• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

neslüüü hani sen hamile kilodu almıştın yaaa
giyiyonmu kız onuu
memnunmusun
giysek mi ki artıık sonra sarkıtmayalım göbüşleri

ay evet kuzum giyiyorum arada, çok rahat, hem sırtım da üşümüyo teee nereye kadar çıkıyo bi bilsen kaydirigubbakcemile3
bi de çok şirin nan öyle pembikli fırfırlı süsleri neyin:asigim:
alıcam üç beş tane daha

ay evet kuzum giyiyorum arada, çok rahat, hem sırtım da üşümüyo teee nereye kadar çıkıyo bi bilsen kaydirigubbakcemile3
bi de çok şirin nan öyle pembikli fırfırlı süsleri neyin:asigim:
alıcam üç beş tane daha

Nasıl bişi o ya merak ettim valla hani büyük beden aynı bu pantalonlar gibi lastikli olanları gördüm amaaa fırfırlı süslü püslüsünü görmedim:utangac::utangac::utangac:

nesli hayırlı olsun balıkesir netleşmiş ..yeni mekan iyidir sevindim adına ...güzeldir oralar ama merkezi tam bilmiyorum ben...ama ilçeleri görülmege deger...ee yazları kapına dayanırız gerçi evde bulabilirsek senii.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız bi yerleşim de sürtmem kalsın. Ay nasıl bi imaj yarattıysam burda vay halime kaydirigubbakcemile3

Nasıl bişi o ya merak ettim valla hani büyük beden aynı bu pantalonlar gibi lastikli olanları gördüm amaaa fırfırlı süslü püslüsünü görmedim:utangac::utangac::utangac:

normal pamuklu esnek kumaştan sadece bu kasıklara gelen yerlerinde süsü vardı onu diyom :) tek pembe donum bu oldu da ondan mı sevdim acep emin değilim kaydirigubbakcemile3

normal pamuklu esnek kumaştan sadece bu kasıklara gelen yerlerinde süsü vardı onu diyom :) tek pembe donum bu oldu da ondan mı sevdim acep emin değilim kaydirigubbakcemile3

anladım pembe :roflol::roflol::roflol:

kızlar hepinize günaydın.bugün nasılsınız bakalım.......

Günaydın canımm hoşgeldin sende yerimseniben

Ya kızlar yine sitede biri cinsiyet tahmini yapıyor:1rolleyes:

kızlar nasılsınız bugün.
geçmişi okumadan geldim dün hastaneye gittim üçlü testimiz yapıldı çok şükür iyi dedi doktor haftaya kan sonuçlarımı alcam.veeeeeeeeeeeeeee cinsiyeti öğrendim erkekmiş benimkide

merhaba kızlar
bu pazartesi hastaneye gittim dr bebeğin herşeyi normal dedi fakat son anda bebeğin eşiğine dikkat çekti.
eşiği aşağıdaymış ve iş yapma ağır kaldırma dedi. kanaman olursa gel özelliklede 7.ay için daha da dikkat edeceksin dedi.
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ?

kızlar nasılsınız bugün.
geçmişi okumadan geldim dün hastaneye gittim üçlü testimiz yapıldı çok şükür iyi dedi doktor haftaya kan sonuçlarımı alcam.veeeeeeeeeeeeeee cinsiyeti öğrendim erkekmiş benimkide

hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::teytey::teytey::hooray:

Gözün aydın canım çok çok sevindimm hep sağlıklı haberleriniz gelsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq: Erkek hee yerim ben o erkekiiiiiii:teytey::teytey::nazar::nazar:

Evet cnm aslında bu kontrol ikili testim riskli çıktı amniyosentez istendi onun için yapılacak olan ön kontrol bakalım ne diyecekler normalde ışık abla çok uzakta diye seçmiştim buradaki doktorları ama olmadı o elektirik bambaşka birşey ona duyduğum güveni duyamadım bir türlü..

umarım iyi güzel çıkar sonuçlar..:Saruboceq:

kızlar nasılsınız bugün.

hayırlı olsun canım haberine sevindim hihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::teytey::teytey::hooray:

Gözün aydın canım çok çok sevindimm hep sağlıklı haberleriniz gelsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq: Erkek hee yerim ben o erkekiiiiiii:teytey::teytey::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım haberine sevindim hihoyyyt

sağolun kızlaaaar

merhaba kızlar
bu pazartesi hastaneye gittim dr bebeğin herşeyi normal dedi fakat son anda bebeğin eşiğine dikkat çekti.
eşiği aşağıdaymış ve iş yapma ağır kaldırma dedi. kanaman olursa gel özelliklede 7.ay için daha da dikkat edeceksin dedi.
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ?
Hmm duyduğum birşey aslında ama tam bir bilgim yok 7 ayda erken doğum riski için demiştir cnmo aylarda bol bol dinlenirsin hiçbirşeycik olmaz Rabbimin izniyle korkma olurmu iyi olduğunuza çok ama çok sevindim a.s.

kasıklarımda devamlı çok şiddetli olmamakla beraber sancı varrrrrrrrr
acaba bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?

kızlar nasılsınız bugün.

gözün aydın canım hayırlısı olsun oğluşun , kasım ayı erkekten geçilmiyo ya

kasıklarımda devamlı çok şiddetli olmamakla beraber sancı varrrrrrrrr
acaba bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?

ben cuma dr a gitmiştim aynı problem bende de var, hele bazen ters bi hareket yapınca bıçak saplanıyo gibi oluyo. gayet normal dedi dr, gebelik sonuna kadar böyle sancılar olacak dedi...rahim kaslarıyla alaklı birşeymiş..

Hmm duyduğum birşey aslında ama tam bir bilgim yok 7 ayda erken doğum riski için demiştir cnmo aylarda bol bol dinlenirsin hiçbirşeycik olmaz Rabbimin izniyle korkma olurmu iyi olduğunuza çok ama çok sevindim a.s.

inşallah canım. erken doğuma götürdüğünü bende duydum :çok üzgünüm:

Back
X