lennn pozitif anne şaka ettim yaaaa
sonuçlar süper çıkacak merak etme dedim Şeniz
nan iki dakkada bunalıma soktun bizi müneccim sandım birden seni ha aklımdan binbir türlü senaryolar geldi bu gacı nerden gördü sonuçları diye ya kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lennn pozitif anne şaka ettim yaaaa
sonuçlar süper çıkacak merak etme dedim Şeniz
yaaa :çok üzgünüm:
çay içceme onu içem barii dediydiiimmm :çok üzgünüm:
nan iki dakkada bunalıma soktun bizi müneccim sandım birden seni ha aklımdan binbir türlü senaryolar geldi bu gacı nerden gördü sonuçları diye ya kaydirigubbakcemile
kızlar bir saat sonra karnımdaki bebeğimi kızım yada oğlum diye sevmeye başlıycam allahın izniyle ve testlerimizde yapılcak 4 te randevum var![]()
bende ilk baslarda kakaolu süt iciyodum bilmiyodum kabiz yaptigini sonra tecrübeyle sabitlendikaydirigubbakcemile3kakaoyu biraktim cilekli ahududulu süt iciyorum...sonuç şu kiii gene yok gene yok anacımm
hee dur bakalım cuma sorayım dr. a benim iç karnım genişmiymiş deyüü belkim ondandıır
anaa kız ben bi haftadır akşam sütünden ekstra kakaolu süt alıyom gündüz ondan içiyom hazır
o bende şişkinlik mi yapıyoküüü
kızlar bir saat sonra karnımdaki bebeğimi kızım yada oğlum diye sevmeye başlıycam allahın izniyle ve testlerimizde yapılcak 4 te randevum var![]()
ben normalde hiiiç süt içemem, ağır geliyo. şimdi light ama 0 yağlı süt içiyorumm, bazen de içine bal katıyom....öyle dene bak
bende ilk baslarda kakaolu süt iciyodum bilmiyodum kabiz yaptigini sonra tecrübeyle sabitlendikaydirigubbakcemile3kakaoyu biraktim cilekli ahududulu süt iciyorum...
hayatimda sütün tadina hamile kaldiktan bakmis olan ben ve annemin kakaolu süte akilllara zarar yorumu ....... accik gülün...
"öyle kakaolu süt falan icme sütü dogal ic, sonra bebek zenci olur":roflol:
canim annem yaa ilk torunya kafayi yicek nerdeyse
ohh ne güsel yaa inş canım en yakın zamanda hatta bana yemeğe gelin kıs sizcanımcımm gittik suluhanın önünde buluştuk ben önce gitmişim bekliyom mor etekli bi hatun gelsin deyuu :roflol: çok komik yaa soona da orda hemen yemeğe oturduk yimek yedik iki lafın belini kırdık geldik ebisce çook çok tatlı maşallahh bayıldım vallaaa
inş. seninle de en yakın zamanda biraraya gelelim :1hug:
ya cidden beratefe kaç gündür yok mavişimde gelmemiş zeytinde bitirsin artık yaw arayı uzattıya bu arada beratefeyi maviyi karazeytini gören varmı gelmediler
gerçi karazeytinin taşınma işleri vardı
bebek zenci doğarsa kocan annenle aynı yorumu yapmaz emmee :roflol: :roflol:
kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
Aminn Kartanem bakın buda bir örnek daha sizze bol bol bakın böyle güzellikler dünyaya getiricez:roflol::roflol:
Azıcık çoşturayım siziii
![]()
kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
tatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canım
sakin sütü kakao yada nesquikle icmeyin deli gibi kabiz olursunuz demedi demeyin sengözlerimebaksanab
cilek tozlari var onlari deneyin daha iyi tadi var hemde kabiz yapmiyo
bende ilk baslarda kakaolu süt iciyodum bilmiyodum kabiz yaptigini sonra tecrübeyle sabitlendikaydirigubbakcemile3kakaoyu biraktim cilekli ahududulu süt iciyorum...
hayatimda sütün tadina hamile kaldiktan bakmis olan ben ve annemin kakaolu süte akilllara zarar yorumu ....... accik gülün...
bebek zenci doğarsa kocan annenle aynı yorumu yapmaz emmee :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:bebek zenci doğarsa kocan annenle aynı yorumu yapmaz emmee :roflol: :roflol:
karazeytin en son sizle buluştuktan sonra görüldü naptınız kıza çabuk söleya bu arada beratefeyi maviyi karazeytini gören varmı gelmediler
gerçi karazeytinin taşınma işleri vardı
senin kızın olcek canım alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3delüüüü
asebaaa benimkinin cinsiyeti ne çabuk sööleee
benim koca aradi yemek siparis etti sanki ben lokantayim burda birazdan evde olur
ben yemege giriseyim anca piser hadi bebislere dikkat edin