2009 Kasm Anneleri

ewet canım boşa demiyorum küççük anneyim diye ama bu kazara oldu yaw yoksam şöle 4-5 sene sonra yapacaktım kısmette sizinle tanışmak varmış işte:1hug:

:oklava: nereye 4 - 5 sene bekliyon kızııııımm sen aslan gibi 2009 kasım anasısınn FARK VAR kasım anası olmak ayrıcaluktur demiii süprizzzzz :hooray:

ewet canım boşa demiyorum küççük anneyim diye ama bu kazara oldu yaw yoksam şöle 4-5 sene sonra yapacaktım kısmette sizinle tanışmak varmış işte:1hug:
yaşça büyüğğünüz benim herhalde
ya geçen bikinimi denedim aman allahım gözlerim fırladı yerinden :1shok: kızlar benim bu memişler çılgınlar gibi büyüdü napacam laaaa abbbaaaooww yakında balon görevi görüp beni uçuricikler deyü korkuyom haa :roflol:
hiç sorma gitsin benimde aynen büyüdükçe büyüdü sinirlerim bozuluyor ne olacak halimiz
İtekcim sağol birtanem benim a.s. a.s.

Akşam üzeri eşim faksı alıp doktora gidecek ozaman sorar ama bu tahlil en önemlisi 5 liyi veriyor erken sonuç gerisinde sorun yok dediler ama cinsiyet ondamı olur bundamı inan bilmiyorum.Ben gidince öğrenirim tabii gösterirse:)))

hayırlı haberlerle gel inşallh

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunumm dün 3 lü test için kan verdim salı günü çıkıcak hayırlısıyla inşş. bugünde hastaneydim doktor bi ultrason var gel dedii çok ayrıntılıymış gittim sıra aldım tam yazdırıcam ultrasonu doktor acil ameliyeta girdii bekledik yarım saat neyse 10 hazirana gün aldım doktoru beklerken cildiyeeye numra aldım güneş e çıkınca ellerim kaşınıyoo krem verdii çatlaklar için bir solüsyon verdii öneml
olan birden kilo almamak dedii çok yoruldum yaa üstümden sankii tır geçtii sizde ne var ne yok geçmişi okuyim kartenesi buluştunmu ebisceylenn

:oklava: nereye 4 - 5 sene bekliyon kızııııımm sen aslan gibi 2009 kasım anasısınn FARK VAR kasım anası olmak ayrıcaluktur demiii süprizzzzz :hooray:

tabi canım öle tabiiiii.ama 6 ay sonraki halimi düşününce ben ne yapacağım diyorum.oğluşum 14 aylık olacak birde bu bebişim valla işim çok zor ama hayırlısı.şimdiden ikiz annelerine allah sabır versin

hepsi şehaneee benim koca öldürür beni onlardan birdanesini giyip dışarı çıkarsam :mymeka: şöyle kapalılar için uygun hallicelerden yokmuuuuuu

disari cikmicaksin anacimm plaja gitcen plaj disari sayilmazkaydirigubbakcemile3
kapali hallice yok tatlim bende baktim hamiel mayosu diye aradim koskoca ay-yildiz olmus ama bi hamiel mayosu üretememis:dilcikar:

ya geçen bikinimi denedim aman allahım gözlerim fırladı yerinden :1shok: kızlar benim bu memişler çılgınlar gibi büyüdü napacam laaaa abbbaaaooww yakında balon görevi görüp beni uçuricikler deyü korkuyom haa :roflol:

ben cesaret edip gecen yaz aldigim ikisinide deneyemedim..mayo bakyiorum simdi hamieler icin karin yeri genis olandankaydirigubbakcemile3.zaten normal bikini gebe karida güzel durmuyo
memeler sorma yaa bende de ayni dert var kocaman oldular damarlari belli oluyo:kızgın:

ayy benim herifte ayni doktor herhangi bir güne randevu veriyo benimki eve geliyo calisma planina bakiyo eger o gün uygun degilse randevu gününü degistiriyo sinir ediyo beni..
doktorda benden cok konusuyo soruyo sanirsinki o dogurcak.
dün aksamda diyo sen bebegi alip heryere gidiyon azcikta bana versen keske ben tasisam
delirdi benim herif...simdiden böyleyse dogunca birakip tuvalete bile gidemez bu gidisle
:bbo:
kaydirigubbakcemile3
....kıs uluorta söyleme olan var olmayan var şimdi kartanesi kıskanır benimki oynamıyor diye:roflol:
söylendi ki zaten, delü gacı:jeyyar:

şimdi baktım en sondaki mayo azcık kapalı onu evde bilem giyemem kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunumm dün 3 lü test için kan verdim salı günü çıkıcak hayırlısıyla inşş. bugünde hastaneydim doktor bi ultrason var gel dedii çok ayrıntılıymış gittim sıra aldım tam yazdırıcam ultrasonu doktor acil ameliyeta girdii bekledik yarım saat neyse 10 hazirana gün aldım doktoru beklerken cildiyeeye numra aldım güneş e çıkınca ellerim kaşınıyoo krem verdii çatlaklar için bir solüsyon verdii öneml
olan birden kilo almamak dedii çok yoruldum yaa üstümden sankii tır geçtii sizde ne var ne yok geçmişi okuyim kartenesi buluştunmu ebisceylenn

hayırlı haberlerle salı günüde gelirsin inşallah.

disari cikmicaksin anacimm plaja gitcen plaj disari sayilmazkaydirigubbakcemile3
kapali hallice yok tatlim bende baktim hamiel mayosu diye aradim koskoca ay-yildiz olmus ama bi hamiel mayosu üretememis:dilcikar:

ben cesaret edip gecen yaz aldigim ikisinide deneyemedim..mayo bakyiorum simdi hamieler icin karin yeri genis olandankaydirigubbakcemile3.zaten normal bikini gebe karida güzel durmuyo
memeler sorma yaa bende de ayni dert var kocaman oldular damarlari belli oluyo:kızgın:

kız en sondakine bak bidanecik numunelik yapmışlar tek renk morrr

neyse kıslar ben oğluşu uyutmuşken eccik uyuyayım sonra akşam 9 oluyor uyumaya başlıyorum canım kocişte yalnız kalıyor.pc açık gelince okurum hepciğini

ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şey:nazar: debelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool:

nazlı teyzesi benim oğluşumu neden eklemedin listeye heyecandan geçmişi okumadın tabi biz dün dr gittik pipimizi gördük :nazar:

kız en sondakine bak bidanecik numunelik yapmışlar tek renk morrr
ben tankini sevmiyorum ama:1closedeyes:
oldumu tam olsun ne öyle göbegi kapali ama donuyla birlesmiyo..
hem bu killanmis göbekle bikini giyersem hic hos durmazdelikafadulden
kovarlar beni plajdan
bide benim göbek deligimde ameliyat izi var kimse bilmio ameliyat oldugumu onuda gizlemem gerek beni anca mayo paklaryerimseniben

ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şey:nazar: debelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool:

tatlım kayıyo saçma sapan di mi :asigim: ben de sabah ona sevinem dedim ama kartanem bırakmadıkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar içim dışıma çıktı ammada yazmışsınız başım çok ağrıdı evi biraz toparliim temizliyim gelirim inşş

nazlıcım hayırlı güzel haberlerle geliceğinii biliyordum inşş hepimizin testlerii iyi çıkıcak

sgumuş oğlun olucakmış hayorlısıı olsun prensler prensesler geliyor kasıma inşş bu arada hastanede büssürü hamile vardı konuştuk çoğunnki erkek 3 tanede kız vardı

çok güzel dimiii ayyy :ecrin_bebek: amaaa kartanesü duymasın başlar bebişi dürtmeye naniknanik

Back
X