Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz güzel anniş sen nasılsın
canım ben görmemişim yaaa k.bakma ne diyor bu kız diyince geriye döndüm.canım yerim ben onu yaa çok uykusu varmış demekki bebişkonun beni her ay rahatsız etmeyin oynamıcam işte demiştir.iyi olmasına sevindim
sağol canım azcık sitem işe yarıo:jeyyar:uykuculuğu babaya çkemiş galiba eşim kendimi görür gibi oluyorum dedi bende eşimin en sevmediğim özelliğini alıcak diye korkuyorum iki uykucu artık ben sıkıntıdan pa:mymeka:tlarım
![]()
![]()
canım sonuçlarda güzel çıkıcaktır inşallah bebeğin hareketli olmasının galiba dondurmayla tatlıyla alaksı yok sanırım bende tatlı bisürü şey yedim gittim oynamadı doktor beni hareket ettirip sarsınca döndü hareket etti her hafta ultrasona giresim var yaaaaa çok özlüyorum :çok üzgünüm:
mevzey svindim birşey çıkmamasına ..daha ne kadar çok sıkışacak annesi orada lşimdi iyi halleri bunalr büyüyünce bizede rahat vermeyecekler...kartanesi valla bende pek cesaret edimiyorum öyle ilan asanlara tanıdık varda oraya gönderiyoruz..
yaa nazlıcım öle lök dıye kaldım ama gulumsedım oda bana baktı slm verdı bakısları ıle tabu benım kocış var seslı slm veremez cok ıyı bırıydı rahmetlı sevgülümmm kaydirigubbakcemile
vayyyki vay gidilmiş chiccoya eli boşmu dönülmüş...neyse karşılaşabilmişsiniz bari...ama üzüldüm hiçmi birşey alamadınız?