• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

maviş erkek çocuklarında annem der karın sivri olurmuş ama kalçadan kilo alınmazmış ve anne çirkinleşirmiş kız çocuklarında anneye bir güzellik gelirmiş artık ne kadarı doğru bilinmez

cnm karnım var zaten öne giden ama basende genişleme oluyormuş kızda sanırım kalça daha biçimli çıkarmış...valla çirkin lik olayını bilmiyorum ama kayınvalidem eşime bayagı güzelleşti demiş bende makyajdandır diyom ama bakalım..valal beni gören herkez aynı şeyi söylüyo... evet kızda çirkinleşir erkekte güzelleşirmiş..ama sivilce falan degil çirkinlik genelde gebelerin hepsinde sivilcelenme oluyor...simaya oturan güzellikten bahsediyorlar ..bakalım dogrumu yalanmı..

kendimce diyom ne kadar güzel bayan ama bir sanatçıya benziyor asideki kıza benzetiyom kaçtır sana söyleyecem ama unutuyom

ya bende diyom birine benziyo ama kim Allah iyiliğini versin sana diyom kartanesi

ya tabüü benim de ondan kalır yanım yok şakkıdı amaa kendi fotomu koyup nazarlara gelmiim dedim :roflol:
hani şu vodafone reklamındaki tarife varya işte o

cnm karnım var zaten öne giden ama basende genişleme oluyormuş kızda sanırım kalça daha biçimli çıkarmış...valla çirkin lik olayını bilmiyorum ama kayınvalidem eşime bayagı güzelleşti demiş bende makyajdandır diyom ama bakalım..valal beni gören herkez aynı şeyi söylüyo... evet kızda çirkinleşir erkekte güzelleşirmiş..ama sivilce falan degil çirkinlik genelde gebelerin hepsinde sivilcelenme oluyor...simaya oturan güzellikten bahsediyorlar ..bakalım dogrumu yalanmı..

bence benim simama hiç güzellik oturmadı ben beğenmiyom kendimi şu sıralar
ama kalçama ve göğüslerime güzellik oturdu :roflol:
neyim olcek o zaman benim? :roflol:

maviş bende çirkinleştim evet sivilçe olurmuş
ama dediğin gibi simaya bir güzellik olurmuş ben çirkinleştim aynaya bilen bakmak istemiyom

benim oğlum oluck nasipse yüzümde bu hafta 2 tane sivilce çıktı onun dışında bir şey yok

popom küçüldü baya büyüktü kendilerii kaydirigubbakcemile3midem karnım büyüdüü ama karnım baya büyük 1 kilo almışım nasıl oluyır annamadım

benim kuzenim 22 haftalık oğlu olcek 10 kilo aldı hasbam boyuda kısacık yuvarlanıp dolaşcak yakındaa karnıda kocaman sanki yarın doğuma gidecekkaydirigubbakcemile2

nan destnaa senin de mi miden çıktı
ben de 1 kilo almışım ama karnım kocaman herkes 1 kilo aldıysan bu karın ne diyo annamıyom valla kalçadan bacaklardan verip karına mı aldık nan biz

bakalım bizim önümüzdeki haftalar durumumuz ne olacak kaç kiloda doğuracaz. bu arada doğumdan çok korkuyom

evet ya benimde karnım çıktı dışardan bakılsa sanki bir kilodan fazla almış gbi görünüyom dediğiniz gibi acaba diğer yerlerim zayıfladıda karnıma mı verdi kiloyu

nan destnaa senin de mi miden çıktı
ben de 1 kilo almışım ama karnım kocaman herkes 1 kilo aldıysan bu karın ne diyo annamıyom valla kalçadan bacaklardan verip karına mı aldık nan biz

evlendiğimde ne güzel 49 dum nan hamur işi davetler misafir 1 yılda 10 kilo al 59 la hamile kal olcek işmii bir tane eşofmanım var pantolon gibin zor geçiyordu popomdan şindi gayet rahat giyom anlamadım kız katanesii her şeyimiz komik nankaydirigubbakcemile3 namazı kılıp çıkmam lazımm derse geçkalacam tüm annelerii ve ve karnındaki güzel melekleri öptümm

Back
X