- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
merhaba kızlar, bugün nasılsınız. a.s.
iyiyiz güzel anniş sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, bugün nasılsınız. a.s.
aaaaaaaaa canım fatihin neresinde oturuyorsun ben her hafta sincandayım annemlerde sincan_lalede dayımlarda fatihte
heh geç kaldınız hadi siz de buluşunnn kötükedihüso
aaa kıskandın mı kısss hem biz ebisce ilede buluşacağız bana gelecek semtlerimiz aynı.ebisce demişken bugün hiç görünmedi yaw yine yoğun galiba:uhm:
cnm kadın doğum bölümü 2. kattaya zaten merdivenleri çıkınca sağda ki ilk oda o zaman sen muayeneden sora bana bi çağrı at wc diye kaç kocanın yanından :)şimcik canımcım benim dr.un odası hemencecik girişte işlem yapıyon ya orda kızlara para ödüyon ya işte ordaki oda biz hep o koltuklarda oturup bekliyoz senin dr. üst katlarda mıı??
ben muayeneden sonra wcye gidom diye kaçıp senle buluşayım :roflol: :roflol:
aynen öyle canım yaa mutfağa giresim gelmiyodu şimdi heryer mis gibi oldu gelip gidip bakıyorum kokluyorum falan hihoyyyt
bi de halılarla koltukların silinmesi gerekiyo ama o yemiyo işte :roflol::roflol:
kızlar yaa siz yazın halıları kaldırıyo musunuz? ben normalde kaldırmazdım kociş sevmiyo ev taşınıyomuşuz gibi oluyo diyo ama bu sene kaldırmayı düşünüyorum temizlik daha kolay olur diye....
/QUOTE]
cnm halıları hiç kaldırmıyom ben bi yaz başı bi de kış başı halıları yıkatıyom :)
gel valla nan ne güsel olur bizim dr.lar belki sana cinsiyeti de sölerrnannn ne hava atıyorsunuz kıs bak bende sizin hast.gelirim kıskandırıp durmayın olan var olmayan var:roflol:
valla sayenizde bu gün burda ki herkes akşama cips yicekkolaaaa kolaaa ya nasıl birşey bu bagımlısı oldum resmen....cips bende alacam ama iş çıkışı aklıma gelirse o zmana denk aklıma başka birşey gelip unutmazsam...
uniii ne haber nerdeydin dün yoktun ...kız canına kastınmı vardıda o kadar temizlik yaptın..diyene bak bende çarş.günü mutfak tezgahına çamaşır suyu döktüm ovdum falan eldivende takmadım elime güya takamacaktım fazla temas etmeyeyim diye.ama unuttum nasıl koklamışım en sonun da kötü olunca farkettim eşimde yoktu evde o sırada nasıl temizleyip mutfaktan kaçtıgımı bilmiyorum..
selam canımmselam herkese...a.s
aman iyi buluşun napim :dilcikar:
arzucummm naptın canımm neye karar verdiniz var mı bi gelişme????
Nazlı sen de gel artık ama yaa....inş dr. çok güzel şeyler söylemiştir de Nazlım da moral bulmuştur oğluşuyla geziyodurrr innşşşşşşşş :icecream:
burdayım cnm ara ara yoğunlaşıyom ama okuyorum sizi :)aaa kıskandın mı kısss hem biz ebisce ilede buluşacağız bana gelecek semtlerimiz aynı.ebisce demişken bugün hiç görünmedi yaw yine yoğun galiba:uhm:
iyi akşamlar cnm iyi tatiller hatta ben haftasonu giremiyom maalesefkızlar bana müsadee yarın görüşürüziyi akşamlar görüşemeyeceklerimize şimdiden iyi tatilller...
kızlar çok sevdiğim bi komşu teyze rüyasında görmüş beni kucağına bi erkek çocuk vermişler ve benim oğlum olduğunu sölemişler
yaww real amma büyümüşün kıss 17. haftaya girmişin maşşşşaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhh diyim de nazar değmesinnna.s.
ok ne zaman uyarsa bebişimm çok öptüm seni oğluşu daayyy canım çok isterdim ama yarın misafirim gelecek inan müsait olduğum birgün çok isterim buluşmayı olur mu:1hug:
ok ne zaman uyarsa bebişimm çok öptüm seni oğluşu da
kızlaaarrrr herkese iyi aaşamlar ben gidiyommm