• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ya kızlar biliyonuz mu benim bebiş galiba kız olcak dr kıza benzio dedi senağlama tamam utanıyorum kendimden böle konuştuğum için tabiki sağlıklı olsun nolursa olsun demem lazım ama napim ben oğluş istiodumm zaten mahalle baskısı da var eşimin ailesi hep erkek istiodu :(

canımcım benim ablam orda geliyoruz yazları filan şimdi bende yaklaşcam inşallah izmire tabi şu taerım bakanlığındakiler kıçlarını kaldırırsa uff yaaaa :kızgın: davetin içinde çok teşekkür ederim yakınlara gelince inşallah görüşmeyi çok isterim izmirli annelerle :CüvCüv:

İnşallah canım nekadrar güzel bir süpriz olur bizede her zaman herzaman bekliyoruz :1hug:

Cerincim canım kim ne isterse istesin sen sağlıklı iste olurmu..Birde senin bu durumda olman çok normal böyle bir baskı altında erkek istemenden bahsediyorum.Ama nolursa olsun gerçekten eli ayağı aklı başında hayırlı bir evlat olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar biliyonuz mu benim bebiş galiba kız olcak dr kıza benzio dedi senağlama tamam utanıyorum kendimden böle konuştuğum için tabiki sağlıklı olsun nolursa olsun demem lazım ama napim ben oğluş istiodumm zaten mahalle baskısı da var eşimin ailesi hep erkek istiodu :(

canım ya hayırlısı olsun de bebişin duyuyo şimdi hissediyo senin düşündüklerini dediklerini bedne kıslara bayılıyorum gerçi benim kesin değil ama ne bilimm işte en iyisi ikiz olması bikız bierkek ne güzel olur zaten insanları ancak böle mutlu edersin delikafadulden
ya bne size yetişemiyom okimm yazimm derken iki sayfa atlıyonuzz kaydirigubbakcemile4 uçuyonus maşşaallah

canım allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin kız erkek ne fark eder ay bak şimdi ya ne sinir oldum o mahalle baskısı yapanlara :oklava:
sen böle şeylere takma kafanı bebişini düşün sadece kim ne derse desin tınlama canım:1hug:

biliyorum nazlım hatta çok korkuyorum bebişim bişiy hissedip üzülcek die ama elimde diil yani daha kesin bişi sölemedi ama öf yaa

:oklava: valla gelio oklava haa kız çocuğu her zaman daha hayırlıdır canım allah evlat eksikliğiini göstermesin yemişim mahalle baskısını oğlan isteyen artık her kimse otursun kendi doğursun bu konuda yapılabilecek bişi yok Allah ne verirse kabulümüz kıs hem ne güsel cicili bicili giydirirsin kız çocukları her zaman daha sevimli olur kaydirigubbakcemile2 Allah gönlüne göre versin tabii ama oğluş istiodum falan yok ne kadar çok insan kız olsun oğlan olsun farketmez evlat sahibi olmak için çırpınıyo biliomusun en son 6yıllık evli bir çift akrabamız son tüp bebek denemeleri de olmayınca karı koca hüngür hüngür ağladı gözümün önünde senağlama bence son derece mutlu olmalısın rabbim sana bir evlat bağışlamış daha büyük nimet var mı? evlat en tatlı meyve hem de aşk meyvesi:utangac:

evet ya gelmedi itek inşallah kötü bişey yoktur

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

kız anam senin fotograflar ne güsel öle
benim göbişte seninki kadar değil ama var bayağı
bayağı var fark atmışsın milletin göbüşüne
canım o fotoları yüzünü kapatıp buraya da eklesene alkisalkisalkis
bu arada sen y..z sin değil mi
benim adımda a...e

evet canım baya fark attım sıze ben bıraz kıloluydum ondanda erken cıktı evet y...z ben buraya koymasını bılmıyorum kı

kızlar hepinize günaydııııııııııııınnnnnnn.

günaydın canımmmmm

:oklava: valla gelio oklava haa kız çocuğu her zaman daha hayırlıdır canım allah evlat eksikliğiini göstermesin yemişim mahalle baskısını oğlan isteyen artık her kimse otursun kendi doğursun bu konuda yapılabilecek bişi yok Allah ne verirse kabulümüz kıs hem ne güsel cicili bicili giydirirsin kız çocukları her zaman daha sevimli olur kaydirigubbakcemile2 Allah gönlüne göre versin tabii ama oğluş istiodum falan yok ne kadar çok insan kız olsun oğlan olsun farketmez evlat sahibi olmak için çırpınıyo biliomusun en son 6yıllık evli bir çift akrabamız son tüp bebek denemeleri de olmayınca karı koca hüngür hüngür ağladı gözümün önünde senağlama bence son derece mutlu olmalısın rabbim sana bir evlat bağışlamış daha büyük nimet var mı? evlat en tatlı meyve hem de aşk meyvesi:utangac:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaa arkadaşlar ben hala içime sinecek bi r bulamadım ya hala dr araştırıyorum......

boncux cum andeveya gıtsene hava yılmaz var topcular andevada
bu hafta allah nasıp ederse gıdecegım ben ıstersen haberleselım sende gel tanısmıs olursun cok tatlı bır bayan cok memenun dogum yapanlarda benım cevremde ona gıden cok ben bayan kuaföruyum ya duyuyorum kaydirigubbakcemile4

biliyorum ya işyerinde kendi arkadaşım daha pazar gunu tup bebek sonucu yine olumsuz oldu diye hüngur hungur ağladı biliyom ama napim ya höf gıcık oldum kendime daha geçen hafta ağlıyodum ikili testi ii çıksın başka bişi istemem diye işte kaşınıyom allah cezamı vercek allah korusunnn

ben kaçtım kıslar kocişim gelcek a.s. hepinizden iyi haberler alırız inşallah sağlıkla sıhhatle

Hoşçakal cnm sağlıkla inşl a.s. a.s.

kızlar hepinize günaydııııııııııııınnnnnnn.

Hoşgeldin boncukum nasılsın cnm a.s. a.s.

biliyorum nazlım hatta çok korkuyorum bebişim bişiy hissedip üzülcek die ama elimde diil yani daha kesin bişi sölemedi ama öf yaa

Kıyamam sana Hayırlısı canım korkma üzülmeyecek çünkü inanın cinsiyeti ne olursa olsun doğduğunda ilk gördüğünüzde iyiki iyiki! diyeceksiniz iyiki dünyaya getirmişim yerimseniben :Saruboceq: Diğerleri ise ne isterlerse desinler sen sıkıca sarıl ona unut dünyayı alkisalkisalkis

boncux cum andeveya gıtsene hava yılmaz var topcular andevada
bu hafta allah nasıp ederse gıdecegım ben ıstersen haberleselım sende gel tanısmıs olursun cok tatlı bır bayan cok memenun dogum yapanlarda benım cevremde ona gıden cok ben bayan kuaföruyum ya duyuyorum kaydirigubbakcemile4

canım onu biliyorum benim bi arkadaşımın ablasının doğumunada o girdi.offf bilmiyorum yaaa...o hastane bana çok soğuk geliyor.daha önce gidiyordum.hatta ona muayenede oldum hamile kalmadan önce.ama kararsızım.canım biliyormusun o amniyosentez yapabiliyormu.........

a canım hıc oyle dusunme benceee
allah saglıklı sıhatlı bebek nasıp eder ınsallah sana
mahalle baskısı olayını takmaaa
bızımde gonlumuzden 1 kız 1 erkek gecıoo ama
hep saglıklı hayırlı evlat olsun onemlı degıl dıyoruzz..
senın ılk bebegın mı canımmm

canım onu biliyorum benim bi arkadaşımın ablasının doğumunada o girdi.offf bilmiyorum yaaa...o hastane bana çok soğuk geliyor.daha önce gidiyordum.hatta ona muayenede oldum hamile kalmadan önce.ama kararsızım.canım biliyormusun o amniyosentez yapabiliyormu.........

sen bılırsın tatlım medıkalparka gıt senem hanım var oda ıyımıs netten de bakabılırsın medıkalparkın kadın dogumcularına artık bı karar vermen lazım ama ben havva ahanımı tercıh ettım sen ısınamadın mı havva hanıma

aminosentez de yapıyordur yanı sormadım ama cok basarılı oldugunu duydum senın öle bır durum mu var kı

sen bılırsın tatlım medıkalparka gıt senem hanım var oda ıyımıs netten de bakabılırsın medıkalparkın kadın dogumcularına artık bı karar vermen lazım ama ben havva ahanımı tercıh ettım sen ısınamadın mı havva hanıma

uok vaalla ısınamadım yaaa. ben zaten medikal parka gidiyorum leyla hn. a ama bi garip yani ısınamadım.ikili test sonucum çıktı mesela risk 1:296 aradım ne olacak diye bana direk üçlüyede bakıcaz olmadı aniyosentez isticem diyo.öyle rahat ki hiç sonuç üzerine yrum yapmadı bile.yani ben eğer intermet de başımın çaresine bakabilen biri olmasam kafayı sıyıracaktım.

Back
X