hayırlı sabahlar kıslar gördüm kadarıyla iyi güzel haberler alınmışş sağlıklı heberler veriliyo hayırlı uğurlu mübarek olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
martcım ben seni çok merak ettim dün ara ara girip baktım online mısın diye göremedim inşallah iyidir canım bebeğin sakın korkma ama dra gitmen gerek
kıslar bende iyiyim şükür bebeğimde iyidir herhalde yaa ben onu çok merak ediyorum nasıl iyimi diye bizim ilk bebek olddan bu kadar dinliyoruz galiba kendimizi ben geçen haftalarda hareket ediyo gibi hissetmiştim değilmiş yanlış yerde hissetmişim yani yanlışmış bilmiyorum çok sabırsızım galiba ama bir ay çok uzun geldi görmek için ban resmen gün sayıyorum cumartesi gitcem dr Allah izin verirse
Hoşgeldinnn canım sabırsızlanma en az 18 haftamızı beklememiz gerekiyor ondan önce hepimiz yanılıyoruz gerçektende az kaldı birkaç hafta içinde nasipse hissederiz bebişleri sever dururuz a.s.
günaydın güzel kasım anneleri hepinize saglıklı ve mutlu günler ben bugun bomba gibiyim masallah cok ıyıyım kaydirigubbakcemile3
Canlizim hoşgeldin birtanesi maşallahhh sanada inşallah bu hafta hep böyle enerji dolu neşeli geçiririz a.s. a.s.
nazlı çok sevindim ne güzel yapmışınızz Allah muhabbetinizi artırsın İnşallah sağlıkla mutlulukla izmiri ben çok seviyorumm kordonu havası güzelliği yaşamak için güzel bi memleket kaydirigubbakcemile2
Aminnnnnnnnnn hepimizin huzurunu muhabbetini arttırsın sağlıkla mutlulukla cnm çok tşk ederim a.s. İzmirimiz güzeldir birde çeşme başta olmak üzere Kuşadası Foça heryere yakın avantajlarını yaşıyoruz beklerim herzaman a.s.
[
cerincim gözünaydın çok sevindim inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız .
maşallah sanada bebişinede canım![]()
![]()
mart canım geçmiş olsun için rahat olsun kötü bişi olmamıştır allahınizni ile.ya keşke yakın olsaydık ben gelirdim seninle dr inan hangi dr a gidiyosun sen istanbulda tatlım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nazlımmmm ne kadar güzel gezmişsin dinlenmişsin ailenle birlikte allah bizi ailelerimizden ayırmasın :Saruboceq:![]()
![]()
![]()
Heytttttttttttttttt be Tatlışım da gelmiş hoşgeldin birtanem ŞenizŞenizAminnn canım benim Rabbim onları hiçbirzaman yanımızdan eksik etmesin bilakis hep el ele ölene kadar dolaşmak nasip olsun ayy yaşlanınca çok şrin oluyorlar görüyorum burada 70-75 yaşlar el ele bazen parklarda cafelere bitiyorum bitiyorum maşallah diyorum.İnşallah bizlerede nasip olur:asigim: :asigim:ŞenizŞeniz