ay inanmıyom ya
benim telim kapalıydı
ahh şu kk da olmasa kaçırcaktım valla
ben de kocişe söleyem de gidelim bari
ay heyecan yaptım şincik ben
kıs ben seni orda tanırım valla elinden de kaparımkaydirigubbakcemile3
bide ikimizin de erkek olcak sanırım kavga ederiz kız orda
kaydirigubbakcemile ne alıyon nan benim aldığım şeyi ver çabık :roflol:
ya canım dr emin konuşmadı cinsiyet konusundaya o yüzden belki kıyafet falan pek almam ama sana toplarım kaydirigubbakcemile3
nan karalar tayfası!! yarın gitcem ben de, haberleşelim gari. Kıdemli hatun sen bize taktik ver -tatlicadiarzu-
canım yarın akşam gideceğiz biz ona göre hazırlan sende kocişinede söyle zaten beni nerde görsen tanırsın anladın sen onu kaydirigubbakcemile3
içeri dalar dalmaz bizler alışverişe kocişler kasalara taktik bu tamamı nan :roflol:
2 günde bir canım ben bide soğuyunca yiyemem yumurtayı tam evden çıkarken hazır olacak şekilde haşlıyorum önce aleminyum folyoyla sarıyorum üzerine kağıt havluyla tabi karabiber tuzda alıyorum tam filimliğim yani
alemsin kıs sen ama valla helal olsun ben yiyemiyorum yumurtayı napcam bılmem ne zaman yesem cıkartıyorum cok fena oluyorum kafamçokkarıştı
benim kan değerlerim normal çıktı ama 5. aydan itibaren demir kullanıcaz dedi dr.
bu kan hapını bütün hamişler kullanıyo mu yoksa bende eksiklik olabilür müü? :uhm:
canım ben kan hapı şuan kullanmıyorum çünkü ben orak hücre anemisi taşıyıcısıyım ve bana fazla demir yüklemesi yapmak istemediğini söyledi dr ilerleyen zamanlarda başlarız şuan yukleme yapmayalım dedi
karakızım şampuan kremler buldunmu koyarsın poşetine onlar çok ihtiyaç olcak
hiç yaşa falan da bakma bulduğunu koy poşete sonra ayıklıyorsun zaten
ama kocişin hemen kasa kuyruğuna girmeli yoksam kuyrukta sıra gelmiyo
bi de eleyip geri atanlar oluyo sürekli kutulara bak yeni bir şey varmı diye
zaten oraya gittiğinde göreceksin pazar yeri gibi
beşik ana kucağı fiyatlarına da bak ilerde de alabilrisin şimdi evde kalabalık olmasın
heh bak onları alayım bende doğru diyosun canım orda hemen önce birbirimizi bulalım yakalayım sonra atalım kendimizi alışverişe zaten beşik ana kucağı oto koltuğu bebek arabası falan fiyatlarını çok merak ediyoruz biz özellikle onalara bakacağım yani
ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz
gel annem gel seni niye istemeyelim bizim kapımız herkese açık aaa Şeniz hoşgeldin
Ah zeytinim sorma 48 saatten az sürdü ve fakat dünya kadar olay oldu.
Öncelikle Balıkesir netleşti, taşınıyoruz, nilkan cığım ev bakmaya başladı sanıyorum a.s
Dün otelden ayrılırken farkettim, biraz kanamam olmuş, hastaneye gittim baktılar sapasağlamdı eşşoğlusu/kızısı, yorgunluktan olabilir dedi doktor civanım.
Battaniye ve yastık almıştım arabaya, dönerken günbatımına Manyas'a gittik, ordan sonra bi yatmışım arka koltuğa, evin önünde uyandım kaydirigubbakcemile3
canım yorgunluktan olmuştur kanaman bide araçla yolculuk etmekte kolay değil tabi
iyice dinlen yarın alışveriş günü kaydirigubbakcemile3