Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun...kartanesi benimde doktor geçen gittigimde söylemedi gerçi hafta olarak sanırım sen benden önce idin dimi?sat 8 şubat benim...uni ile aynıyız biz ama oda ögrenemedi sanırım...doktor seninkini gördü de söylemediyse erkektir erkekten genelde emin olamıyorlar...belli de olmaz tabii bende geçen gittigimde gördügünü ve söylemedigini düşünüyorum ama bakalım 4 haziranda inşallah görürüz arkasını dönmezse..kartanem seni rüyamda gördüm nan..
günaydıınnn karakızııımmm
sorma ya ben de sabah uykuyla uyanıklık arasında rüyamda nazlıyla beratefeyle falan uğraştım artık nasıl yer ettiyseniz kafamda :roflol:
inş. hayırlı haberlerle gelir
sen de pts güzel haberlerle gelceennn
beratefe nerde bu arada yaa
evet seni iyi görmüş daha ne istiyon kaydirigubbakcemile3
canım ne kadr pahalı kayısı orda geçen hafta pazarda 4 idi bu hafta 2 ye aldım
erik burda ilk çıktığında 6 idi şimdi 1-2-3 geziyo kaydirigubbakcemile3
bugün nazlı doktora gidecekti amniyosentez yapılacak bugün dimi?inşallah güzel sonuçlar alırız..
büyüt canım yakışırr:jeyyar: bu arada ben hissediyorum diyorum bebişimin harelketleinii inanmıyonuss işte kanıtı alıntı yapasmadım yaziyim baree -tatlicadiarzu-
kol ve ayak hareketlerii belli düzende meydana gelmektedir bazı gebeler bunu gaz sancısı ve ya kanat çırpması olarak algılayabilirr
yok canım şöle oluyoo
şimdi mesela 12. haftada 13 haftalıkmış gibi gelişmiş oluyo ama sonraki hafta belki gelişme daha yavaş oluyo aynı hızla ilerlemiyo o zaman 14. haftada gene 14 haftalıkmış gibi oluyo ben öle anladım yaani
şimdi ben 12. haftada gittim 4 gün daha büyük çıktı bakalım şimdi gidince belki o 4 gün tolere edilmiş olcak ve gene aynı günümde olabilcemm
bugün nazlı doktora gidecekti amniyosentez yapılacak bugün dimi?inşallah güzel sonuçlar alırız..
valla bilmiyom anam yaa o haftalarda herkes öğrendi
bi benimki demedi emin olmadan sölemeyen cinsten olabülüüü
haa bu arada baktım kkda dr.um epidural normal yaptırıyomuşş
inş. iznine falan denk gelmez de öyle olur benimki yaaa
canım şimdi biz hamile olduğumuz anlamak için test yapıyoruz sonra doktora gidiyoruz dimii
kimi gittiğinde keseyi göremiyor yada yeni oluşuyor dokytor yada görüyorr sonraa ilk ölçtüğünde keseyii diyorkii evet son adet tarihiyle uyumlu ona göre deiğişiyormuşş yanii en başta denilen şimdi her hafta bebişimiz bizim beslenmemizle yada gelişimi gereği ya önde oluyor yada 3 gün geride ama bu bizim gebelik hafttamızı değiştirmiyor okişmiii oyy yoruldum jinekolog olcam bennnkaydirigubbakcemile3
öncelikle günaydın herkeseeeeevalla bilmiyomki canım ne zamandır markete gitmiyom da geçen haftalarda kiraz kayısı şeftali falan 8 lira civarıydı
valla erik de ilk 6 idi bi ara 4 e falan düştü ama hiç 1 e 2 ye görmedim valla bi de hiç pazara gidemiyom ben marketler de hemen hemen aynı oluyo pazarla gerçi ama belki pazarda daha ucuzdur
inşallah nazlım da sende çok güzel haber getireceksiniz
aklınıza hiç kötü bişey getirmeyin alkisalkisalkis
hayırlı cumalar canım hoşgeldin bugünmü gicekti nazlı doktora ben bu aralar pek girmiyorum kaçırmışım dua edelim sağlıkla iyi haberle gelsin inş . mavicim sen nezaman doktora gidiyorsunyerimseniben
öncelikle günaydın herkeseeeee
kız marketten ne alıosun pazara git geçen haftaya kadar bende hep marketten alıodum bu hafta pazarı bir gördüm meyveler sebzeler hem çok taze hemde daha ucuz vallaha markettekiler ezik pörsümüştü rengi blie kaçıktı
valla bilmiyom anam yaa o haftalarda herkes öğrendi
bi benimki demedi emin olmadan sölemeyen cinsten olabülüüü
haa bu arada baktım kkda dr.um epidural normal yaptırıyomuşş
inş. iznine falan denk gelmez de öyle olur benimki yaaa
yaaa pazar uzak bizee gerçi yakında var heralde ama nerde ben bilmiyom -tatlicadiarzu-
kışın ankaranın pazarlarının hiç tadı olmuyo soğuktan berbat oluyo herşey diye ben hep markete giderdim zaten haftaiçi 7de evdeyim nerde pazar bulup da gidelimm
işyerine yakın hal var bi de amaa burdan alıp taşıyamam yaa kafamçokkarıştı
kartanesii seni ürkütmem ama dün epidüralle ilgili bir yazı yazmıştı bir arkadaşımız çok kötüymüş ve ve bebeğinide kaybetmişsenağlama çok etkilendim ondan tabi işin ehline güvenmek ve iyice araştırmak lazım en iyisi acılı sancılı normal doğum bir teslik olmassa tabii