2009 Kasm Anneleri

çok güzel dimiii ayyy :ecrin_bebek: amaaa kartanesü duymasın başlar bebişi dürtmeye naniknanik

yok anaam artıık hhiiç umrumda diil keyfi bilir ne zaman hoplarsa artıık :1closedeyes:
amaa ben ona doğunca yapcaamı biliyooommm ısırcam poposundan delikafadulden

elifcimm eevet kımıldıyor oyunuyor dimii ne güzzell yaa sabah erken saatlerde çok oluyor birden benimkide ilerledii önceden günde bi kez falan oluyorduu şimdii çok ça oluyorr artkın 200 gram olmuş iyice hissettiriyor kendinii bir dahaki aylar tekmeyii basacaklar bizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

töööbe estağfirulaaaaahhh
kızııım gidin bebiş hareketi topicine yazın nan olan var olmayan var ben gidip bakıyomuyum o topice alla allaaa :dilcikar:

yauww bu arada bacılar bende çin takvimi şerefsizi tutmadı kandırıldım :1closedeyes: fr beta hcg 2li testte 50'nin altında olunca erkek diolardı o da tırtttt ekşi hiç istemedi canım hep datlu istedi hani ye tatlıyı doğur atlıyı idi :uhm: benim kızım tüm değerleri alt üst ettü heeee :jeyyar:
kaynanacığım ve tayfasının yüzü düştü kızı duyunca teselli nameleri edilio olsun sağlıklı olsunda kısmet falann :dilcikar:

alla alla manyakklaara bak beee
kız olsun çamurdan olsun diyeydiiinn kaydirigubbakcemile2

nesli benim begendigim modelleride eklemissin sagol ücüncü sirada düz pembe olani güzel aynisinin siyahini görmüstüm onu alcam galiba

anam banada mayo lazım ama ayyıldızda sadece bir tane gördüm sitesinde mağazasına gidip bakacağım ben belki orda vardır hem orası indirimli satış mağazası kadıköyde ben hep ayyıldızdan alıyorum indirimli kaydirigubbakcemile3

bak nesli eklemis onlarin arasinda güzel olanlar var
banada internetteki fiyatlar cok pahali geldi acikcasi zaten 1 ay bile giyemicem okadar para dökemem..onun yerine yavrusuma kiyafet alirim

bak nesli eklemis onlarin arasinda güzel olanlar var
banada internetteki fiyatlar cok pahali geldi acikcasi zaten 1 ay bile giyemicem okadar para dökemem..onun yerine yavrusuma kiyafet alirim

gördüm canım neslinin eklediklerini
valla bende veremem bi dünya para bir defa giycez yazık günah ona vereceğimize bebişlerimize ciciler alırız hihoyyyt

a.s.
kız ben karnımı dinliyyoomm şu an sadece içtiğim suların etkisiynen wcye git sinyali veriyo başka da bişeycik yok valla

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

elifcimm eevet kımıldıyor oyunuyor dimii ne güzzell yaa sabah erken saatlerde çok oluyor birden benimkide ilerledii önceden günde bi kez falan oluyorduu şimdii çok ça oluyorr artkın 200 gram olmuş iyice hissettiriyor kendinii bir dahaki aylar tekmeyii basacaklar bizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

çok güzel dimiii ayyy :ecrin_bebek: amaaa kartanesü duymasın başlar bebişi dürtmeye naniknanik

kiprasti durdu simdi zavallim daha kücük ya bi tekmek atiyo bidaha gücünü toplayana kadar ertesi gün oluyokaydirigubbakcemile3

git kooş koş elifsunun topicine eksik kalma Çok üzgünüm çoook
gitmem banane sen oraya gelmiyonlülülülülülü
´kartanem bak ben sana diyorum ic karnin genis deye kac kilosun dogruyu söyle:uhm:

gitmem banane sen oraya gelmiyonlülülülülülü
´kartanem bak ben sana diyorum ic karnin genis deye kac kilosun dogruyu söyle:uhm:

55 kiloyum kıız
o da daha yeni 1 kilo aldım işte hamile kaldığım günden beri 54 kiloydumm
iç karnım nasıl geniş yaaaa
ben ince bi hatun idim ama belim kalınlaştı şimdi :kızgın:

kızlar benim yanlar vardı şimdi iyice çıktı.bu arada bende iki buçuk kilo almışım çokmu yoksa normalmi.

yauww bu arada bacılar bende çin takvimi şerefsizi tutmadı kandırıldım :1closedeyes: fr beta hcg 2li testte 50'nin altında olunca erkek diolardı o da tırtttt ekşi hiç istemedi canım hep datlu istedi hani ye tatlıyı doğur atlıyı idi :uhm: benim kızım tüm değerleri alt üst ettü heeee :jeyyar:
kaynanacığım ve tayfasının yüzü düştü kızı duyunca teselli nameleri edilio olsun sağlıklı olsunda kısmet falann :dilcikar:

çin takvimi şerefsizi mi kaydirigubbakcemile3

boşver elalemi canım hayırlı bi evladın olsun yeter.... kız olsun iki kuruş fazla olsun be anam :teytey:

55 kiloyum kıız
o da daha yeni 1 kilo aldım işte hamile kaldığım günden beri 54 kiloydumm
iç karnım nasıl geniş yaaaa
ben ince bi hatun idim ama belim kalınlaştı şimdi :kızgın:

ee kilonda iyiymis
tamam bak tam teshis gelio senin velet cok tembel..
saka biyana simdi internette arastiriyorum 20 -22 ye kadar hissedilmemesi normalmis

ee kilonda iyiymis
tamam bak tam teshis gelio senin velet cok tembel..
saka biyana simdi internette arastiriyorum 20 -22 ye kadar hissedilmemesi normalmis
ya dün bi bayan aaa sen nişanlandın mı dedi yoo evliyim dedim ben de bebek var mı dedi 4 aylık dedim gerçi 4.5 aylık oldk nerdeysee
aaa 4 aylık bebek öle mi olur karnın yok hiç dedi senağlama
kızlaaar bebişim büyümedi mi benim yaa
kadın benim evli olduğumu bile tahmin etmemiş o kaa yanii sevinmiştim gerçi emme bebişim büyümediysee

kızlar ben geldim
annemde kalıcam bu akşam geç cvp yazabilirim burda internet çok ağır...
test sonucumuzu aldık ve uzun uzun doktorumuzla konuştuk
moralim çok bozuk, yüzde yirmi down risk faktörü çıktı testim de :((
doktor aminiyo testi öneriyor.
ne yapıcam kızlar bilmiyorum yaaa sizden akıl almak istedim.

nan hareket eden var etmeyen var öyle ulu orta söylenirmi...benimde bir kere çimdiklenir igne batar kimin oldu onunda bebişten oldugunu söylediler emme bilmem artık...kartanesi benimde göbüş çıkmadı geçenlerde artık belli diyordum ama dün tüm gün kusunca olan göbekte gitti valla hiç birşey yemedigimden indigini söylüyorlar artık paniklemeye başladım acaba bebişe birşeymi oldu büyümüyormu diye...haftaya gitmeyi nasıl merakla bekliyorum ..yine sen iyisin yarın gidecen doktora ögrencen ne var ne yok diye şafak 7senağlamasenağlama

ya dün bi bayan aaa sen nişanlandın mı dedi yoo evliyim dedim ben de bebek var mı dedi 4 aylık dedim gerçi 4.5 aylık oldk nerdeysee
aaa 4 aylık bebek öle mi olur karnın yok hiç dedi senağlama
kızlaaar bebişim büyümedi mi benim yaa
kadın benim evli olduğumu bile tahmin etmemiş o kaa yanii sevinmiştim gerçi emme bebişim büyümediysee

datluuu benim ablam 7. ayında hafiften göbük olmuştu ama şindi tosssuunnnnn gibi oğluş doğurdu fallaaaaaa şu iç karın muabbeti varya harbi sende öle bi durum var heral öle duşunme buyuyodur yauww sengözlerimebaksanab

Back
X