Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nabersınız???yauvv amma cok yazmıssınız 2 gunde oku oku bıtmedı.eveeettt bende 14 unde dr.gıttım ve bebıslerımı gordum allaha cok sukur.ense kalınlıkları gayet normal,tum organlarıda tam olusmus dedı dr amcası.parmaklarını falan saydı.bebişimin biri gayet sakındı,ama diğeri zıpladı durdu.ayyy cok guzel bırseydı yaa.cınsıyetlerı konusundada %65 erkek olacaklar dedı dr.bakalımı hayırlısı artık.bıdahakı kontrolum 14 hazıran.benden bukadar.guzel haberlr alan tum arkadaslarımı kutluyorum veee hepıcinizi opuyoruz(oğullarım ve ben:)))))
günaydın arkadaşlarr naıslsınız bugün...ayy ben dün akaşam yemek zor yedim sonra hepsini geri çıkarttım...bulantı ilacı içmiştim zira o uyuttu beni sonra biraz uyudum kendime gelmeye başladım ama gece yatmadan tekrar içmek zorunda kaldım hafiften var gibi..ayy ne zman bitecek yaa...
unicim sagol ya kimse soruma cvp vermedi sen tam olarak hangisini kullanıyorsun..bende hala alamadım paramda bitti maaşi bekliyorum...karar degiştirmezsem evdeki md formulation bitmesini bekleyecem şimdilik tonik alacam ama bende karar veremedim..
Günaydın kızlarrr a.s.
ya ben sabah 1 kova suyu kaldırdım... şincik belim ağrıyooo :çok üzgünüm: korkuyom bişe olur diye..... ah akılsız ben yaaaa inşallah bir an önce geçer belimin ağrısı :Saruboceq: bi daha yapmıycam sözzz
selam kizlar
elifcim bu takimi bende begenmistim.. hangi magazadaydi unuttum bende bu tarz biseyler ariyorum özellikle doklabim 3 kapili olmasini istiyorum.. ama yatagida genc yataga cevrilebilenler var onlarda kullanisli oluyor canim..
naber kızlar.ay geçmişi okumaya çalıştım valla bittim.ne var ne yok.herkes iyimi bakalım.iyi olun dikkat edin kendinize
ben varım geçmiş olsun bende hastayım dünden yeni toparlandım
hayırlı olsun cersucum ben ikili ii çıkasrsa üçlüyü yaptırmıcam aslında hiçbirini yaptırmıcaktım ama neyse dedim perşembe benimde olucak test