cerin yeni okudumda kanamam düşük tehlikesindemiş rabbim yerdımcın olsun hepimize dikkat et iş yapma
saol canım yatıyorum zaten dua edin kızıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cerin yeni okudumda kanamam düşük tehlikesindemiş rabbim yerdımcın olsun hepimize dikkat et iş yapma
ewet canım boşa demiyorum küççük anneyim diye ama bu kazara oldu yaw yoksam şöle 4-5 sene sonra yapacaktım kısmette sizinle tanışmak varmış işte:1hug:
yaşça büyüğğünüz benim herhaldeewet canım boşa demiyorum küççük anneyim diye ama bu kazara oldu yaw yoksam şöle 4-5 sene sonra yapacaktım kısmette sizinle tanışmak varmış işte:1hug:
hiç sorma gitsin benimde aynen büyüdükçe büyüdü sinirlerim bozuluyor ne olacak halimizya geçen bikinimi denedim aman allahım gözlerim fırladı yerinden :1shok: kızlar benim bu memişler çılgınlar gibi büyüdü napacam laaaa abbbaaaooww yakında balon görevi görüp beni uçuricikler deyü korkuyom haa :roflol:
İtekcim sağol birtanem benim a.s. a.s.
Akşam üzeri eşim faksı alıp doktora gidecek ozaman sorar ama bu tahlil en önemlisi 5 liyi veriyor erken sonuç gerisinde sorun yok dediler ama cinsiyet ondamı olur bundamı inan bilmiyorum.Ben gidince öğrenirim tabii gösterirse:)))
hayırlı haberlerle gel inşallh
bu arada canım Rabbim sana da şifa versin. benim boğazım bir şekilde geçer boşver. senin kanaman olmasın yeter ki.a.s.
klava: nereye 4 - 5 sene bekliyon kızııııımm sen aslan gibi 2009 kasım anasısınn FARK VAR kasım anası olmak ayrıcaluktur demiii süprizzzzz :hooray:
hepsi şehaneee benim koca öldürür beni onlardan birdanesini giyip dışarı çıkarsam :mymeka: şöyle kapalılar için uygun hallicelerden yokmuuuuuu
ya geçen bikinimi denedim aman allahım gözlerim fırladı yerinden :1shok: kızlar benim bu memişler çılgınlar gibi büyüdü napacam laaaa abbbaaaooww yakında balon görevi görüp beni uçuricikler deyü korkuyom haa :roflol:
kaydirigubbakcemile3ayy benim herifte ayni doktor herhangi bir güne randevu veriyo benimki eve geliyo calisma planina bakiyo eger o gün uygun degilse randevu gününü degistiriyo sinir ediyo beni..
doktorda benden cok konusuyo soruyo sanirsinki o dogurcak.
dün aksamda diyo sen bebegi alip heryere gidiyon azcikta bana versen keske ben tasisam
delirdi benim herif...simdiden böyleyse dogunca birakip tuvalete bile gidemez bu gidisle
:bbo:
söylendi ki zaten, delü gacı:jeyyar:....kıs uluorta söyleme olan var olmayan var şimdi kartanesi kıskanır benimki oynamıyor diye:roflol:
merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunumm dün 3 lü test için kan verdim salı günü çıkıcak hayırlısıyla inşş. bugünde hastaneydim doktor bi ultrason var gel dedii çok ayrıntılıymış gittim sıra aldım tam yazdırıcam ultrasonu doktor acil ameliyeta girdii bekledik yarım saat neyse 10 hazirana gün aldım doktoru beklerken cildiyeeye numra aldım güneş e çıkınca ellerim kaşınıyoo krem verdii çatlaklar için bir solüsyon verdii öneml
olan birden kilo almamak dedii çok yoruldum yaa üstümden sankii tır geçtii sizde ne var ne yok geçmişi okuyim kartenesi buluştunmu ebisceylenn
disari cikmicaksin anacimm plaja gitcen plaj disari sayilmazkaydirigubbakcemile3
kapali hallice yok tatlim bende baktim hamiel mayosu diye aradim koskoca ay-yildiz olmus ama bi hamiel mayosu üretememis:dilcikar:
ben cesaret edip gecen yaz aldigim ikisinide deneyemedim..mayo bakyiorum simdi hamieler icin karin yeri genis olandankaydirigubbakcemile3.zaten normal bikini gebe karida güzel durmuyo
memeler sorma yaa bende de ayni dert var kocaman oldular damarlari belli oluyo![]()
size iyi mesailer ben çıkam namz kılayım daha pazara gidecem by
size iyi mesailer ben çıkam namz kılayım daha pazara gidecem by
ben tankini sevmiyorum ama:1closedeyes:kız en sondakine bak bidanecik numunelik yapmışlar tek renk morrr
ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şeydebelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool:
ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şeydebelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool: