taze sıkma portakal suyu içersin sende kaydirigubbakcemile3ben de yicem bugün bana ne bana neeee
ooh bugün cuma akşam film izleyelim karşısında da cips yiyelim ama kolasız da gitmez ki o şimdi :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taze sıkma portakal suyu içersin sende kaydirigubbakcemile3ben de yicem bugün bana ne bana neeee
ooh bugün cuma akşam film izleyelim karşısında da cips yiyelim ama kolasız da gitmez ki o şimdi :çok üzgünüm:
çok istediyse canın ye tabi,
fırınlanmış olanlar var biliyosun dimi canım
ben bazen onlardan bazende diğerlerinden yiyorum aşerdikçe :))
aman kola içme yanın da öyle de güzel gidiyo ki tek başına
boşver kolayı.
taze sıkma portakal suyu içersin sende kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun kolay gelsin sana dageldiler komşular ben kaçars kızlar görüşürük
ayyy bende çok severdim tatlıyı şimdi aklıma bile gelmiyooocnm donduma istedi..ayy ben tatlıdan bahsettim ama benim tatlı niyetine yedigim tek şey dondurma olsa gerek.gerçi meyveyede çok danandım ben belki onlardan ihtiyacı aldıgım için aramıyorum ekstradan tatlı...zaren niye öyel diyorsun bak bende kaç kere yazdım özel cvp yok anacım kızma..
vallahi bilemiyoruz hangisi doğal ama maraştan özel gelen bir dondurma varcanım bende dondurma çok yiyorum özsütün dondurması çok doğalmış
canım ne zamandır cips istiyo yaaa ama yemedim halaaa :çok üzgünüm:
delüü canımı çektirttin iyice yaa akşam kesin kocama sipariş vermeliyiimm
ohhh ben yiyom yaaa sana da yedirtçem işte
zararlı zararlı kaydirigubbakcemile3
ben de yicem işte akşama bana ne kaydirigubbakcemile3
cevap :icecream: :icecream:
KARAKIZCIM ben bu doktora ne zaman gitsem soracaklarımın yarısını unutuyorum ultrason heyecanına dalıp bundan sonra kağıda yazıcam vallahi![]()
benımde canım cıps cektı sımdı kaydirigubbakcemile3 patates cıpıde cektı mısır cıpsıde cektı sonra fıstıklı cıpsten de cektı cokacimcoook
naann millet möhendis eğitimci falan baksanıza bizde kıçı kırık işletme mezunu zavallı bankacıtabi atarım beğenemedin miii möhendiis hemi de yökseğindeen şakkıdı
çekme saçımıı :mymeka:
yolladım kız sana msnimi özelden ekle çıbık
he giderük cnm valla ama eğer senin için sorun olmazsaistanbullular biraz zor buluşur anacım
gerçi şu neslü , karakız ve karazeytün cadıları chiccoya gidecekler topluca :dilcikar:
biz de ebisceyle doktorlarımıza aynı anda gitceez aynı hastaneyee
kıskananlar çatlasıın şakkıdı
kaydirigubbakcemile3 olabilüü ya da ben sana tlf veririm orda çaldırırıs birbirimizi ya da ya seni dr. ya da bnim dr. odasının önünde buluşalım heeemiii:roflol: :roflol:
muhtemelen manyak der kuzu yaa
bence başka bi plan kurmalıyızz
aaa ebiscee ne zamandır görmüyom seni demeliyim ben sanki yıllardır görüşmemişiz gibi :roflol: :roflol:
niye sıkkın senin canın nann gel ben seni gezdirem yarın bişiciin kalmaz du bi öpiyimmŞenizcanım umarım yakın zamanda bir iş bulur eşin :Saruboceq:
yaww yaziyom yazıyom hiç cevap yoookk.bana bişe yazmıyonuz :çok üzgünüm: saten canım sıkkın
yimeeee kızzzzpizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen
benim arkadaşım haftada 1-2 kere kola içiyoda valla maşşallah topaç gibi oğlan doğurduvallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym
bişi olmazzz afiyet olsun cnmcanım biz eve hiç kola almıyoruz ama
gittiğimiz yerlerde benim yanımda içiyolarsa
benimde canım istiyo yarın barddak içiyorum dayanamayıp
o kadardan da bişey olmaz heralde
ben mesela sigara içmiyorum yaaa
cips kola felan yiyince arada o nlar benim kötü alışkanlığım
napim arada yemekten bişey olmaz diye avutuyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
naann millet möhendis eğitimci falan baksanıza bizde kıçı kırık işletme mezunu zavallı bankacı
he giderük cnm valla ama eğer senin için sorun olmazsa
kaydirigubbakcemile3 olabilüü ya da ben sana tlf veririm orda çaldırırıs birbirimizi ya da ya seni dr. ya da bnim dr. odasının önünde buluşalım heeemiii
niye sıkkın senin canın nann gel ben seni gezdirem yarın bişiciin kalmaz du bi öpiyimmŞeniz
ooooohhhhhh ye bacım ye afiyet bal şeker olsun :sm_cool:mısır mı uyyyyyyiii ondan da cektı ne bu yaww kaydirigubbakcemile3 amada pis bogaz oldum bende patlatıyım cıpsde yıyım ohhhhh alkisalkisalkis