• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
ben bugün dra gitcektim planda değişiklik oldu dün giitttim
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
Allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama sizanlarsınız kaydirigubbakcemile3
oğluşumuz olcek İnşallah hayırlı sağlıklı inşallah
bacılar herkez uyuyo herhal bende gidemm
kendinize iyi bakın bebişlerede a.s.

günaydın narçiçeği gözün aydın oğluşun :nazar: oluyo demekki allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım (hepimize) :Saruboceq:

benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3

anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:

karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:

karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey

anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı

neslimmm canımmm seni gördüğüme tanıdığıma çok sevindim kıs
kıs anam seni beğendiği için öyle söyledi çünkü anam ömrünü yıllarını bana kilo almak için adamış ve bu uğurda canla başla uğraşmış biri nerde benden kilolu bir arkadaşımı görse hemen dert yanar kadınceğiz benim kiloma takıntılı çünküama ben halimden çok memnunum ama seni görünce kıskandım hamileliğin hakkını veriyosun kıs maşallah
anam bu karazeytin gacısının göbeğini felan ben görmedim ortada ne kara bişi ne de göbek denen bişi var kaydirigubbakcemile3

aklıma geldikçe yazıyom da
evet ya en karamız sendinkaydirigubbakcemile3
utanmadan bide isimlerimize kara dedik hihoyyyt
göbüş desen haklısın hele karakıza ben çok kızdım
yok yok diye bugüne kadar saf duygularımızla oynamış pis gacısenağlama

he ya haketen kara olarak en karamız nesliydi kaydirigubbakcemile3
güya biz karakız ve karazeytin kaydirigubbakcemile3
hee göbek konusunu hiç açmayalım asıl saf vede temiz duygularımızla sen oynadın nan
kaydirigubbakcemile hani nerde üzerinde kocaman 3 ay yazan göbiş
ya ama varya eşlerimiz çok komikti farkettinizmi bilmiyorum hepsi şaşkın şaşkın bize bakıyodu benim kociş sanki kırk yıllık arkadaş gibisiniz maşallah size dedi kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:
annemle kız kardeşim okuldan yada işten arkadaşım sanmışlar eşim onlara anlatmış biz nesliyeln dedikodu yaparken kardeşim inanamamış gerçektenmi abla ya ne kadar güzel arkadaş olmuşsunuz siz dedi kaydirigubbakcemile3

ben aldıklarımı yazam
3 lü set halinde güneş kremi 3 adet yazın bende kullanacam:lepi:
5 adet bebe şampuğanı(2 tanesini görümcem sipariş vermişti ona aldık)
1 adet ilk ay şampuanı
1 adet ateş ölçer (bunu kasaya bırakmışlar şans işte):dance:
tulum-şapka-önlük-tişört birer adet
ayakkabı bunun için çok acı çektik

nan ateş ölçeri nerden buldun varmıydıki öyle şeyler
bende yazayım aldıklarımı bare kaydirigubbakcemile3
4 adet ayaklı pijama
2 adet ilk ay şampuanı seti ( içinde 2 adet emzik,2 adet biberon emziği,1 adet güneş kremi vardı )
1 adet ayıcıklı şampuan
1 adet pembe çıtçıtlı badi
1 adet son anda kasadaki beyden çanta varmııııııı diye zorla istenen vede alınan harika bir çanta
özellikle bebek arabalarına taşıma koltuklarına baktık ve fiyatlar gayet uygundu ileriki aylarda ikili takımlardan almaya karar verdik bebek arabası ve taşıma koltuğu birlikte 440 tl idi
oyun halısı sordum ama yoktu oyuncağa giriyomuş kaydirigubbakcemile2

günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu

canım gözün aydın bir oğlumuz daha var :lepi: :lepi:
inşallah saplıcakla kucağına alırsın canım

günaydın karakızım buluşmuşsunuz akşam kıskandık ya :dilcikar:
iyiyim canım sen nasılsın?
nazlıyı bende çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır :Saruboceq:

ayy evet ya buluştuk keşke hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık ne güzel olurdu
efet dün sabahtan beri nazlıyı merak ediyorum gecede girmemiş keşke telefon numarası falan alsaydım ondan ya offf

efet dün sabahtan beri nazlıyı merak ediyorum gecede girmemiş keşke telefon numarası falan alsaydım ondan ya offf

evet süper olurdu alkisalkisalkis
bende sabah bi umutla baktım belki akşam girmiştir diye ama yok :sm_confused:

çok sevindim canım yine prens geliyor hee benimde oğlum olcekk kaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlıklı akıllı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş

bu arada nesli karakız karazeytinn ohh alışverişler yapılmışş buluşulmuş ben rizede kimi bulammkaydirigubbakcemile3 kızlar okadar kalabalık yoğunluk hakikaten ucuzmuu çünküü burdada bir yer buldum kaliteli şeyler oldukça uyguna dayanamadım 2 tane badi aldım annem daha erken diye kızıyorr:1shok:

Merhabalar güzel anniş adayları. Şeniz Şeniz Şeniz

Bir bakayım dedim sizlere ne var ne yok. Bebişler büyüyor sağlıkla Allahın izniyle , çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirip sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben çok gelemiyorum bu topiğe ama arada bakıyorum güzel sohbetlerinize. :asigim: :asigim: :asigim: Allah mutluluğunuzu ve neşenizi daim etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Güzel paylaşımlar. a.s. a.s. a.s.

ya ewt nazlıdan hala haber yokmu belki yorulmuştur falan inş her şey yolundadırr kızlarr:Saruboceq:

:nazar:

gunaydın canım heyırlı olsun bebegın gözun aydın saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım hepımıze bır oglus daha oldu masallah :nazar:

14 haftamız :nazar: bitmiş teyzesi büyüyoruz :emir_bebek: 1 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu çok özledim

maşallah sana canım bebişinle ay bende bu hafta içi gideceğim ama hangi gün karar veremedim p.tesi yada salı mı gitsem yoksa karazeytinle birlikte perşembemi gitsem ikimizde aynı dr a gidiyoruzda

çok sevindim canım yine prens geliyor hee benimde oğlum olcekk kaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlıklı akıllı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş

bu arada nesli karakız karazeytinn ohh alışverişler yapılmışş buluşulmuş ben rizede kimi bulammkaydirigubbakcemile3 kızlar okadar kalabalık yoğunluk hakikaten ucuzmuu çünküü burdada bir yer buldum kaliteli şeyler oldukça uyguna dayanamadım 2 tane badi aldım annem daha erken diye kızıyorr:1shok:

ya canım aslında bende hiç birşşey almayacaktım ama işte akşam annem almış bulundu badileri kıramadım bide şampuanları falan karazaytin getirdi bunlardan al kıs dedi aldım

Merhabalar güzel anniş adayları. Şeniz Şeniz Şeniz

Bir bakayım dedim sizlere ne var ne yok. Bebişler büyüyor sağlıkla Allahın izniyle , çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirip sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben çok gelemiyorum bu topiğe ama arada bakıyorum güzel sohbetlerinize. :asigim: :asigim: :asigim: Allah mutluluğunuzu ve neşenizi daim etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Güzel paylaşımlar. a.s. a.s. a.s.

canım nasılsın sen neler yapıyosun nası gidiyo senin hamileliğin tatlım Şeniz

canım nasılsın sen neler yapıyosun nası gidiyo senin hamileliğin tatlım Şeniz

Canım biz çok iyiyiz çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 1 hafta öncesine kadar bulantılarım vardı. Tedaviyle olduğu için hormonlara devam ediyorduk çünkü. Onu kestik daha iyi çok şükür. Ödem çok vücudumda. Yaz da geldi. Kolay atılmıyor. Biraz zaman gerekli sanırım. Bol bol dinleniyorum. Çalıştığımdan gün boyu ayaklarım çok şişiyor. Allaha şükür bunlardan başka birşey yok. Bunlara da ben kurban olurum. Çok şükür bugünümüze. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Allah isteyen herkese versin böyle dertler. Bebiş için herşeye değer. :asigim: :asigim: :asigim:

Ben de bir patik bir önlük aldım sadece yavruma. Onları da internetten başka bir sipariş verirken kuzuma da bir şey alayım dedim de aldım. Çok alışveriş yapma diyorlar genelde insanlar. Yapma taraftarı değilim ama insanın da içi gitmiyor mu ama. :asigim:

Henüz cinsiyetimiz belli değil bizim. 10 gün içinde 4 boyutlu ultrasona gideceğim. Belki onda gözükebilir. Zaten cinsiyet hiç önemli değil. Sağlıklı olsun yavrum yeter. Sadece merak. Herkesin olduğu kadar. :1rolleyes:

Senin hamilelik nasıl gidiyor canım? :1hug: :asigim: Cinsiyeti belli olur bu hafta artık di mi hayırlısıyla. Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dünyada bu kadar güzel birşey yok gerçekten. Kıymetini bilmeliyiz. Hep şükretmeliyiz. Ve olmayanlara da hep dua etmeliyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

maşallah sana canım bebişinle ay bende bu hafta içi gideceğim ama hangi gün karar veremedim p.tesi yada salı mı gitsem yoksa karazeytinle birlikte perşembemi gitsem ikimizde aynı dr a gidiyoruzda

ben cumartesi gidicektim eşimin işi çıktığı için pazartesi gidicez ama çokta iyi oldu aslında hihoyyyt

kıslar günaydın bende yeni katılıyorum aranıza.kasım annesi olucam kısmetse.nevroş topikte yoksun deyince neden bende girmiyorum kasım anelerinin arasına dedim geldiiiiim. kaydirigubbakcemile3

fundacım hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: a.s. Sen de güzel bir 2009 Kasım Annesi adayısın Allahın izniyle. Şeniz Ben pek gelemiyorum ama bizim de yuvamız burası. 2009 Kasım'ında arka arkaya bebek sesleriyle şenlenecek burası. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Canım biz çok iyiyiz çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 1 hafta öncesine kadar bulantılarım vardı. Tedaviyle olduğu için hormonlara devam ediyorduk çünkü. Onu kestik daha iyi çok şükür. Ödem çok vücudumda. Yaz da geldi. Kolay atılmıyor. Biraz zaman gerekli sanırım. Bol bol dinleniyorum. Çalıştığımdan gün boyu ayaklarım çok şişiyor. Allaha şükür bunlardan başka birşey yok. Bunlara da ben kurban olurum. Çok şükür bugünümüze. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Allah isteyen herkese versin böyle dertler. Bebiş için herşeye değer. :asigim: :asigim: :asigim:

Ben de bir patik bir önlük aldım sadece yavruma. Onları da internetten başka bir sipariş verirken kuzuma da bir şey alayım dedim de aldım. Çok alışveriş yapma diyorlar genelde insanlar. Yapma taraftarı değilim ama insanın da içi gitmiyor mu ama. :asigim:

Henüz cinsiyetimiz belli değil bizim. 10 gün içinde 4 boyutlu ultrasona gideceğim. Belki onda gözükebilir. Zaten cinsiyet hiç önemli değil. Sağlıklı olsun yavrum yeter. Sadece merak. Herkesin olduğu kadar. :1rolleyes:

Senin hamilelik nasıl gidiyor canım? :1hug: :asigim: Cinsiyeti belli olur bu hafta artık di mi hayırlısıyla. Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dünyada bu kadar güzel birşey yok gerçekten. Kıymetini bilmeliyiz. Hep şükretmeliyiz. Ve olmayanlara da hep dua etmeliyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımcım ne kadar güzel dile getirmişsin gerçektende dünyada bu kadar güzel birşey yok allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah.
benim allaha şükür iyi gidiyo bulantı falan kalmadı zaten cokta olmadı
2 li testte bir tuhaflık çıktı sadece dr o nedenle 3 lü test istedi inşallah sağlıklı olduğunu duyayım bileyim cinsiyeti pek önemsemiyorum açıkçası yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun yavrularımızın inşallah
bu hafta gittiğimizde sanırım belli olur ama genede insan merak ediyo içinde bir prens mi prensesmi var diye 11+2 de gitmiştim en son ve ozaman dr erkek gibi ama kesin bişi diyemem demişti bakalım hayırlısı inşallah
sende kendine dikkat et yorma sakın kendini ve bebişinide bol bol dinlen bütün gün çalıştığımız için gerçi pek dinlenemiyoruz ama napalım herşey bebişlerimiz için :emir_bebek:

kıslar günaydın bende yeni katılıyorum aranıza.kasım annesi olucam kısmetse.nevroş topikte yoksun deyince neden bende girmiyorum kasım anelerinin arasına dedim geldiiiiim. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramıza allah sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına bebişini Şeniz

Back
X