tatlım kayıyo saçma sapan di mi :asigim: ben de sabah ona sevinem dedim ama kartanem bırakmadıkaydirigubbakcemile3
ben bişey demedim :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım kayıyo saçma sapan di mi :asigim: ben de sabah ona sevinem dedim ama kartanem bırakmadıkaydirigubbakcemile3
çok güzel dimiii ayyy :ecrin_bebek: amaaa kartanesü duymasın başlar bebişi dürtmeye naniknanik
elifcimm eevet kımıldıyor oyunuyor dimii ne güzzell yaa sabah erken saatlerde çok oluyor birden benimkide ilerledii önceden günde bi kez falan oluyorduu şimdii çok ça oluyorr artkın 200 gram olmuş iyice hissettiriyor kendinii bir dahaki aylar tekmeyii basacaklar bizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yauww bu arada bacılar bende çin takvimi şerefsizi tutmadı kandırıldım :1closedeyes: fr beta hcg 2li testte 50'nin altında olunca erkek diolardı o da tırtttt ekşi hiç istemedi canım hep datlu istedi hani ye tatlıyı doğur atlıyı idi :uhm: benim kızım tüm değerleri alt üst ettü heeee :jeyyar:
kaynanacığım ve tayfasının yüzü düştü kızı duyunca teselli nameleri edilio olsun sağlıklı olsunda kısmet falann :dilcikar:
anam banada mayo lazım ama ayyıldızda sadece bir tane gördüm sitesinde mağazasına gidip bakacağım ben belki orda vardır hem orası indirimli satış mağazası kadıköyde ben hep ayyıldızdan alıyorum indirimli kaydirigubbakcemile3
ulen kartanesüynen uğraşmayın gııııııııı :teselli:
a.s.
kız ben karnımı dinliyyoomm şu an sadece içtiğim suların etkisiynen wcye git sinyali veriyo başka da bişeycik yok valla
bak nesli eklemis onlarin arasinda güzel olanlar var
banada internetteki fiyatlar cok pahali geldi acikcasi zaten 1 ay bile giyemicem okadar para dökemem..onun yerine yavrusuma kiyafet alirim
a.s.
kız ben karnımı dinliyyoomm şu an sadece içtiğim suların etkisiynen wcye git sinyali veriyo başka da bişeycik yok valla
elifcimm eevet kımıldıyor oyunuyor dimii ne güzzell yaa sabah erken saatlerde çok oluyor birden benimkide ilerledii önceden günde bi kez falan oluyorduu şimdii çok ça oluyorr artkın 200 gram olmuş iyice hissettiriyor kendinii bir dahaki aylar tekmeyii basacaklar bizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
çok güzel dimiii ayyy :ecrin_bebek: amaaa kartanesü duymasın başlar bebişi dürtmeye naniknanik
gitmem banane sen oraya gelmiyonlülülülülülügit kooş koş elifsunun topicine eksik kalma Çok üzgünüm çoook
gitmem banane sen oraya gelmiyonlülülülülülü
´kartanem bak ben sana diyorum ic karnin genis deye kac kilosun dogruyu söyle:uhm:
yauww bu arada bacılar bende çin takvimi şerefsizi tutmadı kandırıldım :1closedeyes: fr beta hcg 2li testte 50'nin altında olunca erkek diolardı o da tırtttt ekşi hiç istemedi canım hep datlu istedi hani ye tatlıyı doğur atlıyı idi :uhm: benim kızım tüm değerleri alt üst ettü heeee :jeyyar:
kaynanacığım ve tayfasının yüzü düştü kızı duyunca teselli nameleri edilio olsun sağlıklı olsunda kısmet falann :dilcikar:
55 kiloyum kıız
o da daha yeni 1 kilo aldım işte hamile kaldığım günden beri 54 kiloydumm
iç karnım nasıl geniş yaaaa
ben ince bi hatun idim ama belim kalınlaştı şimdi![]()
ya dün bi bayan aaa sen nişanlandın mı dedi yoo evliyim dedim ben de bebek var mı dedi 4 aylık dedim gerçi 4.5 aylık oldk nerdeyseeee kilonda iyiymis
tamam bak tam teshis gelio senin velet cok tembel..
saka biyana simdi internette arastiriyorum 20 -22 ye kadar hissedilmemesi normalmis
kızlar benim yanlar vardı şimdi iyice çıktı.bu arada bende iki buçuk kilo almışım çokmu yoksa normalmi.
ya dün bi bayan aaa sen nişanlandın mı dedi yoo evliyim dedim ben de bebek var mı dedi 4 aylık dedim gerçi 4.5 aylık oldk nerdeysee
aaa 4 aylık bebek öle mi olur karnın yok hiç dedi senağlama
kızlaaar bebişim büyümedi mi benim yaa
kadın benim evli olduğumu bile tahmin etmemiş o kaa yanii sevinmiştim gerçi emme bebişim büyümediysee