tatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canımya ben bişiy sorucam ama utanıyorumda pofff nasıl desem şeyimde gıdıklanma hissediytorum sanki böyle kaşıyınca geçecek ama dokunmaya çekiniyorum bugündür devamlı oluyor. böyle bişeyi olan var mı hiç aranızda yada neden böyle oluyordur aceppppppppp
Sakıncası yok cnm 50/1 çıktı sadece konuyu görür görmez yüreğim daralıyor artık ne bize nede başkasına birşey olsun..Kartanem güzel yazmış hatırlama hatırlama:)Az sonra çıkıcam zaten annemi bekliyorum hala buçuk gibi gelecek kafam dağılsın yeterince düşünüyorum inanın beynimi bugün yerinden çıkarıp şuraya biryere koymak istiyorum dinlensin diye..Allahım büyüktür çok büyük..
hımmm anladım canım öncelikle hatırlattığım için kusura bakma ben o günleri yaşadığım için seni çok iyi anlaya biliyorum inan doktorlarda çok abartıyorlar biz hamileleri korkutuyorlar inanıyorumki seninde yarın sonuçların temiz çıkacak rabbim yüzüne güler inşallah :Saruboceq::Saruboceq: