• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bugün yapılmayacaktı galiba sadece görüşmeye gitti galiba

kız benim yengemin kızı olcek ama ondada var çizgi şimdi 18 haftalık
ve 15. haftada çıkmaya başlamıştı bide göbek deliği dışarı çıkmış iyice

kıız benim göbek deliğime de bi haller oldu içe doğru ama bi pörtleme mevcut nası annatsam bilemedim kaydirigubbakcemile3

kartanem valla rüyamda bize gelmişsin bişe çok uzun degil fazla konuşmadık ama bizde idin beraber oturduk falan sonra ben soruyorum buradaki isimlernizle gerçek iismleri karşılaştırıp kim kimdir deyii soruyom sende bana diyon ben egitimciyim diye bende diyorum hepsinde egitimci yazıyor diye birbirimize çıkıştık benim bir taraflarım açıkta kalmış sanursam..karazeytin nesli sen karakız uni kimsizniz biliyomda emme bir kaç klişi var halen onları çıkaramadım sanırım akşam aklımda kalmış ondan böyle rüya gördüm sanırım..

bizim evede yakın bir yerde pazar var pazar günleri oluyor emme pek sosyetigiz sankim daha pahalı oluyor sanırım bana öyle geldi gerçi yinede marketlere nazaran daha ucuz..ee bide çeşit bol seç begen al..sanki hangisi iyi anlıyorumda..alıyom bahtıma ne çıkarsa dün de karpuz alacaktım marketten bende eşimde seçmesini bilmiyoz alırız berbat çıkar diye vazgeçtim..kesmece satan bir yer bulup ikiye böldürüp alacam...ayy pazara gidesim geldi aşerdim sanki.:roflol::roflol:

yanlış görmüşün kıız ben eğitimci değilim kiii
möhendisiiimm :icecream:

canlız kız senmisin o y ile başlayan banada karakız başka isim söylemişti oda karıştırdı hatta bende başka birine sordum...birde diger kişileri çıakrabilsem ...sarışınım benim..

ya mavi sen beni kabul ettin mi?
sen hangisiyle başlayansıın

ya bu isimleriibiz öğrenemiycezmii yanii sırmıdırrkaydirigubbakcemile3 face book yoksa biz insan deilmiyiz yanii gıcık oldum bananeeee yaaa :uhm:

özelden gönderelim kız sana isimleri msn kullanmıyon mu bari seni ekliim yolla adresini özelden :)

ya bu isimleriibiz öğrenemiycezmii yanii sırmıdırrkaydirigubbakcemile3 face book yoksa biz insan deilmiyiz yanii gıcık oldum bananeeee yaaa :uhm:
efett yaa biz facebokk a giremiyoz kazana mı düştük yane senağlama

anaa süpper kıızzz ben 15.30 da orda olcem girip çıkana kadar 16.00 olur heralde ayy ne güzeel ne güzeell :sm_cool:
evet evet evet süper olcek nasıl tanıycas birbirimizi kımızı karanfilmi taksak yakamıza yada ben orta yerde kartanesiii diye bağırayım mı ? kaydirigubbakcemile3

artık size sölicek laf bulamıyomm kendi halinize bıraktımm :dilcikar:
kııızz boşveer bak biz dr. bilem barabar gidiyok hııııhhh çatlasınlar bunnar ist. buluşmaya kalksalar aaaşam olur nan biz daha şanslıyız istedimmi buluşur alışverişe de giderük kaydirigubbakcemile5

tünaydın fıstıklarrr,cumanız mğübarek olsun
yine kaynatmışsınız bakıyorum da enerjinize hayranım valla
bende temizlik yaptım yine bugün banyoyu wc yi cifledim
çamaşır attım makineye , toz aldım anca gelebildim..
kızlarrr yaa bize dua edin ne olur bugün mübarek gün
benim koçiş hamile olduğumu öğrendiğim gün işten çıkarıldı
bugüne kadar hala bi iş bulamadı,şimdi yine bi iş görüşmesine gitti
dua edinde bu kez olsun nereye el atsak bi türlü olmadı
valla kafama takmıyordum ama bundan sonra sıyırıcam heralde..
kısmet işte 2 sene bebiş istemedik tam bebiş oldu,başımıza bunlar geldi
eşimde diyor ki kız çocuğu bereketli olur
göörüceksin bak ne güzellikler getiricek bize...inşallah dediği gibi olur...

ayy biz senle aynı günüz bana bişe demedi dr ama evire çevire iyice baktı
belki gördüde demedi
canım zaten yüzdeli konuşuyo belki seni heyecanlandırmamak için demedi biz eşim ben doktor pipi gibi bişey gördük ama tabi emin diiliz ay çatlıycam ben bidaha gircem ultrasona gitmeden önce belki netleşir

efett yaa biz facebokk a giremiyoz kazana mı düştük yane senağlama

evet evet evet süper olcek nasıl tanıycas birbirimizi kımızı karanfilmi taksak yakamıza yada ben orta yerde kartanesiii diye bağırayım mı ? kaydirigubbakcemile3

kııızz boşveer bak biz dr. bilem barabar gidiyok hııııhhh çatlasınlar bunnar ist. buluşmaya kalksalar aaaşam olur nan biz daha şanslıyız istedimmi buluşur alışverişe de giderük kaydirigubbakcemile5

kızzııım sen de beni msne ekle msnden görüşek
orda şööle bi bak en güzel hatunu gördünmü dü o benimdir işte şakkıdı
ooh çatlayın ist. tayfasııı biz beraber dr. a gidiyoooz
senin kocan gelmiyo mu kız dr.aaa

evet canım kocişin haklı bebiş bereketiyle gelir sen hiiç sıkma canını hayırlısıyla herşey yoluna girer

elifsuncum hiiiiiç kafana takma sen Allah bir kapıyı kapatır birini açar hayırlısıyla eşin inşallah işini en kısa zamanda bulur böyle kendini üzüpte bebişi etkileme çünki boşa üzülmüş olcaksın eşin işe gircek Allahın izniyle inşallah sen içini ferah tut

Back
X