lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
banane banane işte belkim hareket ederim orda kilo veririrm iştenaniknanik
veremezsiin veremezsiiinn
davul kimin olcaan iiiştee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
banane banane işte belkim hareket ederim orda kilo veririrm iştenaniknanik
ayyy hiiiç demeyin ne alacağımı şaşırdım ben de. 40 beden bi kumaş pantolon aldım onu giyiyom habire... başka da bişeyim yokk. hamiş pantolonu alsam olmaz ki şincik..hafta sonu gidip bakcam bişeler..beli lastikli etek bulursam alcamm..
bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?
canım ben eleviti yaklasık 1 ay kullandım
drum sımdı ferrum ford verdı kan hapı yani
bıde solgar ın calsıyum unu verdi
yutma konusunda bende özürlüyüm
elevıtı zor içiyordummm
kurtuldum dıye sevınırken
bu calsıyum hapıda elevıt gıbı kocaman cıktı
tek farkı rengı beyazzz
a.s.
kartanem sende izmirlimisin bacım sevindim bak kaydirigubbakcemile2 özkanlardaki yerin adını ve tarifini öğrenirmisin canım çok para vermek istemiyorum bi daha giyemicem nasıl olsa yazık verilen paraya
ben de yeni girnede oturuyorum dr. a nereye gidiyorsun ben kente gidiyorum..
sositososito
kaydirigubbakcemile3 bi de kapıya yazmışlardı ( lütfen cinsiyet tahmini konusunda doktorunuza baskı yapmayınız deyü) Ora burdan beter sanırsam delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: baskı yapmayın demek ha süpperrr ya :roflol: :roflol:
o nası dr muş öle ya
Canlarım bütün markaların yapıldığı biryer Eriş Çiğli organize sanayi bölgesinde ama pantalonlar 10-15 bilemediniz 20 ytl hani şu mağazalarda en 50 ytl satılanlardan markalar Zara massmo dutti mexx lee vsvsvs üretimleri yurt dışı değilki onların hepsi made in Turkey kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gitmek istediğinde real adresi tam veriririm canım önü outlet mağzamız bay bayan hamile yazlık vsvs kot üzerine çevresindede diğer normal outlerler mesela badyler elbiseler vsvsvs
Aslında şuan yine eski doktoruma dönmüş durumdayım Işık Şengün ama oark poliklinikte yakın diye bir doktora gidiyordum Hakan Kılavuz cıks olmadı olmadı ısınamadım illa ışık abla kentte doğum yapan arkadaşlarım vardı çok memnunlar ama doktorları hakkında bir bilgim yok henüz hele şu yarını vs atlatayım :Saruboceq::Saruboceq:
canım büyük beden pantolon alcana git bi hamiş pantolonu al öyle de güzel oluyoki valla
benimkilerin bacakları dar tam bana göre sadece göbek kısmında yukarı kadar penye var onunda lastiği ayarlı belden de düşmüyo 9 aya kadar giyerim ben bunları kalçalar bacaklar şişmezse
canım hayırlısı neyse o olsun allahın izni ile bebişin çok sağlık olacak
bende 6 haziranda gideceğim dr ama o zamanmı yapılacak 3 lü test onu bılmıyorum
hayırlısı allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
hoşgeldinnnnnnnnnnn canımın içi bak ben sana ahanda burdan diyorum seninki kız demedi deme kendini saklıyo annesi bebişin utanıyo göstertniyo kaydirigubbakcemile3
nazlıııı
ben de izmire gelem beni de götüüüür
ben bi dünya para verip bi kot aldım ama hem beli bol geliyoo hem de modeli tam benim beğendiklerimden diil gerçi yazın elbise giycem hep ama belki ekimde lazım olur amaan 1 ay da idare ederük gerçi yaa dimi
tamam şeker sen adresi ver ben bu hafta sonu giderim..çiğli organizeyi biliyorum ben..alkisalkisalkis
süpermiş alkisalkisalkis nazlım bana özelden adresi tarif edermisin izmire ilk geldiğimde uğramak istiyorum şimdilik eski kıyafetlerle idare ediyorum ama en yakın zamanda ihtiyacım olacak
yok kız doktorun bireysel yazısı değil o, poliklinikte koridorun dibinde bi köşeye alüminyum panelle ayrılmış bi bölmeye koymuşlar ultrason cihazını, ortanın kapısında yazıyodu :)sositososito
kaydirigubbakcemile3 bi de kapıya yazmışlardı ( lütfen cinsiyet tahmini konusunda doktorunuza baskı yapmayınız deyü) Ora burdan beter sanırsam delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: baskı yapmayın demek ha süpperrr ya :roflol: :roflol:
o nası dr muş öle ya
nazlım orda perakende de satıolar mııı :1shok:
ayy izmire gelince bi ora bi de çantacılar çarşısıı :sm_cool:
ee üç ay sonaa bacakla kalçalar da kilo alırsa olmıycak ... boşuna o kadar para vermiş olmaz mıyım? gerçi o zaman da yanlarından şerit eklettirebilürüüüüüüm :jeyyar:
tamam ben bi bakayımmm şu hamiş pantolonlarına...
bu arada ben normal ve dar gelen bi pantolonumu terziye verdim hamiş pantolonu yaptırdım.. ama terzi abla çok geniş yapmışşş onu sonraki aylarda giycemm.. yani göbüş çıkıncaaa :CüvCüv:
yarın kontrol mü var? umarım iyi geçer, bebişin el sallar sana :ecrin_bebek:
ben cuma gitmiştim. erkek olduğu kesinleşti...ben kentten memnunum dr.umdan da çok memnunum..tavsiye ederim değişiklik yapacaksan
ya benim bi tanesi çok dar diil kilo da alsam idare eder şu an giymiş olduğum dar ama esnekimsi esner heralde noolur kalçamdan ve bacaklarımdan almiiimmm sadece göbüşümden alııımm süprizzzzz
olabilir canım bazı hamişler sadece karnını büyütüyoo..sende öle olursun belki...
ben yemeke gidiyom kıslaar görüşürüka.s.