Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhhh yarın seninki göstertirde valla bende rahatlarım doğacak hala cocuğun cinsiyetini bilmiyoz kaydirigubbakcemile3
nazlım evet kötü bir şey olmayacak artık 9 ayımız sorunsuz geçsin inşallah kaldı 6 ay aslında çogumuz bitti 3 ayı hatta 4 bitenlerde var hayırlısı olsun balım..cinsiyetlerde ögreniliyor sanırım ayy darısı başımıza ...
Nazlicim gözün aydin canim benim.. cok sevindim inanki.. bizler zaten bisey cikmayacagini biliyorduk.. ama keske sende üzülmeseydin bugüne kadar.. olsun simdi hersey gecti cok sükür.. önünde kocamaan bi 5 ay var seni bekliyor.. hayirlisiyla kucagimizada almak nasip olsun yavrularimizi..
buarada doktorum bana üclü yapmicak ama yaptirmasammi diye düsünüp duruyorum.. ikilim 956/ 1 cikmisti.. hakkimizda hayirlisi Allahtan haziran 5te randevum var cinsiyeti ögreniriz insallah..
:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.NAZLIM bugun artık senin be bebikonun şerefine ağlamak uzulmek yokkkkk gülmek var mutlu olmak varrr Şeniz
Bumudur Budur :hooray::hooray::hooray::hooray:güzel haberlerle döncem elbet anam kasım anasıyız biz:lepi:hihoyyyt
Nazlı cinsiyetini öğrendi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seninki yien göstermez bak görürsünşakkıdı
kuşlar ben de yarın sabah gidiyorum üçlü içina.s
kııııııız bendede garanti vardır ha.bende eskiden yerdim çiğ çiğ sonra tenyamıydı neydi ondan olmuştu 10 yıl önce falan.ya doktoruma sorammı bilemedim bugün.adama o kadar soracak şey vardıki şimdi hiçbiri aklıma gelmiyo yaaaaaa.
allah razı olsun allah uzun ömürler versin canımcım
içten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.
ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?
Bumudur Budur :hooray::hooray::hooray::hooray:
Yok cnm öğrenmedim yaa gidersem öğrenip gelirim belkide ama eşim gidecek bakalımkafamçokkarıştı:uhm:
ağzını hayra aç kız :mymeka:
valla krsip kasım anaları çok karıştıracaz.bazen diyorum kim kim gidecekti doktora kim cinsiyeti ögrenmişti diye..
:roflol:üleynnn bukadar kasım anası olurmu doktorlar kasım ayın doğrtma rekoru kıracaklar heeee:roflol::roflol:
senden de iyi haberler bekliyoruz sekerimkuşlar ben de yarın sabah gidiyorum üçlü içina.s
iyiyiz seker sen nasilsin bebisin nasilslm bayanlar nasılsınızx bakem
anacim seninki edepli terbiyeli, usturuplu cocuk diye dedimağzını hayra aç kız :mymeka:
:roflol: :roflol:
dün diyom otururken hadi artık hareket etsenee diyee kociş kızıyo bana :roflol:
ben de napim artık kendi haline bıraktımm o benden inat çıktı![]()
kartanesi ebisceynen buluştunmu dün..?
slm bayanlar nasılsınızx bakem