benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3
anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:
karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:
karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey
anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı
neslimmm canımmm seni gördüğüme tanıdığıma çok sevindim kıs
kıs anam seni beğendiği için öyle söyledi çünkü anam ömrünü yıllarını bana kilo almak için adamış ve bu uğurda canla başla uğraşmış biri nerde benden kilolu bir arkadaşımı görse hemen dert yanar kadınceğiz benim kiloma takıntılı çünküama ben halimden çok memnunum ama seni görünce kıskandım hamileliğin hakkını veriyosun kıs maşallah
anam bu karazeytin gacısının göbeğini felan ben görmedim ortada ne kara bişi ne de göbek denen bişi var kaydirigubbakcemile3
aklıma geldikçe yazıyom da
evet ya en karamız sendinkaydirigubbakcemile3
utanmadan bide isimlerimize kara dedik hihoyyyt
göbüş desen haklısın hele karakıza ben çok kızdım
yok yok diye bugüne kadar saf duygularımızla oynamış pis gacısenağlama
he ya haketen kara olarak en karamız nesliydi kaydirigubbakcemile3
güya biz karakız ve karazeytin kaydirigubbakcemile3
hee göbek konusunu hiç açmayalım asıl saf vede temiz duygularımızla sen oynadın nan
kaydirigubbakcemile hani nerde üzerinde kocaman 3 ay yazan göbiş
ya ama varya eşlerimiz çok komikti farkettinizmi bilmiyorum hepsi şaşkın şaşkın bize bakıyodu benim kociş sanki kırk yıllık arkadaş gibisiniz maşallah size dedi kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:
annemle kız kardeşim okuldan yada işten arkadaşım sanmışlar eşim onlara anlatmış biz nesliyeln dedikodu yaparken kardeşim inanamamış gerçektenmi abla ya ne kadar güzel arkadaş olmuşsunuz siz dedi kaydirigubbakcemile3
ben aldıklarımı yazam
3 lü set halinde güneş kremi 3 adet yazın bende kullanacam:lepi:
5 adet bebe şampuğanı(2 tanesini görümcem sipariş vermişti ona aldık)
1 adet ilk ay şampuanı
1 adet ateş ölçer (bunu kasaya bırakmışlar şans işte):dance:
tulum-şapka-önlük-tişört birer adet
ayakkabı bunun için çok acı çektik
nan ateş ölçeri nerden buldun varmıydıki öyle şeyler
bende yazayım aldıklarımı bare kaydirigubbakcemile3
4 adet ayaklı pijama
2 adet ilk ay şampuanı seti ( içinde 2 adet emzik,2 adet biberon emziği,1 adet güneş kremi vardı )
1 adet ayıcıklı şampuan
1 adet pembe çıtçıtlı badi
1 adet son anda kasadaki beyden çanta varmııııııı diye zorla istenen vede alınan harika bir çanta
özellikle bebek arabalarına taşıma koltuklarına baktık ve fiyatlar gayet uygundu ileriki aylarda ikili takımlardan almaya karar verdik bebek arabası ve taşıma koltuğu birlikte 440 tl idi
oyun halısı sordum ama yoktu oyuncağa giriyomuş kaydirigubbakcemile2
günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
ben bugün dra gitcektim planda değişiklik oldu dün giitttim
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
Allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama sizanlarsınız kaydirigubbakcemile3
oğluşumuz olcek İnşallah hayırlı sağlıklı inşallah
bacılar herkez uyuyo herhal bende gidemm
kendinize iyi bakın bebişlerede a.s.
canım gözün aydın bir oğlumuz daha var :lepi: :lepi:
inşallah saplıcakla kucağına alırsın canım