• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hayırlı sabahlar kıslar gördüm kadarıyla iyi güzel haberler alınmışş sağlıklı heberler veriliyo hayırlı uğurlu mübarek olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
martcım ben seni çok merak ettim dün ara ara girip baktım online mısın diye göremedim inşallah iyidir canım bebeğin sakın korkma ama dra gitmen gerek
kıslar bende iyiyim şükür bebeğimde iyidir herhalde yaa ben onu çok merak ediyorum nasıl iyimi diye bizim ilk bebek olddan bu kadar dinliyoruz galiba kendimizi ben geçen haftalarda hareket ediyo gibi hissetmiştim değilmiş yanlış yerde hissetmişim yani yanlışmış bilmiyorum çok sabırsızım galiba ama bir ay çok uzun geldi görmek için ban resmen gün sayıyorum cumartesi gitcem dr Allah izin verirse

Hoşgeldinnn canım sabırsızlanma en az 18 haftamızı beklememiz gerekiyor ondan önce hepimiz yanılıyoruz gerçektende az kaldı birkaç hafta içinde nasipse hissederiz bebişleri sever dururuz a.s.

günaydın güzel kasım anneleri hepinize saglıklı ve mutlu günler ben bugun bomba gibiyim masallah cok ıyıyım kaydirigubbakcemile3

Canlizim hoşgeldin birtanesi maşallahhh sanada inşallah bu hafta hep böyle enerji dolu neşeli geçiririz a.s. a.s.

nazlı çok sevindim ne güzel yapmışınızz Allah muhabbetinizi artırsın İnşallah sağlıkla mutlulukla izmiri ben çok seviyorumm kordonu havası güzelliği yaşamak için güzel bi memleket kaydirigubbakcemile2

Aminnnnnnnnnn hepimizin huzurunu muhabbetini arttırsın sağlıkla mutlulukla cnm çok tşk ederim a.s. İzmirimiz güzeldir birde çeşme başta olmak üzere Kuşadası Foça heryere yakın avantajlarını yaşıyoruz beklerim herzaman a.s.

[

cerincim gözünaydın çok sevindim inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız .

maşallah sanada bebişinede canım :nazar: :nazar: :nazar:

mart canım geçmiş olsun için rahat olsun kötü bişi olmamıştır allahınizni ile.ya keşke yakın olsaydık ben gelirdim seninle dr inan hangi dr a gidiyosun sen istanbulda tatlım

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
nazlımmmm ne kadar güzel gezmişsin dinlenmişsin ailenle birlikte allah bizi ailelerimizden ayırmasın :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

Heytttttttttttttttt be Tatlışım da gelmiş hoşgeldin birtanem ŞenizŞenizAminnn canım benim Rabbim onları hiçbirzaman yanımızdan eksik etmesin bilakis hep el ele ölene kadar dolaşmak nasip olsun ayy yaşlanınca çok şrin oluyorlar görüyorum burada 70-75 yaşlar el ele bazen parklarda cafelere bitiyorum bitiyorum maşallah diyorum.İnşallah bizlerede nasip olur:asigim: :asigim:ŞenizŞeniz

günaydın bomba anne sanada Allah daha iyilik versinhihoyyyt

saol canım butun annelere neşe ve mutluluk diliyorum kaydirigubbakcemile2 neslıde ohhh gezmıs ne darısı basımıza :nazar: bende dun arkadasıma gıttım guzel gecti facemde olan arkadaslar gebiş fotolarım var orda yenı ekledım :teytey: ama 6 aylık sana bılırsınız uyarmadı demeyın laelaelaelaelae

saol canım butun annelere neşe ve mutluluk diliyorum kaydirigubbakcemile2 neslıde ohhh gezmıs ne darısı basımıza :nazar: bende dun arkadasıma gıttım guzel gecti facemde olan arkadaslar gebiş fotolarım var orda yenı ekledım :teytey: ama 6 aylık sana bılırsınız uyarmadı demeyın laelaelaelaelae

Yok öyle facemiş :mymeka::mymeka: Burada konu açtık kasım anneleri göbişleri doğru orayada ekle bakalım naniknanik:1hug:a.s.

kızlarrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar
ben dün alışverişe çıktım kızlar kendime ciciler aldım ama o kadar cokkkk yoruldumki anlatamam yaa pestilim çıktı resmen kafamçokkarıştı
kendime hamile kotu aldım ama çok hoş düşük bel kot pantalon bildiğiniz ama üst tarafı kumaş bebiş için ay sanki içimde içlik varmış gibi oldum :roflol:
sonra cok güzel gömlekler aldım tişörtler aldım ama onlar hamile kıyafeti değil normal gömlekler fakat biilyosunuz bu sene hep böyle bol uzun şeyler moda olduğu için hiç gerenk yok hamile gömlegi almaya bu aldıklarımı cok sevdim cunku hatta görümcemde aldı kaydirigubbakcemile3
ya bu arada mağazaya girerken gözüme bir şey çarptı çok hoştu görümcemle alışverişe çıktık cevahir alışveriş merkezine orda C&A diye ömağaza var tam kapısına yaklaştıkki önümüzde bir grup bayan sanırım 5 veya 6 kişiler birde baktımki hepsi karnı burnunda ay çok hoştu ama ya ay kızlar hemen aklıma sizler geldiniz bizde böyle toplanıp buluşsak karnımız burnumuzda herkesin gözü bizim üzerimizde ayyy harika olur ya onlar direk bebek kıyafeti reyonuna gittiler ve aklımada ayy bu bayanar acaba kk dan olabilirlermi diyede geçmedi değil yani kaydirigubbakcemile3

Yok öyle facemiş :mymeka::mymeka: Burada konu açtık kasım anneleri göbişleri doğru orayada ekle bakalım naniknanik:1hug:a.s.

haklısın da eklemeyı bılmıyom bacım bırde yüzüm sadece göbem deılkı normal fotograf yoksa sızden mı saklıcam göbüsümü kızzz kaydirigubbakcemile sacını yolarım senın kaydirigubbakcemile2 görenler görmeyenlere anlatsın kaydirigubbakcemile3

Günaydın Kızlar a.s. a.s. a.s. a.s.

AppleArzu cerincim ikinizinde gözüaydın..Cerincim bir daha tam sonuç almadan panik yapma emi:)

Martcım geçmiş olsun canım sanada bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum sende yada bebekte canım arada büyürken yaparmış öyle okumuştum..

Bense oldukça iyiyim yine yemeklerle aram iyi değil ama olsun azar azar yiyebiliyorumalkisalkisalkis
Dün bizde ailecek Foçaya gittik yaa o ne güzel manzaradır ne tatlı bir yerdir yolunuz düşerse hepinize tavsiye ediyorum..Ne güzel yemek yemeğe başladım 5 dk geçmedi sonu facia sonra oturdum birşeyde yiyemedim ama manzara bakmaya doyamadım birde romantikliğimiz üstümüzdeydi :asigim:Öyle rahatladımki güzel muhabbetle,güzel sözlere nefis manzara eşlik edince hayal aleminde gibi dolaşıyorum hala..:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Birde sanmayın tek kişiden bu iltifatlar tek kişi zaten herzaman ee birde oğluş var yanında duble:asigim:
Ayy Kendime geldim yeminle Seviyorum ben ailemi aşığım kızlar ona ben yaa çok çok hemde Allahım korusun onları ailemizi hepimizi..Hepimizinde ailelerini:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

amiiiin canım.ohh ne güzel yapmışsın öyle.stresi bıraktın foçada geldin.darısı bizim başımıza artık.

:asigim::asigim::asigim: Hemde nasıl biliyorsunuz bu hafta stresli geçecekti şimdi tam tersi olacak doktora gidip testleri olana kadar no stres no panic kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:
oohh ne mutlu sana güzel anne
inşallah sonuçları alınca daha bir mutlu olacaksın tabii bizde delikafadulden

ben dün alışverişe çıktım kızlar kendime ciciler aldım ama o kadar cokkkk yoruldumki anlatamam yaa pestilim çıktı resmen kafamçokkarıştı
kendime hamile kotu aldım ama çok hoş düşük bel kot pantalon bildiğiniz ama üst tarafı kumaş bebiş için ay sanki içimde içlik varmış gibi oldum :roflol:
sonra cok güzel gömlekler aldım tişörtler aldım ama onlar hamile kıyafeti değil normal gömlekler fakat biilyosunuz bu sene hep böyle bol uzun şeyler moda olduğu için hiç gerenk yok hamile gömlegi almaya bu aldıklarımı cok sevdim cunku hatta görümcemde aldı kaydirigubbakcemile3
ya bu arada mağazaya girerken gözüme bir şey çarptı çok hoştu görümcemle alışverişe çıktık cevahir alışveriş merkezine orda C&A diye ömağaza var tam kapısına yaklaştıkki önümüzde bir grup bayan sanırım 5 veya 6 kişiler birde baktımki hepsi karnı burnunda ay çok hoştu ama ya ay kızlar hemen aklıma sizler geldiniz bizde böyle toplanıp buluşsak karnımız burnumuzda herkesin gözü bizim üzerimizde ayyy harika olur ya onlar direk bebek kıyafeti reyonuna gittiler ve aklımada ayy bu bayanar acaba kk dan olabilirlermi diyede geçmedi değil yani kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım güle güle giy
benim yengemde hamiş şimdi oda yanımda bizde onunla beraber geziyoz
dün yaylaya gittik tostos beraber gezdik
keşke bi kaçınızda bana yakın olsanızda buluşup kaynaşsak senağlama

sağol canlizim sağolun kızlarrr
cerin kıs göbükünü düz çevir de ekle bakem göbüş topikciğine
Mart bence de doktorluk bişey yok ama kafaya takarsan yine sen rahatsız olacaksın bundan, paranoya paranoyayı doğurur. Hemi de 9 ayda değil 9 saniyedea.s
Nazlı kuş az gez nan! foçası olan var olmayan var!!:mymeka:
karakızz ben de cumartesi günüsü c&a den pantolon aldım, çok sevdimm:asigim:

biz sabah erkenden balıkesir e gidiyoz, bi gün kalıp dönücez. Umarım hayırlısı oluverir gari:1rolleyes:

Son düzenleme:

Fıstıkıma nede yakışmıştır hepsii fotoğrafları bekliyorum bundaN böyle anlamam bak..Hepsini güle güle giy birtanem a.s. a.s.

haklısın da eklemeyı bılmıyom bacım bırde yüzüm sadece göbem deılkı normal fotograf yoksa sızden mı saklıcam göbüsümü kızzz kaydirigubbakcemile sacını yolarım senın kaydirigubbakcemile2 görenler görmeyenlere anlatsın kaydirigubbakcemile3

Saçımı başımı yol ama ekle fotoğrafları bende görim olurmu kaydirigubbakcemile3 Anlatmakla olmuyorki olmuyor olmuyor alkisalkisalkis

günaydın meleklerimin anacıklarıa.s.

Günaydınnn Neslimm tatlı annişim hoşgeldin sefalar getirdin a.s. a.s. a.s.

oohh ne mutlu sana güzel anne
inşallah sonuçları alınca daha bir mutlu olacaksın tabii bizde delikafadulden

hayırlı olsun canım güle güle giy
benim yengemde hamiş şimdi oda yanımda bizde onunla beraber geziyoz
dün yaylaya gittik tostos beraber gezdik
keşke bi kaçınızda bana yakın olsanızda buluşup kaynaşsak senağlama

Ay ayyyyyyyyyy senin ağzından Allahıma duy YaRabbimmmm inşallah birtanem inşallahh :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

Mart bence de doktorluk bişey yok ama kafaya takarsan yine sen rahatsız olacaksın bundan, paranoya paranoyayı doğurur. Hemi de 9 ayda değil 9 saniyedea.s

biz sabah erkenden balıkesir e gidiyoz, bi gün kalıp dönücez. Umarım hayırlısı oluverir gari:1rolleyes:

Diyene bak hele yaaa sabah erkenden Balıkesire gidiyormuş Balıkesiri olan varrrrrrr olmayan var anladın sen onu kaydirigubbakcemile

Diyene bak hele yaaa sabah erkenden Balıkesire gidiyormuş Balıkesiri olan varrrrrrr olmayan var anladın sen onu kaydirigubbakcemile

nan dombilik hatun, ben gezmeye gitmiyom ki. ış için görüşmeye gidiyo levo ben de orda yaşayabilir miyik deyü ajanlık yapmaya gidiyom. :dilcikar:

sağol karakızz ben de cumartesi günüsü c&a den pantolon aldım, çok sevdimm:asigim:

kıss yoksa sendemi cevahirdeydin dün kaydirigubbakcemile3

Fıstıkıma nede yakışmıştır hepsii fotoğrafları bekliyorum bundaN böyle anlamam bak..Hepsini güle güle giy birtanem a.s. a.s.

ya ama fotoğraf makinemi daha yapılmadı düzelir düzelmes ilk işim resim eklemek kaydirigubbakcemile3 canikommm

nan dombilik hatun, ben gezmeye gitmiyom ki. İş için görüşmeye gidiyo levo ben de orda yaşayabilir miyik deyü ajanlık yapmaya gidiyom. :dilcikar:

heheh bizim buralarda ona derlerki hemi iş hemi ziyaret :mymeka: Fena değil Balıkesir görmüştüm öncesinden ablamdan dolayı zaten o tarafa geçersek herzaman içindende geçiyoruz aramız sanırım 3 buçuk 4 saat yaklaş yamacıma yamacıma:jeyyar:

Giderkende dikkatli ol bakim sen göbişi koru ona göre vee sok o dilini içeri bakayım aaa:mymeka:yerimseniben

hayırlı yolculuklar canım

Back
X