Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sordum günde bi fincan içmenin bi sakıncası yok dedi... ama form çayları falan içme onların içinde çok çeşitli otlar oluyo ... ıhlamur, yeşil çay, papatya, kuşburnu vb bi sakıncası yok diye biliyorum...ona bakarsan siyah çay da çok tavsiye edilmiyo....
ama iyi gelio mideme napim :))
neysem kızlar ben silkindim ve kaltım giyindim didiom azcık sürtüp gelim okişşşşşşşş herkeşi öpüyommm sizi çok sefiyomm by byyy Şeniz
dilmuh , narçiçeği valla keyfinize bakın...uzakta olsunlar bişeye karışmasınlar ooohhhh ne güzel işte.... zaten yapsalar da beğenmiceksiniz, istemiceksiniz :roflol: ne kendinizi kasın ne onları ne kocaları :roflol::roflol:
valla benimki şimdi emzirmeme bile karışır dikilir tepemde bekler alır çocuğu kendi emzirir bak öyle diil böyle yapıcaksın diye... yapmadığı şey diil yani.... neyse allah bana sabır versin ...konuştukça uzaklaşıyorum pozitif halimden kaydirigubbakcemile :teytey:
cerin aynen ben de öyleyim şu anda yaa... hem hava serin çıkıp dolaşayım diyorum hem halim yok...puffff....
ayyyyy kapatalım konuyu bende sabahtan beri iyiydim aklıma geldi sinirlendim.hadi herkes pozitif olsunkaydirigubbakcemile3
ayy ne çok güldüm :roflol: canım ya Allah sabır versin valla napcen bacım sölesekte çözebildimiz bişi yok boşuna canımızı sıkıyozz -tatlicadiarzu- ayy neleri var senin vakadan bizimkide bacım geçen sene gezmeye geldiler tutturdu ben hamleyim diye illa test yapalım bacım menepoza girmiş ne hamileliğ i eşime söledim git Allahını seversen dedi yaptırmadık gitmiş memelkete ilk iş test yaptırmış bi değişik bilmom garii Allah iyi etsin :Saruboceq:
ayy ne çok güldüm :roflol: canım ya Allah sabır versin valla napcen bacım sölesekte çözebildimiz bişi yok boşuna canımızı sıkıyozz -tatlicadiarzu- ayy neleri var senin vakadan bizimkide bacım geçen sene gezmeye geldiler tutturdu ben hamleyim diye illa test yapalım bacım menepoza girmiş ne hamileliğ i eşime söledim git Allahını seversen dedi yaptırmadık gitmiş memelkete ilk iş test yaptırmış bi değişik bilmom garii Allah iyi etsin :Saruboceq:
bak canim aynen böyle yapiyoruzkızlarr bu bırden cok alıntıyı nası yapıyonuz bakemmm
ben beceremıommdelikafaduldendelikafadulden
nasildi bari tadi güzelmiydisengözlerimebaksanabunique_____ .!.:oleeeyyyyy 2,5 ay sonra ilk yemeğimi yaptımmmm
ama daha yemeye cesaret edemedim
kızlar sizin kilo durumu ne alemde...valla ben aç susuz geziyorum ama 2 kg almışım galiba... hiçbişey anlamadım ne zaman tartılsam başka bişey çıkıyo...ama bugün itibariyle 2 kg görünüyo....3,5 ayda çok olmadı mı yaa
valla bende taze meyve suyunu denedim amabenimki son randevuda hec tepismedi yerinden eger göstermek isterse sen bisey yapmazsanda gösteriyo gösterecegi yoksa ne yapsan yap ise yaramiyoYarem21 .!.:ya bir şey soracam çikolata yiyince bebiş kendini mi gösteriyor incisu yazmışta
yemin icccc sali pazari kaldirildi diye duymustum ben hatta cok üzülmüstüm gecen yil geldigimde cok eglenmistik orda alisveris yapmistik cok güzel ´seyler var gercektenunique_____ .!.:kıs cerin bahçeşehir pazarı cumt günü olmuyo muydu ?? bugün kadıköyde salı pazarı var...
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- deli mi ne sen insanlik et o ne etsincerin .!.:aa hiç sorma bide o var geçen haftalarda benim kocişte annesiylen küsmüştü yüz vermiyodu ama sen surat yapma dedi ii dedim sora araya anneler gunu girdi ben hediye aldım kayınanacıma göturdum istemem hediyeyi açma boşuna açarsan da yukarı geri getiririm dedi o niye dedim doğurduğum gelmiyo sen mi hediye alıyon dedi hay sabır dedim kutladım çıktım gıcık oldum neyse 1 hafta sora barıştılarda hediyeyi kabul etti lütfedip saolsunn
nane cayi da dahil hicbir bitkiselcayi icmiyorum ben.aslinda istiyorum rezene adacayi cok severim ama güvenip icemiyorum..bence sende icmedilmuh .!.:ay bende çok uyuşuğum ama şimdi markete gitmem lazım.gidem limon alam.ayyyyyy canım limonlu çay istedi.kızlaaaar bu arada siz bitki çayı içiyomusunuz.içiyosanız hazır olandan falanmı.
selam canik gecmis olmuskarazeytin .!.:slm herkese
tatlı annişler napıyonuz bakam
ya artık bilgisayara pek fazla bakamıyorum kıslar
hemen başım ağrıyo
neden böle oldum bilmirem