Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım benim ablam orda geliyoruz yazları filan şimdi bende yaklaşcam inşallah izmire tabi şu taerım bakanlığındakiler kıçlarını kaldırırsa uff yaaaadavetin içinde çok teşekkür ederim yakınlara gelince inşallah görüşmeyi çok isterim izmirli annelerle :CüvCüv:
ya kızlar biliyonuz mu benim bebiş galiba kız olcak dr kıza benzio dedi senağlama tamam utanıyorum kendimden böle konuştuğum için tabiki sağlıklı olsun nolursa olsun demem lazım ama napim ben oğluş istiodumm zaten mahalle baskısı da var eşimin ailesi hep erkek istiodu![]()
ya kızlar biliyonuz mu benim bebiş galiba kız olcak dr kıza benzio dedi senağlama tamam utanıyorum kendimden böle konuştuğum için tabiki sağlıklı olsun nolursa olsun demem lazım ama napim ben oğluş istiodumm zaten mahalle baskısı da var eşimin ailesi hep erkek istiodu![]()
evet ya gelmedi itek inşallah kötü bişey yoktur
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
kız anam senin fotograflar ne güsel öle
benim göbişte seninki kadar değil ama var bayağı
bayağı var fark atmışsın milletin göbüşüne
canım o fotoları yüzünü kapatıp buraya da eklesene alkisalkisalkis
bu arada sen y..z sin değil mi
benim adımda a...e
kızlar hepinize günaydııııııııııııınnnnnnn.
klava: valla gelio oklava haa kız çocuğu her zaman daha hayırlıdır canım allah evlat eksikliğiini göstermesin yemişim mahalle baskısını oğlan isteyen artık her kimse otursun kendi doğursun bu konuda yapılabilecek bişi yok Allah ne verirse kabulümüz kıs hem ne güsel cicili bicili giydirirsin kız çocukları her zaman daha sevimli olur kaydirigubbakcemile2 Allah gönlüne göre versin tabii ama oğluş istiodum falan yok ne kadar çok insan kız olsun oğlan olsun farketmez evlat sahibi olmak için çırpınıyo biliomusun en son 6yıllık evli bir çift akrabamız son tüp bebek denemeleri de olmayınca karı koca hüngür hüngür ağladı gözümün önünde senağlama bence son derece mutlu olmalısın rabbim sana bir evlat bağışlamış daha büyük nimet var mı? evlat en tatlı meyve hem de aşk meyvesi
![]()
yaa arkadaşlar ben hala içime sinecek bi r bulamadım ya hala dr araştırıyorum......
ben kaçtım kıslar kocişim gelcek a.s. hepinizden iyi haberler alırız inşallah sağlıkla sıhhatle
kızlar hepinize günaydııııııııııııınnnnnnn.
biliyorum nazlım hatta çok korkuyorum bebişim bişiy hissedip üzülcek die ama elimde diil yani daha kesin bişi sölemedi ama öf yaa
boncux cum andeveya gıtsene hava yılmaz var topcular andevada
bu hafta allah nasıp ederse gıdecegım ben ıstersen haberleselım sende gel tanısmıs olursun cok tatlı bır bayan cok memenun dogum yapanlarda benım cevremde ona gıden cok ben bayan kuaföruyum ya duyuyorum![]()
canım onu biliyorum benim bi arkadaşımın ablasının doğumunada o girdi.offf bilmiyorum yaaa...o hastane bana çok soğuk geliyor.daha önce gidiyordum.hatta ona muayenede oldum hamile kalmadan önce.ama kararsızım.canım biliyormusun o amniyosentez yapabiliyormu.........
sen bılırsın tatlım medıkalparka gıt senem hanım var oda ıyımıs netten de bakabılırsın medıkalparkın kadın dogumcularına artık bı karar vermen lazım ama ben havva ahanımı tercıh ettım sen ısınamadın mı havva hanıma