• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar dun aksam nete gıremedım mısafır geldı
sabah gozumu acar acmaz k.klubune gırdım
dun aksam o kadar meyvesuyu cıkolata yememe ragmen
benımkılerden 1 tanesı cınsıyetını gosterdı
evet cok şükür bitanesı kızzz kaydirigubbakcemile2
dıgerınıde artık 8 hazıranda gıttıgımde gosterırse görücez.
ınsallah dıgerıde erkektır.allah gonlume gore verır
bu arada kızımızın adı ece olacak kısmetse
diğeride erkekse eger ege koyucaz

selam incisu insallah diğeri de erkektir canım

benim de emel diye bir arkadasım var ikizleri oldu biri erkek biri kız şimdi 6 yasındalar,
adları da ege ve ece:))

dilmuh insallah yarin hayirli haberlerle dönersin sekerim allah gönlünden geceni nasip etsin

hayde ben ciktim bebeklerinize iyi bakin annisler öptük biz sizi

elifcim şu selülütler için de
biberiye.buğday,kekik ve badem yağı var
bunların hepsini karıştırıp gece bacaklarına sürüyon
ve streçle kaplıyon ölece yatıyon aldım ama hamişlikte ilk 3 ay sakıncalıdır diye
kulanmadım 15 gün sonra falan bir deneyecem bakım
1 hafta böle sürecekmişiz işte ahmet merankini açıklamıştı
kekik de yakıyormuş bu arada

bide kayısı çekirdeği yağı almıştım
bu da kırışıklıklar için özellikle göz çevresine bire bir
bide daha önceden çatlak yara izi falan varsa onlara da iyi geliyormuş
bunu hep kullanıyom yüzüme

ya kızlar benim yine ağda sorunum hortladı.emla diye bi krem varmış zararlı olurmuki.yarın doktora soram diyom e utanıyom adama sormaya.utanmasam kociş soracak başka bişey bulamadınmı der büyük ihtimalle amaaaaaan.ne zor bu kıl tüy olayı bıktım valla:kızgın:

dilmuhcum hadi bakalım inşallah güsel haberlerini alırız
şu testlerden ben de nefret ettim
benim ikilim allah şükür sorun çıkmadı o yüzden dr üçlüyü istemedi
bide dörtlü varmış ben onuda yaptırmak istemiyorum
hepsi para tuzağı işte banane

bide kayısı çekirdeği yağı almıştım
bu da kırışıklıklar için özellikle göz çevresine bire bir
bide daha önceden çatlak yara izi falan varsa onlara da iyi geliyormuş
bunu hep kullanıyom yüzüme

ya bende yüzüme sadece gül suyu sürüyom diğer şeyleri hiç kullanmadım.şimdi benim içinde söylermisin neyi neyle karıştırıyoz kuru cildim için.aaaaa bide selülit demişsiniz bende ohooooooooooo

ya kızlar benim yine ağda sorunum hortladı.emla diye bi krem varmış zararlı olurmuki.yarın doktora soram diyom e utanıyom adama sormaya.utanmasam kociş soracak başka bişey bulamadınmı der büyük ihtimalle amaaaaaan.ne zor bu kıl tüy olayı bıktım valla:kızgın:

ay hiç sorma canım ya
ben de de aynı sorun
ben de yine ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürüyom
biraz faydasını gördüm seyreldi valla
her aydada deneyecem azala azala seyrelir iyice sanırım
o kremi duymadım canım ben de

ya sorma canım valla para tuzağı katlanıyoz bebişler için.çok şükür benimde ikilide bişey çıkmadı ama istedi doktor

slm kızlar nasılsınız son sayfaya baktığımıa göre dilmuh yarın doktora gidiyor hadi bakalım hayırlı haberlerle gelırsın.incisuda cinsiyetini öğrenmiş birtanesi sanırım kızı olucakmış ayy ne güsel sağlıkla gelsınler..başka ne haberler var..
kızlar ya 2 gündür acayıp kötüydüm.hiçbişey yiyemedım yediklerimi hep çıkardım çok korktum yaa bebişim aç kalcak diye.bugün biraz daha iyiyim..
dün sağlık ocağından bir hemşire geldi gebelık varmış fln diye..çarşamba gel kan testi yapalım konuşalım fln dedi bakalım yarın sabah gidicem...

ya bende yüzüme sadece gül suyu sürüyom diğer şeyleri hiç kullanmadım.şimdi benim içinde söylermisin neyi neyle karıştırıyoz kuru cildim için.aaaaa bide selülit demişsiniz bende ohooooooooooo

gül suyu tonik görevini görüyor canım ama öncesinde cildi çok iyi temizlemen lazım
sonra sıkılaştırmak için gül suyu kulan bazen de soda ile yüzünü yıka o da çok faydalı
selülüt için buğday,kekik.biberiye ve tatlı badem yağlarını karıştır gece yatmadan önce sür iyice ve sonra streçle kendini mumyalakaydirigubbakcemile3 7 gün aynı işlem yapılacak canım.

ay hiç sorma canım ya
ben de de aynı sorun
ben de yine ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürüyom
biraz faydasını gördüm seyreldi valla
her aydada deneyecem azala azala seyrelir iyice sanırım
o kremi duymadım canım ben de

yaaaa karınca yumurtası hiç bilmiyorum sürmedim ama bu kremi bu siteden duydum sizede sorayım bilir bizim kızlar dedim.yarın doktora sorabilirsem sorcam ama cesaretimi toplamam lazım.kaydirigubbakcemile3

gül suyu tonik görevini görüyor canım ama öncesinde cildi çok iyi temizlemen lazım
sonra sıkılaştırmak için gül suyu kulan bazen de soda ile yüzünü yıka o da çok faydalı
selülüt için buğday,kekik.biberiye ve tatlı badem yağlarını karıştır gece yatmadan önce sür iyice ve sonra streçle kendini mumyalakaydirigubbakcemile3 7 gün aynı işlem yapılacak canım.

süper valla.önce bu akşam sodayla başlayayım.benim cildim çok kötü ya hem kuru hem lekeler var amaaaaan yıllardır hiç bişey yapmadım şimdi tutuştum

bide dortlumu varmış o ne işe yarıyomuş bende yarın üçlü için gidicem kesin dortluyude ister benim doktor iki düşük yasadıgım için kadın butun testleri istiyo ama uclude temiz cıkarsa yaptırmam dortlu mortlu :oklava:

Back
X