• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

çok istediyse canın ye tabi,
fırınlanmış olanlar var biliyosun dimi canım
ben bazen onlardan bazende diğerlerinden yiyorum aşerdikçe :))
aman kola içme yanın da öyle de güzel gidiyo ki tek başına
boşver kolayı.

delüü canımı çektirttin iyice yaa akşam kesin kocama sipariş vermeliyiimm

geldiler komşular ben kaçars kızlar görüşürük
afiyet olsun kolay gelsin sana da

cnm donduma istedi..ayy ben tatlıdan bahsettim ama benim tatlı niyetine yedigim tek şey dondurma olsa gerek.gerçi meyveyede çok danandım ben belki onlardan ihtiyacı aldıgım için aramıyorum ekstradan tatlı...zaren niye öyel diyorsun bak bende kaç kere yazdım özel cvp yok anacım kızma..
ayyy bende çok severdim tatlıyı şimdi aklıma bile gelmiyooo
ve hafta 3-4 defa dondurma yiyorum

canım bende dondurma çok yiyorum özsütün dondurması çok doğalmış
vallahi bilemiyoruz hangisi doğal ama maraştan özel gelen bir dondurma var
ondan yiyom genelde
canım ne zamandır cips istiyo yaaa ama yemedim halaaa :çok üzgünüm:

ayy heeç sorma kociş almış geçen gün attım 1-2 ağzıma ama fazla yemedim
ben zati kola içmiyodum
ama meyveli soda ve gazoz içiyom arasıra

allah iyiliğinizi versin emi 2 gün girmedim tam 93 sayfa ilerlemişşşşşş !!! 3 er 5 er atlaya atlaya okudum hepten herşeyi birbirine karıştırdımmm...şimdi özet geçin dicem 93 sayfanın özeti de nerden baksan 10 sayfa olur :roflol::roflol::roflol:

sabahtan beri çamaşır sularıyla uğraşmaktan fena oldum ... ne zamandır taktım buzdolabına..içi kokuyo gibi geliyodu...rafı çıkarıp da yıkayım derken kapaktaki turşu kavanozu yere düşşşş camlar bi tarafa turşular turşunun suları bi tarafa....kaç saattir mutfak temizliyorum neyse allahtan yağlı bişey diildi...yolluğu falan da yıkadım koptu belimmm... çamaşır suyunun kokusu da yapıştı kaldı sanki burnuma...puuffffffffffffff................

Nesli dr.a bugün mü gidiyo dün gtmicek miydi???
Applearzu'ya da üzüldüm çok inşallah kötü bişey çıkmaz....
dün bu 2li 3lü testlerle ilgili bi yazı okudum... bu testler sadece bebekte o hastalığın olma riskini hesaplar, bebekte o hastalık var mıdır yok mudur onu belirleyemez dedi... yani testin sonucu %100 çıkmadığı sürece bebişlerimizin sağlıklı doğma ihtimali çok yüksek... o yüzden nolur sonucu riskli çıkanlar çok üzülmesin allah hepimizin bebişlerini korusunnnn :nazar::Saruboceq:

birisi kitap sormuş daha önce de söylemiştim ben ABC yayınlarından Elizabeth Fenwick'in Annelik ve Bebek Bakımı kitabını aldım...çoook güzel bi kitap herşey resimli ve renkli...hamilelikten başlıyo bebeğin 3 yaşına kadarki bakımı anlatılıyo...beslenmesi temizliği hastalığı vs herşey ...ben çok beğendim...

yaa karakız sen mi demiştin cevahirde C&A diye bi mağazaya gittim diye...dün cevahire gittim o kadar bakındım bulamadım orayı ...yoksa profiloda mıydı yaa ....kafamçokkarıştı

benımde canım cıps cektı sımdı kaydirigubbakcemile3 patates cıpıde cektı mısır cıpsıde cektı sonra fıstıklı cıpsten de cektı cokacimcoook

yaw ben hiç baş ağrısı çekmezdim 10 gündür feci baş ağrısı çekiyorum yaa
uzanıp yatmadıkça geçmek bilmiyoo ,doktor minosset iç zorda kalınca dedi ama
içmekte istemiyom,ben yine azcık uzanıyım sonra gelirim yine öptüm kızlar..

uniiii aferimm çok yormuşsun kendini brafooo demekten kendimi alamıyoruummm
ama sorma sana da hak veriyom dün midem bulanmasına rağmen dün kalkıp heryeri çamaşır suyuyla silmek istedim çünkü öle gördükçe daha çok midem bulanıyooo

cevap :icecream: :icecream:

oleeeey biri bana cevap dediiii oleeey :roflol::roflol::roflol: alemsi vallaa

KARAKIZCIM ben bu doktora ne zaman gitsem soracaklarımın yarısını unutuyorum ultrason heyecanına dalıp bundan sonra kağıda yazıcam vallahi :kahve:

cersu ben dr a ilk gittiğimde bana söylemişti.. sorularını bi kağıda yaz öle gel yoksa unutursun deyi... ben de öle yapıyom çok faydalı oluyo vallaaa a.s

kızlar yaaa niye cips muhabbetine girdiiniz .. ben her akşam bizim bakkaldan ekmek alırkene gözlerim cips standına kayıyoooooo sonra hemen başka bi tarafa bakıyom..kola desen ben onu 1 yıl önce bıraktım içmiyomm önceden her akşam işçerdik kocişimle :içelim:

bu arada cips yerine mısır patlatmayı deneyin derim ben... o da bağımlılık yapıyo hemi daha sağlıklı hemide güzeeell cokacimcoook bugün yapcaam ben.. pıtır pıtır patlatcam alkisalkisalkis

benımde canım cıps cektı sımdı kaydirigubbakcemile3 patates cıpıde cektı mısır cıpsıde cektı sonra fıstıklı cıpsten de cektı cokacimcoook

deliii kaydirigubbakcemile3 ayy bendeee hepisini seviyorum huyum kurusun
fıstıklı yiyin kızlarrr onun pek bi zararı yok
patates cipsi fena zararlı ama çokta güzel maalesef kaydirigubbakcemile3

tabi atarım beğenemedin miii möhendiis hemi de yökseğindeen şakkıdı
çekme saçımıı :mymeka:

yolladım kız sana msnimi özelden ekle çıbık
naann millet möhendis eğitimci falan baksanıza bizde kıçı kırık işletme mezunu zavallı bankacı :delphin:

istanbullular biraz zor buluşur anacım
gerçi şu neslü , karakız ve karazeytün cadıları chiccoya gidecekler topluca :dilcikar:
biz de ebisceyle doktorlarımıza aynı anda gitceez aynı hastaneyee
kıskananlar çatlasıın şakkıdı
he giderük cnm valla ama eğer senin için sorun olmazsa
:roflol: :roflol:
muhtemelen manyak der kuzu yaa
bence başka bi plan kurmalıyızz
aaa ebiscee ne zamandır görmüyom seni demeliyim ben sanki yıllardır görüşmemişiz gibi :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 olabilüü ya da ben sana tlf veririm orda çaldırırıs birbirimizi ya da ya seni dr. ya da bnim dr. odasının önünde buluşalım heeemiii

canım umarım yakın zamanda bir iş bulur eşin :Saruboceq:

yaww yaziyom yazıyom hiç cevap yoookk.bana bişe yazmıyonuz :çok üzgünüm: saten canım sıkkın
niye sıkkın senin canın nann gel ben seni gezdirem yarın bişiciin kalmaz du bi öpiyimmŞeniz

pizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen
yimeeee kızzzz:oklava:
vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym
benim arkadaşım haftada 1-2 kere kola içiyoda valla maşşallah topaç gibi oğlan doğurdu
canım biz eve hiç kola almıyoruz ama
gittiğimiz yerlerde benim yanımda içiyolarsa
benimde canım istiyo yarın barddak içiyorum dayanamayıp
o kadardan da bişey olmaz heralde
ben mesela sigara içmiyorum yaaa
cips kola felan yiyince arada o nlar benim kötü alışkanlığım
napim arada yemekten bişey olmaz diye avutuyorum kendimi
kaydirigubbakcemile3
bişi olmazzz afiyet olsun cnm

mısır mı uyyyyyyiii ondan da cektı ne bu yaww kaydirigubbakcemile3 amada pis bogaz oldum bende patlatıyım cıpsde yıyım ohhhhh alkisalkisalkis

naann millet möhendis eğitimci falan baksanıza bizde kıçı kırık işletme mezunu zavallı bankacı :delphin:

he giderük cnm valla ama eğer senin için sorun olmazsa

kaydirigubbakcemile3 olabilüü ya da ben sana tlf veririm orda çaldırırıs birbirimizi ya da ya seni dr. ya da bnim dr. odasının önünde buluşalım heeemiii

şimcik canımcım benim dr.un odası hemencecik girişte işlem yapıyon ya orda kızlara para ödüyon ya işte ordaki oda biz hep o koltuklarda oturup bekliyoz senin dr. üst katlarda mıı??
ben muayeneden sonra wcye gidom diye kaçıp senle buluşayım :roflol: :roflol:

ben dee ben deee akşam patlayana kadar yiceem kocama çerez de aldırcam cipste aldırcam ama kola aldıramam izin vermeez senağlama en iyisi portakal sıksın bana film açalım ben patlayana kadar yiyimmm alkisalkisalkis

Back
X