2009 Kasm Anneleri

ayy gülme krizine gireceğim yaaa bu ne oldu birde midesine taş bağlasın:roflol::roflol::roflol:

ay alemsin kız gülmekten öldüm acitasyon neymiş görmeyenler buyursun de haydiidelikafadulden
bu arada karazeytin taşınıyor beratefe nerelerdee

kızım benim kociş gagalarına eder onların yarına dökülür hepsü merak etme sen :jeyyar:

süpperr sositososito
annem de anlatıyo da ben doğduğumda babannem gelmiş benim saf annem de eksiklenip kalkıp iş falan yapmış yemek falan yapmış heralde babannem de 2-3 gün durmuş gitmiş
ee sen iyiydin işleniyodun ondan durmadım ben demiş sonra da
bu da bana bi ders işte kılımı kıpırdatırsam yan gelip yatcam bebişimlee :sm_cool: :sm_cool:

kaynanan senin orda kalmanı istiyo gaaba kız :roflol:
ama sen kalırsan bebişin dönebileceğini düşünüyo gaaba
bebişin yeri anasının yanı dimi ama

Ne bilem ben bacım yaaa, belkim savas filan çıkarda ben ölür kalırım diye ümit ediyodur.

Bak evde zırıl zırıl aglıyorum kayınvalideye tlf acıp sonuc iyi cıktı dedim. Napıyım, simdi anlatırsam kesin bide yaşıma laf eder, onunlamı uğraşcam.....

Ne bilem ben bacım yaaa, belkim savas filan çıkarda ben ölür kalırım diye ümit ediyodur.

Bak evde zırıl zırıl aglıyorum kayınvalideye tlf acıp sonuc iyi cıktı dedim. Napıyım, simdi anlatırsam kesin bide yaşıma laf eder, onunlamı uğraşcam.....

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
gerizekaluuuulaar
neyse ben gidiyom anam hadi byeee

gıı hadi kaynana gelmiyo da eltilere noluyo yaww insan kendine yapılmasını istermi kötükedihüso

bi tanesi geldi saolsun da kapıdan nasılsın ii oldun mu dedi öğlene doğru kuçuk bebeki var onu uyutmuş arada geldi o geçti tamam ona lafım yokda diğerleri yandı içime oturdu şaka maka kırıldım hepsine :1closedeyes:
diğeri zaten gelmesün ona gıcığım bu sıralarrrr kötükedihüso

süpperr sositososito
annem de anlatıyo da ben doğduğumda babannem gelmiş benim saf annem de eksiklenip kalkıp iş falan yapmış yemek falan yapmış heralde babannem de 2-3 gün durmuş gitmiş
bu da bana bi ders işte kılımı kıpırdatırsam yan gelip yatcam bebişimlee :sm_cool: :sm_cool:

Valla benim babaannemi ben hiç tanımadım, annemle babam ilk evlendiklerinde annem babaannemin evine gelin gitmiş, anneme bugün sorun babaanneme hiç laf ettirmez. Melek gibi kadındı diye anlatır, kendi annesinden cok nazı gecmiş kayınvalidesine. Hatta öyleki biraz konusturun annemi rahmetli babama bile laf eder ama babaanneme ne laf eder nede ettirir.
Demekki her kayınvalide bir olmuyo, herşey kısmet..........

süpperr sositososito

walla öle bende kalmaya çalışmıştım ama annem yat biraz naz yap dedi canım benim görmüş geçirmiş kadın tecrübeli biliyor.bende yattım 15 gün sadece bebişle ilgilendim sadece annem gelince kalktım.kızım olursa anne naihatı olacak bu benden-tatlicadiarzu-

ya minik kuşş ağlamaaaa halt etmiş onlar senin yaşına kurban olsnnnnn

evet canım olabilir kız diyedir belki dertleri gerizekalının başkanlarııı
ara kız babanııı onlar rezil olcak sen ne diye utanıyonki
sonra da yüzlerine çarparsın açlıktan ölüyodum babam o kadar yoldan yemek getirdi deyüü
aah babacıım evlenceem zaman gelip evimi temizlemişti yaa hiç temizlik yapmayan adam allah bin kere razı olsun ama onlardan bi kişi bile gelmedi senağlama
ayy bende valla cehizimi ve evi kendim yerleştirdim ama onnar önce bi temizlik yapmışlardı tabe :) benimkiler ii galba:jeyyar:
kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:
nan sizden korkulur haa bütün giremedim bakamadım napionus die emme son sayfaları yakaladım bayıldım gülmekten acitasyon haaa:jeyyar:
yap tabi kız hatta çorba tasıynan kuru ekmeği de bırak yattığın yerin başucunda :jeyyar: daha acıklı
kuzum sen yanlış yerdesin reklamcı yönetmen yazar neyin olsaydın keşke bi mühendise göre hayal gücün fazla gelişmiş bence anam seni bi görse aha burda ki gacılar hayatta bunları senin yazdığına inanmazlar hee baby face
şaka maka çok heyecanlıyım kısım yaaa nappcezz yarınnnn oyyyyy oyyyyy
:roflol: :roflol: :roflol:
nan buna bi çözüm lazım 10 gün bele aç mı durcan sen yaww
biz senle nöbete gidip yimek yapak kız bu gacıya olmaz mı ?

kocam gelir birasdan böcük moduna geçim ben :jeyyar: hadi çıkıyom hehe sora girerim belki tv de de yemekteyizi açtım hani açım ya o bağlamda :roflol:
öptüm herkeşiiiii

okudum hem güldüm hem üzüldüm cerin sana..bu topigi açarken çok umutluydum kasım annesi olmaya ama ocak annesi olcam inş.
cerincim haddime degil ama eşine söyle hazır çorba makarna vs al koy dolaba yada akşamdan birşeyler hazırlasın sana.bende bulantıdan yiyemiyorum açım hep...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

nazlı cım çok sevindim, gelmş geçmiş olsun...a.s.

kızlar ben geldim
annemde kalıcam bu akşam geç cvp yazabilirim burda internet çok ağır...
test sonucumuzu aldık ve uzun uzun doktorumuzla konuştuk
moralim çok bozuk, yüzde yirmi down risk faktörü çıktı testim de :((
doktor aminiyo testi öneriyor.
ne yapıcam kızlar bilmiyorum yaaa sizden akıl almak istedim.

Canım Bana dediklerini hatırlıyormusun?Hiç birşey olmayacak evet olmayacak..Eşinle konuşup karar veriyorsunuz 9 ay boyunca içini kemirecekse yaptırıyorsun ki ben dayanamazdım..Düşün düşün nereye kadar...

Hiç korkmayacaksın korksanda bebişle sağlam duracaksın anlatamama gerek yok azıcık geçmişe gidin bakın neler yaşandı benle yaşadınız biliyorsunuz..Rabbim öyle büyükki ne dedik dua edeceğiz sabırla bekleyeceğiz..Devam bu hamilelik dönemi bitene kadar devam..Allahım hep iyiliklerle karşılaştıracak ama sağlam dur işlemlerden korkmayın amniyoda bebek için korkmuştum ki çok şükür eskisi gibi değil gerçekten güzel bir dinlenme i merak ettiniz gelemedim kaç gün bu çok önemli sende bunu yaparsın..Her türlü soruyu cvp larım canım içini ferah tut söylemesi kolay değil ama tutacaksın..

Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.

Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.
Çok ama çok mutsuzum........

Mart canım şu riskler çok bana göre bile önemsiz yaa hiç gerek yok gibi 50/1 ikili testte riskliydi biliyorsunuz bununla pay biçerseniz vay vay derim yani..

Lütfen moralini sende yüksek tut hiç birşey olduğunu sanmıyorum bence 1 doktora daha göster yazdığın değerler çok yüksek hiçte risk teşkil edecek gibi değil amniyo için 250/1 yani 200/1 altını kullanıyorlar oda yaşa göre lütfen araştır birkez daha canım..Ve herşey güzel olacak yürekten inan buna

Back
X