• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

arzucummm naptın canımm neye karar verdiniz var mı bi gelişme????

Nazlı sen de gel artık ama yaa....inş dr. çok güzel şeyler söylemiştir de Nazlım da moral bulmuştur oğluşuyla geziyodurrr innşşşşşşşş :icecream:

mevzey svindim birşey çıkmamasına ..daha ne kadar çok sıkışacak annesi orada lşimdi iyi halleri bunalr büyüyünce bizede rahat vermeyecekler...kartanesi valla bende pek cesaret edimiyorum öyle ilan asanlara tanıdık varda oraya gönderiyoruz..

şimcik canımcım benim dr.un odası hemencecik girişte işlem yapıyon ya orda kızlara para ödüyon ya işte ordaki oda biz hep o koltuklarda oturup bekliyoz senin dr. üst katlarda mıı??
ben muayeneden sonra wcye gidom diye kaçıp senle buluşayım :roflol: :roflol:
cnm kadın doğum bölümü 2. kattaya zaten merdivenleri çıkınca sağda ki ilk oda o zaman sen muayeneden sora bana bi çağrı at wc diye kaç kocanın yanından :)

aynen öyle canım yaa mutfağa giresim gelmiyodu şimdi heryer mis gibi oldu gelip gidip bakıyorum kokluyorum falan hihoyyyt
bi de halılarla koltukların silinmesi gerekiyo ama o yemiyo işte :roflol::roflol:
kızlar yaa siz yazın halıları kaldırıyo musunuz? ben normalde kaldırmazdım kociş sevmiyo ev taşınıyomuşuz gibi oluyo diyo ama bu sene kaldırmayı düşünüyorum temizlik daha kolay olur diye....
/QUOTE]
cnm halıları hiç kaldırmıyom ben bi yaz başı bi de kış başı halıları yıkatıyom :)
nannn ne hava atıyorsunuz kıs bak bende sizin hast.gelirim kıskandırıp durmayın olan var olmayan var:roflol:
gel valla nan ne güsel olur bizim dr.lar belki sana cinsiyeti de sölerr
kolaaaa kolaaa ya nasıl birşey bu bagımlısı oldum resmen....cips bende alacam ama iş çıkışı aklıma gelirse o zmana denk aklıma başka birşey gelip unutmazsam...

uniii ne haber nerdeydin dün yoktun ...kız canına kastınmı vardıda o kadar temizlik yaptın..diyene bak bende çarş.günü mutfak tezgahına çamaşır suyu döktüm ovdum falan eldivende takmadım elime güya takamacaktım fazla temas etmeyeyim diye.ama unuttum nasıl koklamışım en sonun da kötü olunca farkettim eşimde yoktu evde o sırada nasıl temizleyip mutfaktan kaçtıgımı bilmiyorum..
valla sayenizde bu gün burda ki herkes akşama cips yicek
selam herkese...a.s
selam canımm

kıslar ben kaçıyorum vallahi ev süpürdüm biraz temizlik yaptım bebişimin olduğu tarafa ağrı girdi sızlıyo ben biraz dinleniym

bu arada yazıyı yazzarken işim çıktı yazım kaldı öyle sonra devam edip gönderdim geride kaldım ama söyleyeyimde ...valla o tahmine göre bizimkide kız ama ama başkalarında dikkat ettim uymadı..

aman iyi buluşun napim :dilcikar:

arzucummm naptın canımm neye karar verdiniz var mı bi gelişme????

Nazlı sen de gel artık ama yaa....inş dr. çok güzel şeyler söylemiştir de Nazlım da moral bulmuştur oğluşuyla geziyodurrr innşşşşşşşş :icecream:

sende gel canım mesafenin ne önemi var dimi ama:1hug:
inş nazlım güzel haberlerle gelir yaaaa.s.

aaa kıskandın mı kısss hem biz ebisce ilede buluşacağız bana gelecek semtlerimiz aynı.ebisce demişken bugün hiç görünmedi yaw yine yoğun galiba:uhm:
burdayım cnm ara ara yoğunlaşıyom ama okuyorum sizi :) kaydirigubbakcemile4 buluşcez tabe yiycem o minnoş oğlunu

kızlar çok sevdiğim bi komşu teyze rüyasında görmüş beni kucağına bi erkek çocuk vermişler ve benim oğlum olduğunu sölemişler

kızlar çok sevdiğim bi komşu teyze rüyasında görmüş beni kucağına bi erkek çocuk vermişler ve benim oğlum olduğunu sölemişler

ahanda bir erkek daha geliyor ayy benim kızım bari olsada ortamı kurtarsak yoksa erkeklerin ihtilalına uğrayacağız:roflol:

itekcim allah gönlünce versin inşallah canım hava güsel olursa yarın dışarı falan çıkarmısın ? buluşsak senle

ayyy canım çok isterdim ama yarın misafirim gelecek inan müsait olduğum birgün çok isterim buluşmayı olur mu:1hug:

Back
X