelince prens mi prenses mi haber ver bize hemi kuzum alkisalkisalkis

Nazlımmm çok tşkler canımmm....sen de alıcaksın iyi haberler inş...senin mutluluğunu da paylaşıcaz burda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallahhh birtanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmişi az az okuyorum sgumus canım geçmiş olsun çokk dıkkat et kendıne bıtanemmm
nazlım yaa inanma öyle şeylere bir tek Rabbım bilir.sakın moralını bozma bunun için haa çok kızarım bakkk canım benım sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimiziii
sağolun kızlarr güzel duygularınız içinnn

Haklısın canım unuttum gitti kaydirigubbakcemile3Yaptım bir hata daha yapmam :utangac::utangac:

Hoşgeldin cnm Sağlıkla Bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah..Uslu olucak annesi çok uslu hemde Maşallah size :nazar:

kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool::nazar:

ayyyyy ne kaaaa şanslısınnnnnnnnnnnnn maşallahh :nazar::nazar::nazar: dua et teyzesiii yarın akşam bende böle güzel haberlerlen gelim nolurrr :Saruboceq: rabbim hepimizin bebişlerini korusun her türlü hastalık kaza bela ve kötü şeylerdennnn :Saruboceq:

angara daki arkadaşlar düğün sezonu açıldı farkettiniz mi ? ben akşamları eve giderken 1 saat yürüyom yarı yolda inip oynaya oyna 1,5saatte evi zor buluyom gıııııııız gııııız ne ideceğükk hemiii
angaradan bir yel esti karadan karadan
aylar geçti yıllar geçti aradan dilek dilek
sülalen melek sositososito

katıl tabii kıssss durduğun kabahattt hoşgeldünnnnn a.s. ohh maşallahh uslu olsunnn ayy cinsiyet çok heycanliii hadi hayırlısı bakalımm şakkıdı

kızlar bebişleri hissetmeye başladınızmı.ben bugün 15+2 sanki arada hissediyom.ya artık hissetmek istiyorum.

AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.

işte pestilim çıkmış resmennnn insanın evi gibisi yok yauwww .. yalnız üstümü değiştimm kk ya koştum ulen herife yicek bişi yokk öfff yapasım da yokkk midem bulanıyo alttan alttan pis pis :bbo:

2373.jpg

kızlar bu resim nasıl çıktı bilmiyorum ama... nazlım sakın yanlış anlama canım senı asla kırmak istemem herseyı Rabbım bılır sadece duarım hepimiz için.iyi düşünelım hersey güzel olacak canımmm...

AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.

kaydirigubbakcemile5

kıs varya işyerinde böle bişi oluyo benim arkadaşın şöyleymiş bi arkadaşın böyleymiş falan die hep sizden örnekler veriyom millet de dio oha kızım amma hamile arkadaşın var ne ayak falan ama ben bi anlatıyom ki duyan birlikte yiyoz içiyoz sancak haaa sora diyemiyom da kk'dan die gülerler soraaa onlar bu ruhu anlayamasssss iyiki varsınıssssssss bende sizi çok sefiyoommmmmmmmmm a.s.:1hug::enbuyukkk::hooray::içelim::asigim::lepi:Şenizhihoyyyt:CüvCüv:

Back
X