ayy gülme krizine gireceğim yaaa bu ne oldu birde midesine taş bağlasın:roflol::roflol::roflol:
ay alemsin kız gülmekten öldüm acitasyon neymiş görmeyenler buyursun de haydiidelikafadulden
bu arada karazeytin taşınıyor beratefe nerelerdee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy gülme krizine gireceğim yaaa bu ne oldu birde midesine taş bağlasın:roflol::roflol::roflol:
kızım benim kociş gagalarına eder onların yarına dökülür hepsü merak etme sen :jeyyar:
kızım benim kociş gagalarına eder onların yarına dökülür hepsü merak etme sen :jeyyar:
kaynanan senin orda kalmanı istiyo gaaba kız :roflol:
ama sen kalırsan bebişin dönebileceğini düşünüyo gaaba
bebişin yeri anasının yanı dimi ama
Ne bilem ben bacım yaaa, belkim savas filan çıkarda ben ölür kalırım diye ümit ediyodur.
Bak evde zırıl zırıl aglıyorum kayınvalideye tlf acıp sonuc iyi cıktı dedim. Napıyım, simdi anlatırsam kesin bide yaşıma laf eder, onunlamı uğraşcam.....
gıı hadi kaynana gelmiyo da eltilere noluyo yaww insan kendine yapılmasını istermi kötükedihüso
gıı hadi kaynana gelmiyo da eltilere noluyo yaww insan kendine yapılmasını istermi kötükedihüso
süpperr sositososito
annem de anlatıyo da ben doğduğumda babannem gelmiş benim saf annem de eksiklenip kalkıp iş falan yapmış yemek falan yapmış heralde babannem de 2-3 gün durmuş gitmiş
ee sen iyiydin işleniyodun ondan durmadım ben demiş sonra da
bu da bana bi ders işte kılımı kıpırdatırsam yan gelip yatcam bebişimlee :sm_cool: :sm_cool:
süpperr sositososito
annem de anlatıyo da ben doğduğumda babannem gelmiş benim saf annem de eksiklenip kalkıp iş falan yapmış yemek falan yapmış heralde babannem de 2-3 gün durmuş gitmiş
ee sen iyiydin işleniyodun ondan durmadım ben demiş sonra da
bu da bana bi ders işte kılımı kıpırdatırsam yan gelip yatcam bebişimlee :sm_cool: :sm_cool:
Ne bilem ben bacım yaaa, belkim savas filan çıkarda ben ölür kalırım diye ümit ediyodur.
Bak evde zırıl zırıl aglıyorum kayınvalideye tlf acıp sonuc iyi cıktı dedim. Napıyım, simdi anlatırsam kesin bide yaşıma laf eder, onunlamı uğraşcam.....
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
gerizekaluuuulaar
neyse ben gidiyom anam hadi byeee
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
gerizekaluuuulaar
neyse ben gidiyom anam hadi byeee
ayy bende valla cehizimi ve evi kendim yerleştirdim ama onnar önce bi temizlik yapmışlardı tabe :) benimkiler ii galba:jeyyar:evet canım olabilir kız diyedir belki dertleri gerizekalının başkanlarııı
ara kız babanııı onlar rezil olcak sen ne diye utanıyonki
sonra da yüzlerine çarparsın açlıktan ölüyodum babam o kadar yoldan yemek getirdi deyüü
aah babacıım evlenceem zaman gelip evimi temizlemişti yaa hiç temizlik yapmayan adam allah bin kere razı olsun ama onlardan bi kişi bile gelmedi senağlama
nan sizden korkulur haa bütün giremedim bakamadım napionus die emme son sayfaları yakaladım bayıldım gülmekten acitasyon haaa:jeyyar:kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:
kuzum sen yanlış yerdesin reklamcı yönetmen yazar neyin olsaydın keşke bi mühendise göre hayal gücün fazla gelişmiş bence anam seni bi görse aha burda ki gacılar hayatta bunları senin yazdığına inanmazlar hee baby faceyap tabi kız hatta çorba tasıynan kuru ekmeği de bırak yattığın yerin başucunda :jeyyar: daha acıklı
biz senle nöbete gidip yimek yapak kız bu gacıya olmaz mı ?:roflol: :roflol: :roflol:
nan buna bi çözüm lazım 10 gün bele aç mı durcan sen yaww
BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..
kızlar ben geldim
annemde kalıcam bu akşam geç cvp yazabilirim burda internet çok ağır...
test sonucumuzu aldık ve uzun uzun doktorumuzla konuştuk
moralim çok bozuk, yüzde yirmi down risk faktörü çıktı testim de(
doktor aminiyo testi öneriyor.
ne yapıcam kızlar bilmiyorum yaaa sizden akıl almak istedim.
Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.
Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.
Çok ama çok mutsuzum........