• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız? çok fazla katılamıyorum size ama ara sıra bakıyorum böle yürüttüğünüz tahmin doğru sanıyorum bi düşündümde hep kayınpederin ilki neyse öle oluyo galiba benimde erkek olacak eşimin abisi var bide kız kardeşi o zaman kızı 3. de mi buluruz:((( tabi herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyoruz.. kendinize ve bebişlerinize ii bakın ii akşamlar:)))

canım ben görmemişim yaaa k.bakma ne diyor bu kız diyince geriye döndüm.canım yerim ben onu yaa çok uykusu varmış demekki bebişkonun beni her ay rahatsız etmeyin oynamıcam işte demiştir.iyi olmasına sevindim

sağol canım azcık sitem işe yarıo:jeyyar:uykuculuğu babaya çkemiş galiba eşim kendimi görür gibi oluyorum dedi bende eşimin en sevmediğim özelliğini alıcak diye korkuyorum iki uykucu artık ben sıkıntıdan pa:mymeka:tlarım

sağol canım azcık sitem işe yarıo:jeyyar:uykuculuğu babaya çkemiş galiba eşim kendimi görür gibi oluyorum dedi bende eşimin en sevmediğim özelliğini alıcak diye korkuyorum iki uykucu artık ben sıkıntıdan pa:mymeka:tlarım

kaydirigubbakcemile3 benım bebekde tatlı yıyınce kıpırdadı benım esımde cok sever tatlıyı ayy bunlar babişkolarına mı cekcek nedır kaydirigubbakcemile3

:nazar: :nazar: :nazar: canım sonuçlarda güzel çıkıcaktır inşallah bebeğin hareketli olmasının galiba dondurmayla tatlıyla alaksı yok sanırım bende tatlı bisürü şey yedim gittim oynamadı doktor beni hareket ettirip sarsınca döndü hareket etti her hafta ultrasona giresim var yaaaaa çok özlüyorum :çok üzgünüm:

İnş. canım ya herkesin bebeği sağlıklı olur ne bilim geçende dondurma a bide helva yemiştim irmik ben ondan zannediyodum bu sefer vişnesuyuyla gidince enerji yetmedi diye düşündüm. Walla benimde öle her zamman giresim var ama giderken bende çok heyecan oluyor o sabah ve ertesi gün uyuyamıyorum sende öle oluyomusun eşim her gördüğünde 2 3 gün yetio ona mutlu mutlu dolaşıo:sm_cool:

Nazlı'mmmmmmmmmm çooook merak ettim seni sırf senden haber alabilmek için gecenin bu vakti geldim. Nerelerdesin? Bebiş nasıl?

benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3

anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:

karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:

karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey

anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı

neslim şincik bende geldim
bugün neler olmuş bilmiyom
geçmişi okuyacam birazdan
merak ettim bakam neler aldınız
memnun kaldınmı canım bilmiyorum
gerçi bişey de kalmamıştı

anam ne edem bende delü oldum talan etmişler diye
orda ne alırsan kardır.biraz çingene olacan kız
geçen gittiğimizde kıyafet ağırlıklı almıştık
bu seferde güneş kremi ve şampuan falan aldık
ama evet sizle konuşma imkanım olmadı
bide bizi bekledikleri için hemen gittik
ama alışverişimizden yine memnun kaldık canım

vayyyki vay gidilmiş chiccoya eli boşmu dönülmüş...neyse karşılaşabilmişsiniz bari...ama üzüldüm hiçmi birşey alamadınız?

aklıma geldikçe yazıyom da
evet ya en karamız sendinkaydirigubbakcemile3
utanmadan bide isimlerimize kara dedik hihoyyyt
göbüş desen haklısın hele karakıza ben çok kızdım
yok yok diye bugüne kadar saf duygularımızla oynamış pis gacısenağlama

vayyyki vay gidilmiş chiccoya eli boşmu dönülmüş...neyse karşılaşabilmişsiniz bari...ama üzüldüm hiçmi birşey alamadınız?

yok anacım onlar acamiydi ben yine aldım
ama en güzeli de birbirimizi görmüş olduk
karakızı hemen gördüm zaten de neslimi aradım birazcık ama onuda hemen tanıdım
karakız vardı çünkü yanındakaydirigubbakcemile3

ben aldıklarımı yazam
3 lü set halinde güneş kremi 3 adet yazın bende kullanacam:lepi:
5 adet bebe şampuğanı(2 tanesini görümcem sipariş vermişti ona aldık)
1 adet ilk ay şampuanı
1 adet ateş ölçer (bunu kasaya bırakmışlar şans işte):dance:
tulum-şapka-önlük-tişört birer adet
ayakkabı bunun için çok acı çektik

Back
X