• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ya hatırlayan var mı burda bir arkadaş cersu muydu yoksa cerinmiydi ikili testin sonucunu alacaktı cuma günü sonucucundan haberi olan var mı onu merak ettim ultrasyonda iyi çıkmamıştıda

cok tesekkur ederım canlarım cersu,canliz,dilmuh cum.optum sekerler güzel güpgüzel bır gun gecırmenız dıleğiyle......

kızlar bana cvp veren iyi dileklerde bulunan arakadaşlar sagolun..geçmişe tekrar bazkamadım fazla ..kusura bakmayın işim vardı..birazdan çıkacam bende...kendinize iyi bakın...

selam kızlar nabersınız???yauvv amma cok yazmıssınız 2 gunde oku oku bıtmedı.eveeettt bende 14 unde dr.gıttım ve bebıslerımı gordum allaha cok sukur.ense kalınlıkları gayet normal,tum organlarıda tam olusmus dedı dr amcası.parmaklarını falan saydı.bebişimin biri gayet sakındı,ama diğeri zıpladı durdu.ayyy cok guzel bırseydı yaa.cınsıyetlerı konusundada %65 erkek olacaklar dedı dr.bakalımı hayırlısı artık.bıdahakı kontrolum 14 hazıran.benden bukadar.guzel haberlr alan tum arkadaslarımı kutluyorum veee hepıcinizi opuyoruz(oğullarım ve ben:)))))

ayyyyy nilkancııımmmm çok sevindiimmmm.... hihoyyyt demek şimdiden karakterleri belli oldu bıdıkların biri uslu olucak bir yaramaz :roflol::roflol: kız sen şimdi double kaynana mı olucannnn :roflol::roflol::roflol:

günaydın arkadaşlarr naıslsınız bugün...ayy ben dün akaşam yemek zor yedim sonra hepsini geri çıkarttım...bulantı ilacı içmiştim zira o uyuttu beni sonra biraz uyudum kendime gelmeye başladım ama gece yatmadan tekrar içmek zorunda kaldım hafiften var gibi..ayy ne zman bitecek yaa...
unicim sagol ya kimse soruma cvp vermedi sen tam olarak hangisini kullanıyorsun..bende hala alamadım paramda bitti maaşi bekliyorum...karar degiştirmezsem evdeki md formulation bitmesini bekleyecem şimdilik tonik alacam ama bende karar veremedim..

mavicim yaa senin de geçmedi gitti şu miden... :çok üzgünüm: ben artık baya düzeldim sadece bazı şeylere karşı hassasiyet devam ediyo...senin de geçer yakında canımm ...
clinique de üçlü setler oluyo ya sabun-tonik-nemlendirici ben onların 2 nolu cilt tipi için olanını kullanıyorum canım..toniği mor şişede olanı... 1 no hassas ciltler için 2 karma 3 de yağlı cilt için... sen alırken zaten cildine bakıp yönlendirirler seni...hamilelikte cilt tipi değişebiliyo ya heralde hassaslaştı senin cildin... ama clinique alkolsüz falan olduğu için yine de pek çok üründen iyi gelebilir heralde...

Günaydın kızlarrr a.s.

ya ben sabah 1 kova suyu kaldırdım... şincik belim ağrıyooo :çok üzgünüm: korkuyom bişe olur diye..... ah akılsız ben yaaaa inşallah bir an önce geçer belimin ağrısı :Saruboceq: bi daha yapmıycam sözzz

inanmıyorum yaa koca kovayı niye kaldırıyosun :oklava::oklava: aşkolsun zeren bel ağrısıyla kurtulduğuna dua et bence ...:oklava: aşkolsun yaa ne diceğimi şaşırdımmmm....

unique haklısın valla... sopayı hakettim....

yaa kendimi alıştıramadım dikkat etmeye... 10 kilo yükü taşı diye verseler yok taşıyamam demem yaniii..... ama bi daha yapmiycam valla.. bel ağrısını çekip bişey olacak korkusunu yaşayınca aklım başıma geldi yanii a.s

Kimsecikler kalmamış.. Ben de gidiyomm görüşürüz kızlarr iyi haftasonlarıa.s.

Son düzenleme:
selam kizlar
yine yaz yaz ceneniz düsmüs masallah simdi kimsecikler yok ama hafta sonu kocalara takilip gezmeye gidildi anlasilan
selam kizlar

elifcim bu takimi bende begenmistim.. hangi magazadaydi unuttum bende bu tarz biseyler ariyorum özellikle doklabim 3 kapili olmasini istiyorum.. ama yatagida genc yataga cevrilebilenler var onlarda kullanisli oluyor canim..

bunu bana görümcem yolladi internetten bulmus, ama otto nun katalogunda da var bu, daha güzelleri bile vardir mutlaka,ben önce kataloglara bakicam sonra bütün möbelhaus lari gezip öyle karar vericem,hem güzel olsun hemde kullanilsi olsun

mart09canim kednine aldigin seylerde bebisinin cicileride cok güzel güle güle giysin insallah

kızlar nıden konusmuyonuz hadı ama aaaa :oklava: :oklava: ben calısıyorum iş yerımdeyımsız napıonuz bakem

naber kızlar.ay geçmişi okumaya çalıştım valla bittim.ne var ne yok.herkes iyimi bakalım.iyi olun dikkat edin kendinize

naber kızlar.ay geçmişi okumaya çalıştım valla bittim.ne var ne yok.herkes iyimi bakalım.iyi olun dikkat edin kendinize

ben hala hastayım :1closedeyes: ama sukur dune göre daha ıyı sayılırım kımsecıkler yok bugun izindeler hatunlar valla ohhh sen nasılsın :teytey:

benım 12 haftalık canım kaydirigubbakcemile4 bakalım önumuzdekı hafata gıdecegım cınsıyetını gösterırse görucek ınsallah

ben bu hafta gittim belli değil hayırlısı merak ediyorum ama o benim çiçeğim içimde açan bir tomurcuktu şimdi çiçek olma yolunda.evet ya hastalık geçmiyor. dün akşamdan bu yana miğrenim tutmuştu şimdi biraz daha rahatladım miğren için bildiğiniz bir çay var mı yardımcı olun

slm kızlar inş. herkes iyidir ben 2 gündür gezmekten yoruldum bugün 3e kadar uyudum ohhh..şimdi evde yalnızım eşim işte.yemek yapcam kendimeee...
nilkan tatlım bebişler erkek mıı oyy kaynana olcan haa sağlıkla gelsınlerde başka bişey önemli değil kızlar yaa..
rahatsız olanlar inş en kısa zaamanda düzelir..yenı gelenlerde hoş geldii kaç kişi olduk ya hu biz kasım annesi olarak..
heğinizi çok seviyorum kızlar kendinize dikkat edin oldu mu sevgilerle öpüyorum sizi anneler...Şeniz:1hug:a.s.

selam kızlar
bugün ikili testimin sonucunu aldım normalmiş Allahıma şükürler olsunki iyi bi sonuç dedi. ya ben bu testlerden bişey anlamıyorum 1 ay sonra 3lü test yapılcakmış

hayırlı olsun cersucum ben ikili ii çıkasrsa üçlüyü yaptırmıcam aslında hiçbirini yaptırmıcaktım ama neyse dedim perşembe benimde olucak test

hayırlı olsun cersucum ben ikili ii çıkasrsa üçlüyü yaptırmıcam aslında hiçbirini yaptırmıcaktım ama neyse dedim perşembe benimde olucak test

saol canım Allahın izniyle seninkide iyi çıkıcaktır inşallah. ya eşim dediki bu kadar testi sırf para için yapıyolar sağlık ticareti işte elimiz mahkum ne derlerse yapıyoruz canım

Back
X