2009 Kasm Anneleri

nan iki dakkada bunalıma soktun bizi müneccim sandım birden seni ha aklımdan binbir türlü senaryolar geldi bu gacı nerden gördü sonuçları diye ya kaydirigubbakcemile

müneccimim tabi iyi çıkacak alla alla
aklınıza kötü bişey getirmeyin

hem ben burdan sizin sonuçları nasıl göreyim :1rolleyes:

sonuç şu kiii gene yok gene yok anacımm
hee dur bakalım cuma sorayım dr. a benim iç karnım genişmiymiş deyüü belkim ondandıır

anaa kız ben bi haftadır akşam sütünden ekstra kakaolu süt alıyom gündüz ondan içiyom hazır
o bende şişkinlik mi yapıyoküüü
bende ilk baslarda kakaolu süt iciyodum bilmiyodum kabiz yaptigini sonra tecrübeyle sabitlendikaydirigubbakcemile3kakaoyu biraktim cilekli ahududulu süt iciyorum...

hayatimda sütün tadina hamile kaldiktan bakmis olan ben ve annemin kakaolu süte akilllara zarar yorumu ....... accik gülün...
"öyle kakaolu süt falan icme sütü dogal ic, sonra bebek zenci olur":roflol:
canim annem yaa ilk torunya kafayi yicek nerdeyse

kızlar bir saat sonra karnımdaki bebeğimi kızım yada oğlum diye sevmeye başlıycam allahın izniyle ve testlerimizde yapılcak 4 te randevum var:emir_bebek:

ayy öğrenince çabuk gel bize de haber veerr
valla ebisceynen biz cuma öğrencez inşşallaah galiba ebiscenin oğlu olcekk :sm_cool:

ben normalde hiiiç süt içemem, ağır geliyo. şimdi light ama 0 yağlı süt içiyorumm, bazen de içine bal katıyom....öyle dene bak

yok canım ben zaten içebiliyom çok şükür hem de dana kadar bardakla akşamları
ama gündüz de işyerine kutu sütlerden almıştım
kakaolu olanından alıyodum amaa değişiklik olsun diyee normalinden mi içsem kii

bende ilk baslarda kakaolu süt iciyodum bilmiyodum kabiz yaptigini sonra tecrübeyle sabitlendikaydirigubbakcemile3kakaoyu biraktim cilekli ahududulu süt iciyorum...

hayatimda sütün tadina hamile kaldiktan bakmis olan ben ve annemin kakaolu süte akilllara zarar yorumu ....... accik gülün...

bebek zenci doğarsa kocan annenle aynı yorumu yapmaz emmee :roflol: :roflol:

canımcımm gittik suluhanın önünde buluştuk ben önce gitmişim bekliyom mor etekli bi hatun gelsin deyuu :roflol: çok komik yaa soona da orda hemen yemeğe oturduk yimek yedik iki lafın belini kırdık geldik ebisce çook çok tatlı maşallahh bayıldım vallaaa
inş. seninle de en yakın zamanda biraraya gelelim :1hug:
ohh ne güsel yaa inş canım en yakın zamanda hatta bana yemeğe gelin kıs siz
ya bu arada beratefeyi maviyi karazeytini gören varmı gelmediler
gerçi karazeytinin taşınma işleri vardı
ya cidden beratefe kaç gündür yok mavişimde gelmemiş zeytinde bitirsin artık yaw arayı uzattı

bencede:roflol::roflol::roflol:

kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım

ooooo afiyet olsun.. yakınsınız buluşun tabii alkisalkisalkis

Aminn Kartanem bakın buda bir örnek daha sizze bol bol bakın böyle güzellikler dünyaya getiricez:roflol::roflol:

Azıcık çoşturayım siziii

45.jpg

ayyy ben bunun popişini yerim yaaaww:asigim:

kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama

cerincim çok geçmiş olsun.. umarım önemli bişeyin yoktur.. :Saruboceq:

tatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canım

sabun mu :1shok: kııızzz sabun kurutur.. o da kaşıntı yapar sonra... benimde kaşıntım var kültür aldırıp baktırıcam.. en doğrusu bu bence a.s

sakin sütü kakao yada nesquikle icmeyin deli gibi kabiz olursunuz demedi demeyin sengözlerimebaksanab
cilek tozlari var onlari deneyin daha iyi tadi var hemde kabiz yapmiyo

yaaaa:1shok: bak ben bunu bilmiyodumm... sağol canım uyardığın için.ben de kızlara kakaoyla için demiştim :utangac: ayy az kalsın benim yüsümden kabız olceklermiş :delphin:

ayy canım yaaaaaa... :roflol::roflol:

yaneee. şey hayatım hamileyken kakaoyu fazla içmişimdeee sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:

hııııı kızlar dün siz burda bthcg oranına göre tahmin yapıyodunuz. bende not aldımmm. eve gider gitmez yemedim içmedim hemen dosyaları döktüm ortaya kaydirigubbakcemile3

bt hcg oranım 78. ... yani bu durumda bana kız geliyoooo
ham,iş kalmadan önce takvime baktırmıştım ona göre de kız
sevil de kız dedi
çin takvimi de öle diyo kız, kız, kız hihoyyyt

eğer tüm bunlara rağmen erkek olursa bu takvim işleri benim için bitmişti.. daha da bakmam vallaha :1closedeyes:

ya bu arada beratefeyi maviyi karazeytini gören varmı gelmediler
gerçi karazeytinin taşınma işleri vardı
karazeytin en son sizle buluştuktan sonra görüldü naptınız kıza çabuk söle
beratefe çook oldu kayıp
mavi de dün burdaydı

delüüüü
asebaaa benimkinin cinsiyeti ne çabuk sööleee
senin kızın olcek canım alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek:

benim koca aradi yemek siparis etti sanki ben lokantayim burda birazdan evde olur
ben yemege giriseyim anca piser hadi bebislere dikkat edin

şekercim bence zenci filan olmaz amma, bence sen yine de aromalı katkılı süt içmeee, bana güven..sengözlerimebaksanab

Selammmmmmmmmmmmmmm ben geldımmmmmmmmmm
kızlar okadra yoĞunum kı bırakın sıteye gırmeyı 6 bıle cıkamıyorum nasıl bır haftadır bılmıyourm ..............

Acayıp sıkıldım yoruldum.....

GecmıŞı okuma gıbı bır Şansım yok ama bırı bana hemen cık cınsıyet konusunda Özet gecsın acılınden cÜnkÜ artık herkezınkı bellı olmuŞtur sanırsam...

Benım dr randevum 1 hazıran pazartesı gıdecem ınŞallah

haaaaaaaa unutmadan garıpden bebeĞımın pıt ptılarını hıssedıyorum.. Dr demıŞtı 2 gecelıkte daha erken hıssedılır dıye ama tam net deĞıl arada bır .... ınanın kızlar hamılelıĞın en gÜzel tarafııııııııııııı her yerı gÜzel ama bu ayrı ıÇınde hıssetmek Çok ayrııı

Back
X