• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ŞenizŞenizŞenizŞeniz İyiyim canım benim gayet iyiyim çok şükür dahada iyi olucam Allahın izniyle Canımsın çok teşekkür ederim.. Ya bunlar konuşmaya dalmışlar görmüyorlar bile :dilcikar:

Sgumusum bizde gezelim senin tatil olduğun bir gün başka İzmir li varmı yokmu bilmiyorum ama harika olur :utangac::utangac:

İstanbula yakın zamanda gidemem eşimbugün orada ama kızları sonra nasipse görmeye giderim günü birlik uçakla gidip geliyor hep eşim bir ara takılırım önce iiy olalımda :hooray:

ya nazlım keşke merkezde olsam görüşürdük ben izmirliyim ama 1 yıldır kuşadasındayım dr için gelip gidiyoruz izmire bide annemler orda sana sorucaktım bende sen tecrübelisin kendim için hamiş pantolunu nerden alabilirim

ya nazlım keşke merkezde olsam görüşürdük ben izmirliyim ama 1 yıldır kuşadasındayım dr için gelip gidiyoruz izmire bide annemler orda sana sorucaktım bende sen tecrübelisin kendim için hamiş pantolunu nerden alabilirim

ben de izmirliyim kıız annem bana ordan aldı hamiş pantolonlarımı
kemeraltından zuhal giyimden aldı bi de özkanlarda metro durağının oralarda varmış bi yer çok ucuzmuş

valla biz de odada 10 kişi falanız bazen bu sayı artabiliyo ama napem bişiler atıştırıp duruyom ben millete mi dağıtcam yaw önceden herkesin içinde yiyemezdim ama şimdi dayanamıyom kiii açlığa

anacım milleti ne düşünüyosun sen hamişsin bırak onlar sana getirsin sen aç aç durma atıştır kendin bişiler

nan doğululuklan batılılıklan ne alakası var yavriiimm ben bi şu istanbullu gacılara gıcığım :dilcikar: onun dışında herkeş bacım kardeşim yaani
toplaşıp toplaşıp chicco ya neyin gidiyolar :dilcikar:

gelllllllll gellllll chiccoya gelllllllllllllllll :roflol: :roflol: :roflol:

:asigim::asigim::asigim::asigim: Canımmm ŞenizŞeniz yarına nasipse yarın öğlen burada olursanız ben dönmüş olurum sabah erkenden gelin demiş doktor dönmüş olursam derim size duruma göre ben daha ne alıcamıda bilmiyorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaaa sizinle olmak istiyorum bende ama

ya ben dört gözle senin gelmeni bekleyeceğim burda sabırsızlıkla uff senin bide işin uzarsa falan geç gelirsen bende meraktan çatlarım burda he

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Soruyaaaaaaa bak yaaaaaaaaaaa soruya bakdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Benim Eşim dünyanın dört bir yanına kot imal ediyor ve öyle hamile pantalonları çıktıki aklın durur yazlık caprilerde var hepsi çok rahat ben sürekli onları giyiyorum tatlım..Kumaş istersende Karşıyakada bir çok yere götürebilirim seni abiye hamiş kıyafetleri satan yerlerimiz bile birçok burada..

Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben

Bu arada ablam Sökede Kuşadasında geçiyor yazları bende geliyorum bu yaza nasip olurmu bilemem ama Davutlarda az denize girmiyoruz Nazilli pazarının az altını üstüne getirmiyoruzkaydirigubbakcemile3

slm bayanlar hepinize günaydın sabah erkenden uyandım kimsecikler yoktu burda tekrar uyudum kahvaltımı yaptım şükür elevit kullanan var mı aranızda bana vermişti dok ama yutamıyom yutma konusunda özürlüyümde kan ilacıda verdi daha başlamadım ona
ben içiyorum pek zorlukta çekmiyorum

ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz

valla nesli bana yapıyorlar artık bir daha girmiyeyim diye düşündüm acab dedim doğulmuyum diye mi böyle yapıyorlar anlamadım
sen doğulu yada d.bakırlıyım demeseydin ben görmemiştim bile
bence bunu kendine problem edecek bişey yok
arkadaşlar hararetli bişey konuşuyolar seni görmemişler ne var bunda
bunun doğuyla batıyla alakası ne
biz burda hiç bişey ayırt etmeden konuşuyoruz paylaşım yapıyoruz
Günaydın dünya tatlıları a.s. a.s.

Benim doktor işim yarın sabah saat 8-8,30 arasına kaldı kızlar Allah nasip ederse ozaman bakalım neler diyecekeler..Hayırlısı...Herşey iyi olacak inşallah..

Bugün yataktan dengeli kalktım iyiyim çok şükür bulantı hafif hafif yokluyor ama ben bunlara şükrediyorum kaydirigubbakcemile3

İnşallah bugün doktora giden arkadaşlarımızda güzel haberler alırız a.s. a.s. a.s.

hoşgeldin melek anne bugün iyiymişsin :sm_cool:
ben gitcem bugün dr a
elifsun bide canliz vardı galiba

kaç kilo almışsınız böyle pantolonlar olmuyor gerçi benimde bu aydan sonra olmaz ben 1 kilo 250 gr almışım 13+5 günlük

heyooo arkadaşlar ben de izmirliyim hihoyyyt
ben hamile kıyafetlerini karşıyka çarşıdan aladım ama biraz kazıklandım galiba..kötükedihüso
şimdi bostanlıda pantoloncu mustafa varmış araya gidicem, bi de bi yer daha duydum tşörtler 20 lira filanmış..

karakız biraz naz yapayım dedimde d.bakırlımısın

yok anacım ben Mardinliyim ama bu yaşıma kadar daha gidipte görmek nasip kısmet olmadı bütün ailem çocukluktan beri istanbula yerleşmiş burda büyümüşler bizlerde istanbulda doğup büyüdük gidip görmek nasip olmadı ama isterim memlektim sonuçta insan merak ediyo belki bir gün kısmet olursa giderim inşallah.

hıımm doğrru o zaman sen git doldur her zaman bulamazsınn :icecream:
sana izin var şu karalar tayfasına da söle belleri kalınlaşmış ooh iyi olmuş çok sevindim sositososito
nan manyakmısınız hamişsiniz siz hamiiş
alışverişe gelince iyi kiloya gelince yook
ooh ne güzel vallaa laelaelaelaelae

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
banane banane işte belkim hareket ederim orda kilo veririrm iştenaniknanik

kıs anam benimde pantolonlarım eteklerim olmuyo biliyosun bende sen gibi incecik bişeyim hafta sonu hamile pantolonu aldım kot anam oda aldığım gun demek göbeğim çok şişkinmiş tam oldu şimdi bol geliyo napcamı şaşırdım dün akşam bu sefer gittim kendime tayt ve tunik aldım bu haftada havalar soğuk giyemem dötüm donar valla kaydirigubbakcemile3 ay bende ne yapacağımı şaşırdım anacım ya inan varya evde giyecek bişiyim yok abuk sabuk giyiniyorum hafta sonu yeniden alışverişe çıkacam

ayyy hiiiç demeyin ne alacağımı şaşırdım ben de. 40 beden bi kumaş pantolon aldım onu giyiyom habire... başka da bişeyim yokk. hamiş pantolonu alsam olmaz ki şincik..hafta sonu gidip bakcam bişeler..beli lastikli etek bulursam alcamm..

bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?

karakız benimde bir sürü taytım var ama normal sanırsam onlar olur ama
dediğin gibi havalar birden bozdu hep aynı şeyleri giymekten bıktım
hele sen bide işe gidiyon hepten yandın kızım

kızlar ben çıkayım bu gün pazarım var aylık takip için sağlık ocağına gideyim by bebişlerinize iyi bakın

ben de izmirliyim kıız annem bana ordan aldı hamiş pantolonlarımı
kemeraltından zuhal giyimden aldı bi de özkanlarda metro durağının oralarda varmış bi yer çok ucuzmuş

kartanem sende izmirlimisin bacım sevindim bak kaydirigubbakcemile2 özkanlardaki yerin adını ve tarifini öğrenirmisin canım çok para vermek istemiyorum bi daha giyemicem nasıl olsa yazık verilen paraya

ayyy hiiiç demeyin ne alacağımı şaşırdım ben de. 40 beden bi kumaş pantolon aldım onu giyiyom habire... başka da bişeyim yokk. hamiş pantolonu alsam olmaz ki şincik..hafta sonu gidip bakcam bişeler..beli lastikli etek bulursam alcamm..

bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?

ben hamiş taytı almak istemiyom
şu beli lastiği belli olmayan normal taytlar var
onları giyebiliriz sanırım
öenmli olan tunikler almak
benim de uzun tuniklerim yok işte
alırsam onlardan alacam
bide hamile beyaz kapri düşünüyom

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim Eşim dünyanın dört bir yanına kot imal ediyor ve öyle hamile pantalonları çıktıki aklın durur yazlık caprilerde var hepsi çok rahat ben sürekli onları giyiyorum tatlım..Kumaş istersende Karşıyakada bir çok yere götürebilirim seni abiye hamiş kıyafetleri satan yerlerimiz bile birçok burada..

Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben

Bu arada ablam Sökede Kuşadasında geçiyor yazları bende geliyorum bu yaza nasip olurmu bilemem ama Davutlarda az denize girmiyoruz Nazilli pazarının az altını üstüne getirmiyoruzkaydirigubbakcemile3

nazlı kardeşim nerden bulabilriz bu süper hamile pantolonlarını...

kıslar ben biraz toparlamalra başlayım
çok gevezelik yaptım
zaten yarımsaat sonra herkes tıkanmaya kaçar
öğleden sonra dinlenmek için gelirim yine görüşürüz
ama yine de fazla konuşmayın yaaaaaaaaaa okumak yoruyo adamı

satış mağzanız varmı canım nerde bak şimdi gözlerim açıldı valla :1shok:

kıyafet konusunda inanılmaz sıkıntılıyım yaaa ara beden kaldım kolum bacağım popom incecik belim kalınlaştı mide göbek çıktı biraz göğüslerde şişti bide böle olmaya alışkın deilim geçen gün bikinimi denedim göğüslerim sığmadı pantlonlar düşük bel olduğu için gelio ama biyerde yemek yiyip oturunca çaktırmadan düğmeyi açıyorum üstüne zaradan bershkadan straplez tunikler aldım şimdi yeni sütyenler alıcam sığmıyo içine 85b dim ama şimdi noldum bilmiorum ama benim 3 ayda bu kadar şişmem elevit ve progynexten yiyip içip yatıyorum

Back
X