2009 Kasm Anneleri

Valla bende burada yasıyo olsam belki hiçbirsey almazdım ama bir daha ağustosta gelecegim tatil için, eylülde 1 aylığına işe gidecegim yani alısveriş için son 1 ayda kosturmam gerekecek benneyaptımki
Birde su var tabii, simdi aldığımız seyler ancak yazlık olabiliyo oysaki bizim bebişler tamda kış bebekleri olacak. O yüzden alısverişte çok mantıklı değil tabii...
Bu arada bu kadar konustum bebişimin varı yogu tanesi 2,5 liradan 2 body:roflol::roflol::roflol:

ya ben almaya başladım.hepsini birden alırsam çok zor olur para konusunda ve ben bir ay sonra istanbuldan gitcem gitmeden burdan alabildiğimi alayım diyorum.yani ne olurki alınca anlamadım ben.

yani batıl inançlamı alakalıa anlamadım.ya öyle nerde ne görsem hevesleniyorum.geçen hafta bakırköy pazarından bady aldım 1,5 tanesi çok şirin.

ya ben almaya başladım.hepsini birden alırsam çok zor olur para konusunda ve ben bir ay sonra istanbuldan gitcem gitmeden burdan alabildiğimi alayım diyorum.yani ne olurki alınca anlamadım ben.

Hiçbirsey olmuyor gülümmmmm, ben sadece hala olaya adapte olamadığımdan yavas yavas ısınmaya calısıyorum bebişimedelikafadulden

kızıııımmm godoman hastanesine gidersen ödersin tabüüüüüüüüüüüüü hem medical parka git hemde ooo laelaelaelaelae 95 az büle almuşlar beee

yaaaa sorma valla.haftayada üçlü için 97 istediler ve muayene 45.valla medicalparktan önce medicanaya gittim ordaki doktor kötüydü.mecbur kaldım bu doktora gittim ama memnun kaldım.ne yapalım haftaya yine bayılcaz paraları.

yani batıl inançlamı alakalıa anlamadım.ya öyle nerde ne görsem hevesleniyorum.geçen hafta bakırköy pazarından bady aldım 1,5 tanesi çok şirin.

ayy kısss bakırköy pazarında bi tezgah var denk geldin mi bilmem adam harika hamile pantolonları satıyo yauwwww 25 liraya kotlar off off gidersen aklında olsun sor bul onu falla kabinde var denersin kıss ben bu hafta gitmeyi duşunuyom ii olarsam işallah maaşıda alırım yarın ınnnnnnnnn tutmayın benüüüüüüü delikafadulden

cerinciğim kapri de var mıdır acaba bakırköy pazarında o tezgahta ? ben hamile kaprisi istiyorum. buarada bakırköy pazarına bayılırım :1rolleyes:

ayy kısss bakırköy pazarında bi tezgah var denk geldin mi bilmem adam harika hamile pantolonları satıyo yauwwww 25 liraya kotlar off off gidersen aklında olsun sor bul onu falla kabinde var denersin kıss ben bu hafta gitmeyi duşunuyom ii olarsam işallah maaşıda alırım yarın ınnnnnnnnn tutmayın benüüüüüüü delikafadulden

canım hamile pantolonu değilde böyle beli lastikli normal spor pantolonlar vardı gerçi 35ti ama.ben görmedim galiba yaaaaa.bi dahada gelmeyiz dedi kociş.geçen hafta gittim çok çok kalabalıktı bide hava çok sıcaktı valla sinir oldu adamkaydirigubbakcemile3

sağolun kıslar hastaneye arkadaşım gittiydi (bende özele gidiyorum) o sormuş 40 alıyolarmış, arkadaşlar illa doğum hastanesine git diyolarben diyarbakırdayım ama dok ayıp olmasmı? birde dok un ultrason cihazı daha yeni 3 boyutlu devlette yokki böle olanaklar ama bir yandanda özele gidene illa kötü bişi söylüyolar 3lüyü garantilemek için tabi psikolojimiz kimin umurunda bilmiom ne yapmalıyım sizce????kafamçokkarıştı

sağolun kıslar hastaneye arkadaşım gittiydi (bende özele gidiyorum) o sormuş 40 alıyolarmış, arkadaşlar illa doğum hastanesine git diyolarben diyarbakırdayım ama dok ayıp olmasmı? birde dok un ultrason cihazı daha yeni 3 boyutlu devlette yokki böle olanaklar ama bir yandanda özele gidene illa kötü bişi söylüyolar 3lüyü garantilemek için tabi psikolojimiz kimin umurunda bilmiom ne yapmalıyım sizce????kafamçokkarıştı

canım valla o konuda bişey diyemem ama tabi her doktor bir olmuyo.bunu düşünende olabilir.

canım ben de özel hastaneye gidiyorum çok haklısın test üstüne test istiyolar ama yaptırmak zorunda değilsin ki. ben mesela ikiliyi yaptırdığıma pişman oldum gereksiz bişeymiş. üçlüyü de yaptırmıcam. ama nolursa olsun özel hastane konforu başka. imkanlarımı bazen çok zorlasa da devlete gitmek istemiyorum bende özelde devam ediyorum.

cerinciğim kapri de var mıdır acaba bakırköy pazarında o tezgahta ? ben hamile kaprisi istiyorum. buarada bakırköy pazarına bayılırım :1rolleyes:

tatlım ben cumartesi gidersem bakim bi yani işallah tezgahı bulurum anam çok karışık nevrim dönüyo benim orda :)) bende bayılıyom o pazara heehe şimdi her taraf bikini dolmuştur heee :) dur dur bulcem ben o tezgahı bakim karıştırim :sm_cool:

tatlım ben cumartesi gidersem bakim bi yani işallah tezgahı bulurum anam çok karışık nevrim dönüyo benim orda :)) bende bayılıyom o pazara heehe şimdi her taraf bikini dolmuştur heee :) dur dur bulcem ben o tezgahı bakim karıştırim :sm_cool:

canım sen bul sonra yerini bize tarif et emi.ne yapalım bi daha gideriz artık.kocişi kandırabilirsek.ya bide bikini değilde şu mini elbise gibi geniş mayolar varya onlar nasıl rahatmıdır.ben bikini giyemem heralde yani rahatsız olurum ya hani belli sonuçta hamiş olduğumuz.

canım sen bul sonra yerini bize tarif et emi.ne yapalım bi daha gideriz artık.kocişi kandırabilirsek.ya bide bikini değilde şu mini elbise gibi geniş mayolar varya onlar nasıl rahatmıdır.ben bikini giyemem heralde yani rahatsız olurum ya hani belli sonuçta hamiş olduğumuz.

Ben haftasonu bir tane gördüm ama magazanın adını hatırlamıyorum, mayo degildi iki parcaydı ama üst parcasının altından altın üstüne kadar uzanan bir parcası vardı, yani ayaga kalkınca göbiş gözükmez ama yatarken sıyırıp göbegide acabilirsin ben cok begendim cünkü mayo giymektende korkuyorum simdi ya hemen degişemezsem bebişim göbişime gelen ıslak mayodan üsürse ne olucak????????

ya gercekten kızlar bu bıkını veya mayo işini napıcaz yaa bende gecen senekıleri giyemem ama denıze girmeden de duramam napcazz yaaa...
bende gelmek isterdim sizle pazara gizerdik yaa toplanıp cümbür cemaat delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Ben haftasonu bir tane gördüm ama magazanın adını hatırlamıyorum, mayo degildi iki parcaydı ama üst parcasının altından altın üstüne kadar uzanan bir parcası vardı, yani ayaga kalkınca göbiş gözükmez ama yatarken sıyırıp göbegide acabilirsin ben cok begendim cünkü mayo giymektende korkuyorum simdi ya hemen degişemezsem bebişim göbişime gelen ıslak mayodan üsürse ne olucak????????

aaaa üşürmüki.o zaman senin gördüğün en güzeli olur.sen bi daha görürsen yada alırsan bizede yaz emi canım.en güzeli o.aaaa bikini gibi ama göbişi kapatan cinsinden.bu arada sizinde göbişte şöyle yana doğru damar varmı.

Back
X