• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

slm gızlar bugun harbiden topic in kara günüydü bulantılar kusmalar tansiyonlar halsizlikler derken akşamı ettik yarın inşallah herşey daha güzel olurrrr...

kartanesü bugün bende tam servis faciası yaşıycaktımki resmen adamı durdurttum ve atladım servisten allahtan e-5 te falan diildik mahalle arasındaydıkkkk yoksa yollarda kalcaktım yada serviste rezil olcaktım irenççç :delphin:

çiş konusunda ben çok rahatım malesef.... malesef diom çunku ben hiiiççç su içemediğim için kurudum çişe çıkamıyommm gunde yarım bardak suylan yaşanılırmı yaa ama içemiyom sıvı senağlama o yuzden her hafta serum verio doktorumm inş en kısa zamanda normale dönerimmm

yarın doktora gidicek bacılar bebişlerünüz anadolu ateşi grubundaki gibi gösterüler yapsın emüüüü sağlıklı haberlerini alın işallahhh bideee ne varsa göstersin allah ne verdiyse fıstık mı pipiş mi artık herkesin bahtınaaa delikafadulden

ay bu arada ben de ruyamda fil gördüm töbe töbeee :) fil görmek iiymişş file binmek mevkii diyo internet şaşırdımmm :1shok:

herkese slm...
15 gün önce bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmiştim.
yani bi sorun yok.
yarında cinsiyeti öğrenmeye gidicem.
çook heyecanlıyım.
bi kızım var bakalım bu küçük melek ne olucak....
babası erkek ten yana ama benim için sağlıklı vede hayırlı olması önemli...

manyak lan bu rüya yorumları 3 mü desem 5 mi desem hesabı aynı paragrafta bi cümlede çok ii diyo diğer cümlede çook kötü dio lülülülülülü

herkese slm...
15 gün önce bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmiştim.
yani bi sorun yok.
yarında cinsiyeti öğrenmeye gidicem.
çook heyecanlıyım.
bi kızım var bakalım bu küçük melek ne olucak....
babası erkek ten yana ama benim için sağlıklı vede hayırlı olması önemli...

slm canım kaçıncı haftanız sizin pek bi kesin cinsiyet öğrencem dedin de:)))

ayy evet

benim dokturum yavaş zeytünüm yaaa -tatlicadiarzu- haksızlık tabiii senağlama
ama 29unda öğrencem artııkk ayyy 9 gün kaldıııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sen nassınn bakemmm? iyi minn?

doğru düzgün topicde kalamıyom bu aralar canım
habire ev de birşeyler topluyom
meraktan ara sıra girip çıkıyom işte ben de
az kaldı canım inşallah allah gönlüne göre verir.

cerincim şimdi okudum canım
maalesef sorunların varmış kızz
geçmiş olsun
ya ben öle sıkıntılar çekmedim
sadece bu aralar ayakta azcık fazla kalam hemen belim ağrıyo basarken bile
ağrılarım oluyo.
hadi hayırlısı canım yarın doktora gidecekmişin
cinsiyeti de öğrenir gelirsin inşallah
ama sen daha yeni gitmemişmiydin doktora ne zaman geçti süre

canım ev taşıyon sana allah kolaylıklar versinnn..
ben mide özürlünün tekiydim normalde şahtım şahbaz oldum gastrit var ağrılarım oluyo bulantı hak getire sabah akşam fixxx kusayomm öööö ve su içince bittiğim andırrrr :bbo: daha sayem mi :))

yohh laaa sen kutu yapmaktan gozün dönmüş anam ben doktora gitmeycem gidenlere hayırlı haberler diledim guşummm

kız sana yardım eden falan var mı nası yapıyoon bi başına o toparlanma işini gelip bi el atak mı hafta sonu bacııı

ay canım çok geçmiş olsun valla
ya bazılara neden böle hamişlik yaramıyo anlamıyorum
allaha şükür benim öle sorunlarım olmadı canım
sadece mide gazım çok oluyordu o kadar ama ağrılarım var
evde yine bişeyler toparlayam dedim dinlenince ayağa kalkam diyorum öle bir zorlanıyorum ki heryarim tutulmuş dayak yemiş gibiyim valla
su içme alışkanlığını geliştir canım
ben her wc çıkışımda su içiyorum doğal olarak bir sonrakine hazırlanmış oluyom
sabah kalktığımda da aç mideye ılık su içiyorum canım
sen de kendini böle alıştırabilrisin

ay canım çok saol ya
isterlerse herkes gelirde ben sakinliği seviyom
sonra herşeye karışıyorlar
kayınvaldem eltim görümcelerime kalsa gelecekler de
işime de karışmasınlar diye yavaş yavaş kendim yapıyom işte

kız senle biz aynoydık ya 1 ay mı oldu senin kontrolün kız
ay ne heyecanlısındır şimdi
belkim seninde bebişin benimki gibi büyük çıkar kızz

ben normalde damacanayla su içiyodum resmennn yani sabah kahvaltı etmez su içerdim hamişlik çarptııı yanıyorum susuzluktannnn ama içer içmez çıkıyo normale dönmek istiooomm senağlama

bel ağrısıda cabası daha şimdiden böleyse sorası nolcak bilmem kafamçokkarıştı

kızlar ben kaçıyommm kocişin hiç tadı yok hasta yauww adama bakem azcık hadi ii geceler sabah göruşuruk öptummm

karazeytin canım ne diyon sennnn
ben boşuna mı yiyom her sabah yumurtayı şimdi :)))
yaa beyazını yersem ekstra kusarım ben
şimdi senin yüzünden onu da yemeye çalışıcam offff :)))
kızzzlarrr ben çok heyecanlıyım yaaa yarın bebişi görecemmm
hem onu hemde belkide cinsihyetini ayyy ben bu gece uyuyamam şimdi
banyomu yaptım bu saatte uyurdum her akşam
şu an tık yok bende, sabah olmaz şimdi yaa :))
kimsede yok konuşacak ben kaçayım bari adsl radyasyon yaymasın bebişime :))
muckkksss hepinize..

kartanem baş agrısı oldugunda tetikliyor zaten mideyi benimde genelde baş agrım oldugunda kaçınılmaz oluyor kusma o yüzden başım agrıdıgında hafiften midem bulanmaya başlar mecbur parol alıyorum hemen bende migrende var geldimi meret gitmiyor bir türlü tabii haliyle kusmada devam ediyor genelde...inşallah hemen atlatırsın yanına poşet ve peçete al mutlaka..
hah işte aynen öyle mavişim benim de derdim migren zaten ilk 3 ay nerdeyse başım hiç ağrımadı biliyomusun aaa dedim bebiş migreni geçirdi ama şimdi ağrıdımı mide bulantısı mahvediyor ilaç da almadım hiç
peçete ve poşet şart
neyseki dün akşamki servis yolculuğunu sağ salim atlattık eve biraz geç gittim de eşim arıyo merak ettim gene hangi sokağa imzanı atıyosun diy0:roflol: :roflol:
kartanesi canım ben de sabah kahvaltısında çaydan vazgeçemiyorum
ama su gibi çok çok açık içiyorum ki bi zararı olmasın
sende öyle alıştır kendini...
birde her gün mutlaka yumurtanızı yiyin
ben mutlaka yiyorum ama sadece sarısını
beyazını atıyorum acaba bi faydasını görürmüyüm b şekil de??
ben zaten çok açık içerdim canım çayı normalde de yani şimdi iyice açık içiyorum
ama sen yumurtanın beyazını atma yaa asıl kalsiyum orda diye biiyom ben ben de pek sevmem ama sarısıyla ikisini karıştırıp öyle yiyom
ama hergün nerdee
haftada iki gün falan o da haftasonları
benim şansım hiç bişeyden tiksinmedim :nazar: yemek yemeyi normaldede çok severim sadece ağır yağlı yemekleri midem kaldırmıyodu halada öyle balığa ben bayılırım çocukluğumdan beri sadece sütü içemiyorum onuda kakolu süt içebilirsin dedi dr onuda o şekilde hallediyorum
:nazar::nazar:

Back
X