canım valla hangisi daha iyi karar veremiyorum... bizde de var huysuzluk ilgilenseler kızıyoruz ilgilenmeseler kızıyoruz...kaydirigubbakcemile3
benimkiler çok meraklı... biraz yol versem bebeği kendi evlerine alırlar :roflol: eşimin yurt dışında 3 tane teyzesi var harıl harıl alışveriş yapıyolar...bak şimdi bi açıdan baktığında çok güzel ..seviniyolar ve herşeyini almaya çalışıyolar ... burda herşey daha güzel siz sakın ordan bişey almayın falan diyolar... bazen de düşünüyorum biberonundan arabasına kıyafetine kadar herşeyi onlar getiricek yani ben hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıycak mıyım bebeğimi hep onların zevkine göre mi giydiricem diye....halbuki ne alakası var ben yine ne istiyosam alırım burdan ..hatta yüküm hafiflemiş oluyo .... düşünüyorum aynı şeyi benim teyzelerim yapsaydı yine böyle mi düşünürdüm diye tabiki hayır :)))benim teyzem amerikadan bi pijama takımı getirmiş 3 gün kardırmadım geldim gittim sevdim :roflol::roflol: yani biz de biraz önyargılı ve huysuz yaklaşıyoruz kaynana tarafına...kendi annemizi tolere ettiğimiz gibi etmiyoruz çoğu zaman pireyi deve yapma eğilimindeyiz yani :roflol::roflol: ( bi dipnot düşeyim daha önce yazdıklarımı okuyanlar bilir benim kayınvalide incelenesi bi vakadır bu yazdıklarımı okuyup da çok iyi insanlara denk geldiğimi ne kadar şanslı olduğumu falan düşünmeyesin :roflol::roflol: bugün bi pozitiflik gelmiş üstüme :roflol: )
uni acaip haklısın herkes böle bak yengem mesela biz yeğenlere dünyaları alıyos hiçbişi sölemes bacısı amerikadan bi iki çift bişi yollasın allam tamam artık dünyaları almış gibi söler durur bu dunyanın kuralı bu beaaaaa kaydirigubbakcemile3
şimdi ona laf söleyemiyom çunku bende onun gibi olcemmmmmmmm :jeyyar: