• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bizim işyerinde var emme ben geçmiyom
ama alışveriş merkezinden geçtim haftasonu çünkü başka geçcek yer yoktu onlar metal dedektörü zararlı diil dei kocem ama o çantayı koyduğumuz çok zararlı zaten ondan da biz geçmiyoz
yalnız havalanındakiler daha bi hassas olabileer

aklıma bi fikir geld o çantaları koyduğumuz alet çantanın içindekileri gösteriyo yaaa.. biz geçsek bebiş görünmezz mi kızzz :roflol:

he bağırsak hareketi ne anam ben onu bilem hissetmiyom o olsa bari bebişim sanıp sevincem delikafadulden benim göbeğim çok kalın bebiş sırtıma yakın heralde sırtımı mı dinletsem kocama :roflol:

:roflol::roflol:

yaa zaten geçen sene tez hazırlıcam diye kafamı kaldıramadım yz öölece geldi geçti :delphin:
soonra iş değiştirdim daha yıllık izin hakedemedim :çok üzgünüm:
seneye de bebiş bakcaz diye gidemeyük bi yere :çok üzgünüm:
çekilcek çilem varmıışşş senağlama

bizde bebişlerle giderik anacıımmm.. geri kalacak değiliz yaaaa.s hem bebişler kumda oynarrr hem,ide böleee takla açar :emir_bebek:

zeren kaçıncı haftadasın

şu an 16. haftanın içindeyim ama geçen hafta hissettim ben a.s hemde yazdım buraya ama kimse bişe dememişti.ben de küsmüştüm. bak yine aklıma getirdin :dilcikar:

15 haftada hissedilirmi ki benim 14 hafta ay çok merak ediyom hareketlerini daha cinsiyetini bile öğrenemedim

ewt benim karnım sipsivrii yukarı doğru deişik bişey olduu bu eklediğim resimleri biri yok etse :kızgın: hep eimin yüzünden dana gibi çıktım yenilerini çekicem güzelce süsleniyim bir araa :))

nan destna çekilelim yenilerini bu sefer dar bişey giyinip öle çekcem koycam bol bol şeyler giymişim bi acaip duruyo göbüşüm
zaten o bayılarak aldığım elbiselerimi hala giyemiyom işyerinde sadece haftasonu giyebiliyom utanıyom yaa 9 aylık kimin oluyo o elbiselerleee -tatlicadiarzu-

ya ben dün akşam oturukene sankim içerden çimdik atar gibi igne batırı gibi birşeyler battı acıdı biraz cnm hatta meger bebk hareket ettginde çimdik atar gibi oluyormuş ablam söyledi bende çok oldu öyle diye hareket ediyor küçük oldugu için anlamıyorsun belki kordonuyla oynuyordur dedi...bizim ki zaten hareketliydi emme ben heç birşey hissetmedim..bizde geçen sene tatil yapamadık 2 sene gittik ilki balayı idi sonrakide akçaya gitmiştim 15 gün flan kalmıştım kayınvalidemlerle sonra eşim geldiydi çalışmadıgımdan sıkıntı yoktu ama geçen sene iznim yoktu çalışmaya başlamıştım gidemedik bu senede iznim yine az çünkü biraz bayramda kullanmıştım..ama doktor izin verir mi bilmiyorum...hem ablamın nikahına başka bir şehire hemide akçaya tatile gitmek istiyorum..10 günlük tatille nasıl yapacam bilmiyorum..

kasım ayında evlendik yazın tahtil düşündük ama bebiş olunca yola çıkmak istemiyom ne olur ne olmaz diye

banada herkes karnın erkek göbegine benziyor diyor kalçamda basenim genişlemiş öyle diyor erkek anaları genişlemiş güya erkekte öyle olurmuş..bakalım 4 haziran gelsinde ögreniriz inşallah...eşim rüyasında benim dogum yaptıgımı kucagımdaki bebgin saçlı çok güzel bir bebek oldugunu görmüş erkekmiş öyle diyoo..

yok işte yaaa yyoookk o kadar koyuyom elimi bu destna gacısı hissettiyse benim kesin hissetmem lazım diye hasetlik yapıyom iki saat dinliyom gene de bişi yok benim bebişim çok ulu heralde :roflol:
ayy kartanesi naannn senle ben aynı gidiyok heee ben de sabah akşam karnımı okşuyom heeeçç başçavuşun eşşeği şaapıyo sankim artık 17. haftamızdayız bu aralar hissederim diye umuyorum

uzun bişiy değilim 160-56 kilo ile başladık hamileliğe
resimde zayıf mı çıkmışım hihoyyyt

efet resimde zayıf çıkmışsıınnsadece göbüş var gibi a.s
ya benim de karnım diil sadece midem de çıktı :roflol: allam bu midemden kilo aldığım anlamına geliyooo :1shok:

ayy kartanesi naannn senle ben aynı gidiyok heee ben de sabah akşam karnımı okşuyom heeeçç başçavuşun eşşeği şaapıyo sankim artık 17. haftamızdayız bu aralar hissederim diye umuyorum

anam bu bebişler bizi hiç kaale almıyo nan ebisce nasıl başetcez biz bunnarlaaa
dr.. teyzesinin yanında hoplayıp zıplamasını bildiydi emmeee
ben elimi koyuyom tık yokk

maviş erkek çocuklarında annem der karın sivri olurmuş ama kalçadan kilo alınmazmış ve anne çirkinleşirmiş kız çocuklarında anneye bir güzellik gelirmiş artık ne kadarı doğru bilinmez

maviş erkek çocuklarında annem der karın sivri olurmuş ama kalçadan kilo alınmazmış ve anne çirkinleşirmiş kız çocuklarında anneye bir güzellik gelirmiş artık ne kadarı doğru bilinmez

anam benim oğluşum olcek o zamaaann
bi çirkinleştim sivilce çıkmayan yüzünden sivilce eksik olmuyooo
kalçam aynen duruyoo karnım sipsivri çıktı hadi baalım cumaya anlıcaz ak koyun kara koyun

Back
X